Şimdi Ara

150’lik Golf Alınır mı? (EDIT 2 GELDİ!!!) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
0
Favori
9.621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Biri premium, diğeri normal segment.

Bu bile başlı başına tercih sebebi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _MaxPayne_

Bu testi atabilir misiniz hocam?

Alıntıları Göster
    Oto haber temmuz sayısı. Malesef link yok. Sadece kağıt baskı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: commandx

Vw nin arka bahçesi dergide yıllardır vw araçları hep birinci zaten. Auto haber, auto show bir de bunların alamanya versiyonunda tüm vwler lider. Autobild mi ne.

Yol tutuş mazda 3 9puan, golf 8puan olurken

Yol tutuş hissi mazda 3 6puan, golf 9puan gibi saçma sapan kriterleri vardı, hala aynı mı?
    Avrupada amerikada ucuz olduğu için satan, burda pahalı olduğu için satmayan vasat bir arabayı madem o kadar seviyorsun al bir tane ne diyeyim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Polestar191

Cogu otomobil dergisi vw tarafindan finanse ediliyor ayriyetten golf 7 yide uzun uzun kullandim surus dinamikleri olarak focusun v40 in mercedes a nin ve bmw 1 in yanina bile yaklasamaz

Alıntıları Göster
    Mercedes bmwye de bunu haber ver de teste araç vermesinler bir daha. Ne kadar saflar

• hatani satarken anlarsin
  • beyinsis B kullanıcısına yanıt
    İnsan kendi malı olsa bu kadar savunmaz. Biz golf ten Astra ya geçtik. Yol tutuşu olsun sürüş keyfi olsun çok daha iyi.

Golf ü satınca aradığım tek şey içeri az ses alması ve kaliteli iç malzemesi.

Fazla fanlık sağlığa zarar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf24 -- 22 Temmuz 2018; 22:52:51 >
  • pat55 kullanıcısına yanıt
    Impression tam elde patlayan bir araba 2. Eli kimse bu dononanımsa bir Passat bilmediği için yok

Golfi Allstar diye de ortaya karışık bir donanım yapmıştı, bu Impression da Trendlinde'dan ucuz olmadıkça kimse almaz

2. Eli sıkıntılı bu tür arabaların, Comfortline olsun anlatım Trendline olsun canımı ye ama Impresyon nedir abi ya . . .

Ayrıca bana göre 150.000 TL'yi Golfi gibi küçüklük minnoş arabaya vereceğime gider c200d alırım aynı fiyata 2016 model, en azından yıldızı var

Golf bu forumda özellikle VW logosu ile dolaşan arkadaşlar tarafından şişirilmiş bi araba, VW dövmesi ile gezin bari. . .

Bi de "Golfi A serisinden iyi (!)" demezler mi :)

ne DSG sorınu ne TDI usulsüzlükleri ensesine VW dövmesi yaptıran golfi fanların bu fanatizmini frenleyemedi

VAG fanatic detected.

Yeni A'dan da iyi mi Golf :)

DSG zaten 7G-Tronic'den iyi diyorsun

TDI de CDI'dan iyi

Gariban Mercedes'i Golf yani :)

• quote:

Orijinalden alıntı: yusuf24

İnsan kendi malı olsa bu kadar savunmaz. Biz golf ten Astra ya geçtik. Yol tutuşu olsun sürüş keyfi olsun çok daha iyi.

Golf ü satınca aradığım tek şey içeri az ses alması ve kaliteli iç malzemesi.

Fazla fanlık sağlığa zarar.
    sayın arkadaşım. ben araba uzmanı değilim. sadece bir otomobil kullanıcısı olarak bana golf daha kaliteli geliyor, hatalı olabilirim, kabul. iyi de otomobil dergilerinin testlerinde hep birinci diyorum. bu nesnel bir bilgi. kalkmış bu bilgiyi paylaşınca neden fan oluyorum yahu? sen de böyle nesnel bir bilgi paylaş anlayalım. astra dediğin daha ucuz olduğu halde golf'ten az satıyor. hem türkiye'de hem avrupa'da. astra'yı daha iyi bulan da ilk defa görüyorum. bence sen biraz fansın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hunharca Eleştiri

VAG fanatic detected.

Yeni A'dan da iyi mi Golf :)

DSG zaten 7G-Tronic'den iyi diyorsun

TDI de CDI'dan iyi

Gariban Mercedes'i Golf yani :)
    bunu ben demiyorum dergi testi diyor. derginin testini paylaşınca fanatiklik mi oluyor?

