Merhaba arkadaşlar 17 yasındayım ve yurtdısında yasam planları yapıyorum konuyu niye açtım bilmiyorum ama 150 milyara ihtiyacım var :P biliyorum *** bulurumda yinede bi yazayım dedim nese hadi iyi akşamlar...
quote:Orijinalden alıntı: runarersar gönder sonra parası neyse veririz Alıntıları Göster bu ne lan hepsi çaylak ve avatarları yok. ezikliğe bak
quote:Orijinalden alıntı: savas192 Pmden gönderdiğim adrese yarın sabah 6 da aç karnına gel paran hazır. :D:D
quote:Orijinalden alıntı: savas192 Pmden gönderdiğim adrese yarın sabah 6 da aç karnına gel paran hazır. hani adres göndermemişsin
quote:Orijinalden alıntı: ImNothing4everquote:Orijinalden alıntı: savas192 Pmden gönderdiğim adrese yarın sabah 6 da aç karnına gel paran hazır. hani adres göndermemişsinAlıntıları Göster Bir böbrek kurtarmaz.2 böbrek +karaciğere bırakırım parayı.
quote:Orijinalden alıntı: ImNothing4everquote:Orijinalden alıntı: savas192 Pmden gönderdiğim adrese yarın sabah 6 da aç karnına gel paran hazır. hani adres göndermemişsinAlıntıları Göster Benimde 2 milyar dolara ihtiyacım var noluyo şimdi buraya yazınca
quote:Orijinalden alıntı: Samir_RallyeBenimde 2 milyar dolara ihtiyacım var noluyo şimdi buraya yazınca Alıntıları Göster OKUMAYIN!!
quote:Orijinalden alıntı: Kimyacı61 Bir böbrek kurtarmaz.2 böbrek +karaciğere bırakırım parayı. 1 böbrek + yarım karaciğer birde metin2 de +1500 hp ayakkabı verem ?
quote:Orijinalden alıntı: ImNothing4ever quote:Orijinalden alıntı: Kimyacı61 Bir böbrek kurtarmaz.2 böbrek +karaciğere bırakırım parayı. 1 böbrek + yarım karaciğer birde metin2 de +1500 hp ayakkabı verem ? Ayakkabıyı verme.Onun yerine ince bağırsağınlan 12 parmak bağırsağını alayım.
quote:Orijinalden alıntı: ImNothing4ever quote:Orijinalden alıntı: Kimyacı61 Bir böbrek kurtarmaz.2 böbrek +karaciğere bırakırım parayı. 1 böbrek + yarım karaciğer birde metin2 de +1500 hp ayakkabı verem ? hava kılıcı bk ile bademciklerimide verebilirim
quote:Orijinalden alıntı: ImNothing4ever quote:Orijinalden alıntı: Kimyacı61 Bir böbrek kurtarmaz.2 böbrek +karaciğere bırakırım parayı. 1 böbrek + yarım karaciğer birde metin2 de +1500 hp ayakkabı verem ? Yanındada hediye olarak +4 sihir taşı ve +4 şamandan koruyan taş birde 75k
quote:Orijinalden alıntı: -Mercedes-Bir böbrek kurtarmaz.2 böbrek +karaciğere bırakırım parayı.Alıntıları Göster abi 150.000.000.000 TL çok para ya.... zor bulursun
quote:Orijinalden alıntı: icon abi 150.000.000.000 TL çok para ya.... zor bulursun bilmiyom eski paraya göre söledim rakamı galiba 150 milyar iste bi bmw x6 parası
quote:Orijinalden alıntı: iconabi 150.000.000.000 TL çok para ya.... zor bulursunAlıntıları Göster hesap numaranı pm at