Şimdi Ara

150 YTL ye kadar car arıorum (antalya içi olursa iyi olur)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar maglum orencilik car kasmaya cok fazla zamanım yok cok fazla param da yok 150 YTL gibi bi fiyata carlarınızı bekliorum simdiden sağolun antalya ici olursa elden daha iyi olur

Arkadalar anlastım hepinize tesekkurle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Feature -- 22 Şubat 2008; 18:48:27 >

• www.extraloob.com bu sitenin forum bolumunde istediğin serverda istediğin charı bulursun ama güven konusunda işey diyemem
  • Dostum benim char satılık 130 YTL 64 LVL full str GLAVİER içinde kullanılmamış pre ticket ve tavşan saati war. Ama MUĞLA'dayım istersen msn adresimi al burukan@hotmail.com..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burukan -- 21 Şubat 2008; 19:38:47 >
  • bende antalyalıyım merkezden 62 lvl glavier çarım var almak istersen pm at görüşelim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ::S0METiMES:: -- 21 Şubat 2008; 21:22:46 >
  • http://forum.donanimhaber.com/m_21184099/tm.htm

Bir İncele İstersen Fiyatı Halledebiliriz ...
  • İstanbuldayım...66Lv İnt Nuker...100Ytl. Msn=>f16pilotu3@hotmail.com Belki Tanıyan Vardır.Charın İsmi SlipKnoT ve Saturn Serverında...Ayrıntılı Bilgi İçin Msn'imi Ekle
  • sevimsiz_mustafa@hotmail.com

Antalya Merkez Kankamdır

Elden Alısveriş Olacagından Kolay Olur

LwL 68 Den LwL 80 e Kadar İstediğin Char Var :)

Hadi Kolay Gelsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: o.gmc

www.extraloob.com bu sitenin forum bolumunde istediğin serverda istediğin charı bulursun ama güven konusunda işey diyemem

• slm kardeş ben antaltalıyım ekle konuşalım sevimsiz_mustafa@hotmail.com
  • arkadaşla anlaştım herkese kolay gelsin sorunusuz bi alışveriş olur ikimiz içinde inş.
  • selama bende antalya. odınde 77 lvl clerıc + wızard itemlı ( angel wıng dreess , 2 tane toplayıcı pet, 77 lvl wolf blue 72 + kıyafet ve takı set 72 lvl rod ve kalkan
    msn: mesut_antalya@mynet.com
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.