Şimdi Ara

1500 TL'YE STEREO SİSTEM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
1.637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar hangi ses sistemi daha iyidir,hangisi daha temiz ,daha detaylı ,daha güzel ses verir.Bose'u arabada dinledim manyak diyebilirim,ses kalitesiyle aşık oldum sesine,ama logitech nasıl bilmiyorum.

Logitech z-906 mı Bose companion 5 mi ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 320kbps -- 25 Aralık 2013; 18:10:44 >

• Amacınız yeri göğü inletmekse logitech
    Eğer amacınız kaliteli ses ise bose
  • Hiçbiri

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -THIEF-

Amacınız yeri göğü inletmekse logitech
    Eğer amacınız kaliteli ses ise bose

Hmm...
    yani Logitech'de kaliteli ses yokmu? THX onaylı diye biliyorum.
  • BOSE İLE LOGİTEC in isimlerini yanyana yazıp Bose a hakaret etmek istemiyorum :) Başka söze gerek varmı? Logitec gitsin oyun aksesuarı üretsin.bose nasıl o işi beceremez sırf marka imajı ile satış yaparsa, iş sese geldimi küçükler kenara çekilecek o arena Bose un ve muadili firmalarının arenası ses işi logiteci hayli aşar !
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoSSgO

BOSE İLE LOGİTEC in isimlerini yanyana yazıp Bose a hakaret etmek istemiyorum :) Başka söze gerek varmı? Logitec gitsin oyun aksesuarı üretsin.bose nasıl o işi beceremez sırf marka imajı ile satış yaparsa, iş sese geldimi küçükler kenara çekilecek o arena Bose un ve muadili firmalarının arenası ses işi logiteci hayli aşar !

peki bu bose kaç watt
    logitech z-906 500 watt rms
    yani bose'da logitech gibi yüksek ses verirmi?
  • Sizin amacınız nedir biri 5.1 diğeri 2.1
    Amacınız bass mı ses kalitesi mi watt mı film mi müzik mi oyun mu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    5000 TL ye kadar sistem tavsiyesi
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: 320kbps

arkadaşlar hangi ses sistemi daha iyidir,hangisi daha temiz ,daha detaylı ,daha güzel ses verir.Bose'u arabada dinledim manyak diyebilirim,ses kalitesiyle aşık oldum sesine,ama logitech nasıl bilmiyorum.

görüdüğüm en garip marka karşılaştırması bu tofaş mı lomborgini i demek gibi bişey :D tabi zevkler değişebilir ama ses konusunda bosenin bir tarihi var kaliteli müzik dinleyebilir ve film zleyebilirsin hem çok ta şık cihazlardır. Hifi ye giriş için mükemmel setleri vardır. Fakat inanılmaz pahalı sistemler. Bence hiç biri o parayı haketmiyor. Ben gidip şahsen 500 watt bile vermeyen bir 5.1 sisteme 48.000 tl vermeyi akıllıca bulmuyorum. Logitech le kaliteli müzik dinleyemezsin. Dinlediğini sanarsın. Ama z5500 gibi bir cihazları varki film konusunda bir çok eksiği olsada (bunlardan biri dts gibi en önemli codek i desteklemiyor oluşu) hala alınabiletisi olan bir cihaz. Müstakil evde sinema etkisi yaratabilen bir cihaz. Ama müzik dinlemeyi unutcaksın. Çünkü cihazda tiz yok yok yok! Bir dönem kullandım müzikten soğuttu beni. Cihazın Osmanlı topu gibi bassları ses %80 lerdeyken harp çıktı sandırıyodu. Ama ne mid ses kalıyordu ne de olmayan tizler. Bu seti sadece ama sadece Orjinal film izlemeyen torrentten film çeken arkadaşlara öneriyorum. Çünkü orjinal bluraylarda dts ses var ve optikten yada koaksiyelden bu sesi çözemiyor cihaz sessiz sesiz izlerisniz filmi :D

• quote:

Orijinalden alıntı: gokhanbilgin

quote:

arkadaşlar hangi ses sistemi daha iyidir,hangisi daha temiz ,daha detaylı ,daha güzel ses verir.Bose'u arabada dinledim manyak diyebilirim,ses kalitesiyle aşık oldum sesine,ama logitech nasıl bilmiyorum.

