Şimdi Ara

1500 - 1700 Arası / Performans / 0 ya da 2. el

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Masaüstü bilgisayarı emekli edip sattıktan sonra ortalama olarak 1500-1700(üst limitte ikinci el olursa pazarlık, teşhir olursa peşinde koşturma payları mevcut olduğu için yazdım asıl odağım 1500 TL..

İsteklerim şunlar siz değerli ve tecrübeli forumdaşlarımdan.

- Aldığım PC beni şöyle 3-4 sene gözüm kapalı bir şekilde götürsün.. Masaüstü bilgisayarımı 2008 yılından beri kullanıyor, sadece ram güncellmesi ve aksesuar değişimi yapmıştım.

- Aldığım PC var ya hani bir kriter GTA V oynatsın. oyun oynayan birisi değilim, ama oldu da bir gün 'len biraz oyun oynayayım' dedim üzmesin beni. Aldığı paranın hakkını versin hiç değilse bu isteğime karşılık.

- Aldığım PC günlük kullanımda bana rahatlık sağlasın, internet gezintilerinde takılma, kitlenme, zorlanma yaşatmasın..

- Aldığım PC yürüyen bir ufo, kaçak bir doğalgaz hattı olmasın. Kasası ufak dokunuşlarda aşınmasın.

- Bana sorarsanız ne alalım diye; İntel i5 5-6-7 nesil arası bir şey büyüdükçe ikinci el olabilir garantisi olmak şartıyla, Nvdia 940M, 840M tarzı bir ekran kartı, ve 8 GB RAM'e sahip bir pc olmabilir, tercih olarak Asus, Dell markaları biraz daha önde sanki, 'len biliyorsun ne soruyorsun!!!!! demeyin lütfen çünkü bilmiyorum, sadece araştırdıklarım bunlar.

- Acele bulunmuyor, evde HP Pavilion bir nostaji mevcut, foruma, sözlüklere girip maç izletiyor. 'çok şükür'

Önerilerinizi dikkate alarak bir liste çıkaracağım, ve bu ürünleri temiz ikinci ellerini, sitelerin indirim kupon vslerini kovalayacağım aslında.

Şimdiden herkese çok teşekkür ederim, güzel önerilerinizi bekliyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.