Şimdi Ara

1500 tl'ye dek saglam android telefon onerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. Note 8 ile android isletim sistemine alistiktan sonra ömrünü tamamlamasi sebebiyle tuşlu telefonuma veda edeceğim.
    Teknolojiden super anlamam. Oyun oynamam, komplike isler icin (spss vs) canavar gibi laptopum zaten. Isim geregi biraz kaliteli, flasli kamera disinda donanim bazinda onemli bir talebim yok. (Surekli olarak yakin cekim yapip bu resimlerle ilgili mercilerden yorum oneri aliyorum.)
    En buyuk derdim, bataryasi uzun gitsin ve telefon bozulmasin. Aramak, mesaj atmak, whatsapp, skype, foto cekmek ve depolamak disinda telefonu zorlamayacagim. Zor durumda kalirsam video da cekip oynatiyorum o derece:)) bu isteklerle hangi telefonu ne derece dondurabilirim bilemiyorum. O nedenle danisma ihtiyaci hissettim.
    surekli yeni cikan modeller ile cilgin tuketim çağında ayakta kalmak gercekten zor gorunuyor.

Degerli onerileriniz icin simdiden tesekkur ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Android olarak lg g3,htc desire 816
    Ama kamera sizin için onemliyse bu açıdan nokia lumia 1520 modelini de düşünün derim.wp magaza android kadar olmasa da istediginiz uygulamalar mevcut isinizi gorecektir.

• 1300 tl ye lg g2 alın 200 tl cebinize kalsın

• Tesekkur ederim. Ben note 8 ile de guzel resimler cekebiliyordum ancak flasi olmamasi nedeni ile gece sorun yasiyorum. Isyerinde tabletle biraz tuhaf baktilar bana nedense:))
    onerdiginiz android telefonlar icinde dayaniklilik olarak yolda birakma ihtimali en dusuk,uzun sure kardesce yasayabilecegim model sizce hangisi? Lg icin ekrani cabuk kiriliyor vs diyenler olmus, kavga cikmis hatta... htc kullanan yakinlarim da uzun vadede yazilimsal sorunlar yasadigini ifade ediyorlardi ama hangi modelidir hic bir fikrim yok. Bahsettigim, 1 sene oncesi gerci cok uzak kaldim yeniliklere:(

• G2 mi g3 mu? Profesyonel degilim, kullandigim app'ler tabletimde de sorunsuz calisiyor, uyumlular sag olsunlar. Uzun omurlu olmasi yeterli:)
    bir de xperia oneriyorlar ama z serisi disindakiler hakkında bir fikrim yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: bahare

G2 mi g3 mu? Profesyonel degilim, kullandigim app'ler tabletimde de sorunsuz calisiyor, uyumlular sag olsunlar. Uzun omurlu olmasi yeterli:)
    bir de xperia oneriyorlar ama z serisi disindakiler hakkında bir fikrim yok.

G3

• Paralel ithalat note 3 de iyi bi seçenek olmaz mı ki :/ büyük ekran, kalem desteği, kamerası, şarjı da iyidir...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2300 TL Android Cihaz Tavsiyesi
    6 yıl önce açıldı
    1000 TL ye android telefon
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kamera çok önemliyse s5 Note 4 en iyileri şu an onun dışında z2 de iyi bir seçenek

• g3 32gb al bende var gram pişman değilim aldığıma uçak gibi telefon.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Carbon Dioxide -- 8 Kasım 2014; 14:17:08 >
  • Bulursan z2 olmadi 32lik G2 ve spigen kilif on numara

• Z2

• Sağlam olsun istiyosanız Sony Xperia Z2 size en uygun seçenek olacaktir.Youtube dan aklınızdaki tüm modellerin Drop testlerini izleyin.Tabi sağlam olması tek başına bi cihazı alınır etmiyo ancak Z2 sizi her yönden mutlu edecektir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.