Arkadaşlar film ve uydu izlemek için TV almayı düşünüyorum. Ayrıca bilgisayarı çok rahat bağlayıp yüksek performans alabileceğim bir TV olursa iyi olur. Forumu biraz karıştırdım ama kafam karıştı. Plazmalar falan önerilmiş ama plazma LED ve LCD 'den eski teknoloji değil mi? Şu an Samsungun LED Tvlerini düşünüyoruum ama siz ne tavsiye edersiniz?
Samsung 40c650 en iyisi olur.Film oyun vs..Mkv,divx,avc hd...100 hz..İnternet tv...
Vatanda 1600 tl..Ben yüzde 25 indirimle aldım.1425 tlye 6 taksit.Ama ürün elime ulaşmadı.Beklemedeyim.
LCD teknolojisi Plasmadan daha eski. 20-30 sene önce kolumuzda taktığımız ilk casio dijital saatlerin ekranı bile LCD idi.
İyi bir plasma kalitesinini LCD henüz geçemedi. Geçmeside çok mümkün görünmüyor çünkü Plasma nın şu an amiral gemisi Panasonic plazma teknolojisini sürekli yeniliyor her yıl.
Amerika da ki film delileri de sürekli plasma aldığından sonu pek gelecek gibi görünmüyor. Plasma nın görüntü kalitesini kontrastını siyah kalitesini başka yerde bulamazsınız. Eski teknoloji demek biraz ayıp oluyor o yüzden :)
LED ise yeni bir panel tipi değil sadece LCD nin farklı arka aydınlatmalı bir modeli. Bunu mutlaka ayırın. Led aydınlatma çeşididir. Aslında LED aydınlatmalı LCD dir doğru olan. Samsung LED TV diye reklam yaptığından avrupada dava edilip ceza yedi mesela.