görüdüğüm en garip marka karşılaştırması bu tofaş mı lomborgini i demek gibi bişey :D tabi zevkler değişebilir ama ses konusunda bosenin bir tarihi var kaliteli müzik dinleyebilir ve film zleyebilirsin hem çok ta şık cihazlardır. Hifi ye giriş için mükemmel setleri vardır. Fakat inanılmaz pahalı sistemler. Bence hiç biri o parayı haketmiyor. Ben gidip şahsen 500 watt bile vermeyen bir 5.1 sisteme 48.000 tl vermeyi akıllıca bulmuyorum. Logitech le kaliteli müzik dinleyemezsin. Dinlediğini sanarsın. Ama z5500 gibi bir cihazları varki film konusunda bir çok eksiği olsada (bunlardan biri dts gibi en önemli codek i desteklemiyor oluşu) hala alınabiletisi olan bir cihaz. Müstakil evde sinema etkisi yaratabilen bir cihaz. Ama müzik dinlemeyi unutcaksın. Çünkü cihazda tiz yok yok yok! Bir dönem kullandım müzikten soğuttu beni. Cihazın Osmanlı topu gibi bassları ses %80 lerdeyken harp çıktı sandırıyodu. Ama ne mid ses kalıyordu ne de olmayan tizler. Bu seti sadece ama sadece Orjinal film izlemeyen torrentten film çeken arkadaşlara öneriyorum. Çünkü orjinal bluraylarda dts ses var ve optikten yada koaksiyelden bu sesi çözemiyor cihaz sessiz sesiz izlerisniz filmi :D

Ustat kusura bakmayın yazacaklarım için amac kimseyi kırmak degil ama Müzikten ve bu isten hic anlamadığınız belli

Birkere düzgün adam gibi muzik dinlemek istiyorsan iki adet hoparlör iyi bir analog anfi ve cd player Yada bilgisayar kökenli sistem kuracaksanız iyi bir dac lazım tabi bunlara denk kablolama lazım

5.1 sistemler genelde sinema amaçlı yapılıyor. Yanında müzikte dinlersiniz fakat cok büyük bir sey beklemeyin

Logitech bilgisayar için yapılmış sıradan giris seviyesi bir urun

Bose ise müzikle cok ısı olmayan bazı bazı dinleyen sinema amaçlı tv ve salon için üretilmiş marka ismini kullanarak hic hak etmediği paralara satılan cihazlar tr de

Iki kule iki wall bir center ve subdan olusan arkadasın dediği 48000 e de gerek olmayan cok iyi sistemler var biraz daha araştırın

Ve son olarak bu is wat la mat la olmaz olsaydı 300 tl ye binlerce vatlik düğün salonu hoparlörleri var alın dinleyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eraycelik80 -- 21 Aralık 2013; 23:20:57 >

• quote:

Orijinalden alıntı: eraycelik80

quote:

quote:

Ustat kusura bakmayın yazacaklarım için amac kimseyi kırmak degil ama Müzikten ve bu isten hic anlamadığınız belli

Birkere düzgün adam gibi muzik dinlemek istiyorsan iki adet hoparlör iyi bir analog anfi ve cd player Yada bilgisayar kökenli sistem kuracaksanız iyi bir dac lazım tabi bunlara denk kablolama lazım

5.1 sistemler genelde sinema amaçlı yapılıyor. Yanında müzikte dinlersiniz fakat cok büyük bir sey beklemeyin

Bose ise müzikle cok ısı olmayan bazı bazı dinleyen sinema amaçlı tv ve salon için üretilmiş marka ismini kullanarak hic hak etmediği paralara satılan cihazlar tr de

Iki kule iki wall bir center ve subdan olusan arkadasın dediği 48000 e de gerek olmayan cok iyi sistemler var biraz daha araştırın

Ve son olarak bu is wat la mat la olmaz olsaydı 300 tl ye binlerce vatlik düğün salonu hoparlörleri var alın dinleyin

Birçok cihaz sistem dinlemişligim var.yazilanlarin ancak sonuna nokta koyarım.

• quote:

quote:

quote:

Bak güzel panpam bahettiğim tek bir cihaz değil bose 5.1 leri olduğu gibi 1.1 2.1 setleride vardır. Bose nin araçlar için ürettiği setlerde vardır. O yüzden öyle diyorum. Son 6 sanedir piyasaya hangi cihaz girse gider dinlerim hoşuma gidenide satın alırım bir çok kişiden daha fazla ses müzik bilgim var

• Panpam nedir anlamadım usta amacım tartışmak degil muzik bilginizide bilemem eve ne aldığımızı da bilemem

bildigim tek sey bose bir dünya degil

Dünyada sadece bose yok

Araç sistemlerindede. Tek degil

Birde insanlar degil 48000 tl kat ve katinida veriyor bunlarda salak degil bunu da bi dusunun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eraycelik80 -- 22 Aralık 2013; 0:56:58 >
  • quote:

Panpam nedir anlamadım usta amacım tartışmak degil muzik bilginizide bilemem eve ne aldığımızı da bilemem