şanzımanı daha iyi diye okumuştum dergide de bir tek şanzımanla mı oluyor bu iş? araba çocuk mezarı gibi olduktan sonra ne kıymet? ayrıca karşılaştırmalı test benzinli modeller üzerineydi. golf 1.5 150bglik modelle katılmıştı ve adamlar bu motora bayılmış.

golf giraban mercedes'i değil ama a serisi gariban mercedes'i tam anlamıyla. bak kuzenim s serisi üretiminde çalışıyor. a-b serilerine biz mercedes demiyoruz fabrikası bile ayrı onların yahu diye küçümsüyor a-b serilerini. ezberden konuşma.

• lojistisyen kullanıcısına yanıt
    Volvo premium mu ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sırf o çirkin el freni için almazdım v40.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Profilinizdeki VW logosu uyarınca bir VAG fanatiği ve VAG kullanıcısı olduğunuz bariz belli oluyor zaten

premium markalar ile alt sınıf bir araç olan ve düşük gelir düzeyine sahip insanlar tarafından satın alınan Golf'ü kıyaslamanız Golf'den başka araç satın alamadığınızı ispatlar nitelikte

VAGseverler Derneği Başkanı açıklama yapmış: "Golf'teki ipeksi yumuşak plastik S-Class'da bile yok!"

Golf ülkemizde özellikle kırsal kesimde yaşayan düşük gelir düzeyinde sahip insanlar tarafından alınıyor ve alt sınıf düşük kaliteli bir araç olduğuna tereddüt yok

C Serisini 3 Serisini A4 bile test etmemiş, gelir düzeyi yetersiz insanlar "Golf'te hız sabitleyici ve dokunmatik ekran var ve yumuşak plastik iç mekanda çok kullanılmış, Golf Mercedes'ten iyi" diyerek kendilerini komik duruma düşürüyor

Astra'dan iyi dersin (o senin fikrin ve katılmıyorum) anlarım ama binek otomobilde kalitenin adresi Mercedes'ten iyi dersen herkesten tepki alman doğal

• quote:

Orijinalden alıntı: ozr2pkr

Volvo premium mu ?
    Evet, bütün dünyada premium kategorisinde olan bi marka.

• quote:

Orijinalden alıntı: lojistisyen

Evet, bütün dünyada premium kategorisinde olan bi marka.

Alıntıları Göster
    Kaynak ?
  • Yeterli seviyede otomotiv bilgisi

Bu seviyeye sahip olmayanlar için Google'a premium markalar yazıp çıkan yazıları okumak yeterli.

• quote:

Yeterli seviyede otomotiv bilgisi

Bu seviyeye sahip olmayanlar için Google'a premium markalar yazıp çıkan yazıları okumak yeterli.
    Hangi yazı ben bulamadım

Hocam ayrıca bu otomobil bilgilerinizle şu yerli otomobile de bi el atsanız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozr2pkr -- 23 Temmuz 2018; 11:37:48 >
  • Arayan bulur

Yerli otomobile gelince ona ben bile bişey yapamam

• quote:

Arayan bulur

Yerli otomobile gelince ona ben bile bişey yapamam
    Aradım bulamadım

Her neyse konuya gelelim. Ne vw fanıyım ne de volvo düşmanı. Japon araçlarına hasta olan bir hondacıyım. 2012 yılında bir mükellefim sıfır v40 station wagon satın aldı. 25.000 KM de şanzıman S modunda arıza verdi ve yetkili serviste tamiri yapıldı. Fakat tamiri yapıldıktan sonra tekrar aynı arızayı verdi. Sonra aracı tekrar yetkili serviste yaptırdıktan sonra satılığa koydu ve 2 aydan fazla sürede zor sattı. Hatta fiyatı bayağı aşağıya çekmişti. (araç sahibinin mali durumu iyi üçe beşe bakmadı ) Adamın söylediği bir daha volvonun kapısından geçmem. Şimdi diyeceksiniz ki vw araçlarının da şanzumanında sıkıntı yaşayan var. Evet var fakat vw ayda 30.000 adet araç satıyor volvo 3.000 satıyor veya satamıyor. 10/1 diyebiliriz aşağı yukarı. Yazıyı uzatmama gerek yok anladınız siz. He konumuza gelecek olursak golf bence v40 tan daha kaliteli bir araç nokta

• Onlar sorunlu powershift şanzımanlı volvolar, ford ile başarısız bi ortak ürün kullanımı. Zaten volvo da bunu anlayınca kendi sıkıntısız şanzımanını kullanmaya başladı.

Golf de v40'dan daha kaliteli değil, ha kaliteyi halı kaplı kapı gözü olarak algılayan biriyseniz sizin için öyle olabilir. Neticede biri premium biri sıradan c segment araçlar, elbet fark var.

Yıl olmuş 2018, volvo premium mu diyen birinin nokta mokta demesi ironik

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.