Şimdi Ara

1500 KMDE YARIM LITRE SU EKSİLTME

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, aracımda brc tüp var. 1500 kmde yarım litre su ekliyorum araca. ustalar normaldir diyor ama forumlarda kapalı devre olduğu için anormal olduğunu öğrendim. Sizce sorun nasıl tespit edilebilir. Sızdırma çok az olduğu için tespiti zor mudur? Antifriz lekesi belli eder mi kaçak yerini?

• İmzamdaki focusta eksiltiyordu sizinki kadar borulardan terleme yapiyormuş usta tesbit etti yaptırdım iyi bir usta sorunu bulacaktır normaldir diyen ustaya yaptırmaya çalışmayın zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi şöyle bir durum var, su eksilttiğinden emin misiniz? Aracın radyatör deposuna koyduğunuz su seviyesini dıştan kontrol etmenizi öneririm.. Eğer 1500 km'De su ekleyip de yarım litre su ekliyorsanız net bir bilgi alamazsınız. Bence min-max seviyesi üzerinden ek depoyu takip etmenizi öneriririm. Kaçağın tespiti kolaydır ancak ülkemizdeki ustalar tarafından bulunması zordur.
  • o ustanın vasat standartlarına göre çok normaldir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiç bir şekılde Aracın su eksıltmemesı Lazım .ıyı bır ustaya ıhtıyacınız var ama o da zor

• Aracın su eksitlmemesi gerekir su eksiltiyorsa biryerden kaçak vardır. Ustalar işçilik parası az olduğu için uğraşmak istemiyodur.
  • 3 ustaya gittim kaçak yok dediler her yeri kontrol edip, en son bi ustaya rastladım akşama doğru,arabanın altına baktı alt tarafta bi hortum kaçak yapıyo dedi lpg takılırken olmuş filan. değiştirmek 3 saatimi rahat alır dedi değiştimek, kaça yaparsın dedim, 90 100 tl dedi. Sizce ne borusundan bahsediyor?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Conta yakan, su eksilten motor..
    13 yıl önce açıldı
    Arabam durmadan su eksiltiyor
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • eko33 E kullanıcısına yanıt
    Lpg dönüşümü yapılırken kalorifer hortumuna T bağlantı yapılır.Belki oralarda bir kaçak vardır..İşçiliği biraz fazla istemiş gibi geldi bana..

• Suya Antifiriz ekle.Aracı kullandıktan sonra park ettiğin zaman motorun alt tarafına büyük bir karton yerleştir .Kaçak varsa antifrizli su kartona damlayacaktır.Buradan aşağı yukarı damlayan yerden kaçağı bulabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KISKANIYORLAR -- 26 Şubat 2015; 18:16:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdem09

Lpg dönüşümü yapılırken kalorifer hortumuna T bağlantı yapılır.Belki oralarda bir kaçak vardır..İşçiliği biraz fazla istemiş gibi geldi bana..

Hep aynı durum. Kaçak kesinlikle buradadır. Aynı zamanda, 90-100 liralık bir iş de değil.
  • 3 saat uğraşıp 90 tl ye yapacak usta varsa hiç düşünme yaptır. Adamlar 20 liralık parçayı yarım saatte takıyo, 50 lira işçilik alıyo..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.