Dünyada sadece bose yok

Birde insanlar degil 38000 tl kat ve katinida veriyor bunlarda salak degil

Benim hitap şeklim böyle ben senin üslübunu eleştiriyor muyum ?
    Bugüne kadar bose kullanmadım. Sadece gittim cihazlarını dinledim. Sesleri kulağıma yatmıştı ama dediğim gibi ben dünyanın en zengin insanıda olsam 48.000 TL yi hifi sınıfında olmayan bir sete /cihaza vermem. He verenleride elştiriyormuyum hayır. Müzik bu kulağa nasıl hoş geliyorsa öyle dinlenir. Benim imkanım olmasına rağmen maddi açıdan uygun cihazlar üreten Edifier in cihazlarını kullanıyorum. Niye dersen markaya para ödemem sese öderim. Benim kulağımı bu doyuruyor. Belki müzik kulağım bir çoğunuzda iyi/kötü olabilir ama bunu sert bir mizaçla bildirmeye ne gerek var? İstersem gider logitechin afedersiniz kıçıkırık bir stero hoparlörüne milyarlar harcarım belki ben onun sesni seviyorumdur. Renklerle zevkler tartışılmaz

• quote:

quote:

Panpam nedir anlamadım usta amacım tartışmak degil muzik bilginizide bilemem eve ne aldığımızı da bilemem

Dünyada sadece bose yok

Birde insanlar degil 38000 tl kat ve katinida veriyor bunlarda salak degil

Benim hitap şeklim böyle ben senin üslübunu eleştiriyor muyum ?
    Bugüne kadar bose kullanmadım. Sadece gittim cihazlarını dinledim. Sesleri kulağıma yatmıştı ama dediğim gibi ben dünyanın en zengin insanıda olsam 48.000 TL yi hifi sınıfında olmayan bir sete /cihaza vermem. He verenleride elştiriyormuyum hayır. Müzik bu kulağa nasıl hoş geliyorsa öyle dinlenir. Benim imkanım olmasına rağmen maddi açıdan uygun cihazlar üreten Edifier in cihazlarını kullanıyorum. Niye dersen markaya para ödemem sese öderim. Benim kulağımı bu doyuruyor. Belki müzik kulağım bir çoğunuzda iyi/kötü olabilir ama bunu sert bir mizaçla bildirmeye ne gerek var? İstersem gider logitechin afedersiniz kıçıkırık bir stero hoparlörüne milyarlar harcarım belki ben onun sesni seviyorumdur. Renklerle zevkler tartışılmaz

Tabiki hifi olmayan bir sisteme o para verilmez bende aynı şeyi düşünüyorum

Zevk renge gelince cüzdan ve kullanma hakkı tabi ki kısının en doğal hakki

• Yalnız arkadaş burada bose u överken piyasadaki en iyi en kalitelisidir dememiş ki, konuda logitec mi bose mu deniyorsa hangi modeli diye bile sormam.Logitec le bose u kıyaslarsak eğer tabiki bose kraldır. Kaldı ki klogiteci koymasak bile karşısına hatrı sayılır bir kalitesi ve teknoloji geçmişi vardır! İşin içine hi fi girince çok başka yerlere gideriz ucu açık deryalar gibi marka var birbirine kafa tutan! logitec in hayal bile edemiyeceklerini o firmaların mühendisleri tuvalette tasarlar :)

Ama bose mu logitec mi diye soruluyosa bi soru, ben de cevapta bose u kral yaparım logitec i soytarı.Bu başlıkta bose un övülmesi gayet doğal ve mantıklı, bose logitec le kıyaslanmayı haketmiyor en azından!
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoSSgO

Yalnız arkadaş burada bose u överken piyasadaki en iyi en kalitelisidir dememiş ki, konuda logitec mi bose mu deniyorsa hangi modeli diye bile sormam.Logitec le bose u kıyaslarsak eğer tabiki bose kraldır. Kaldı ki klogiteci koymasak bile karşısına hatrı sayılır bir kalitesi ve teknoloji geçmişi vardır! İşin içine hi fi girince çok başka yerlere gideriz ucu açık deryalar gibi marka var birbirine kafa tutan! logitec in hayal bile edemiyeceklerini o firmaların mühendisleri tuvalette tasarlar :)

Ama bose mu logitec mi diye soruluyosa bi soru, ben de cevapta bose u kral yaparım logitec i soytarı.Bu başlıkta bose un övülmesi gayet doğal ve mantıklı, bose logitec le kıyaslanmayı haketmiyor en azından!

Arkadasa katliyorum.. Ben müzikle ugrasiyorum enstruman caliyorum simdiye kadar onlarca studio ya gittim her studio ya bose kullaniliyordu abi birimi baska birsey kullanmaz ? Günün birinde studio kurucagim dedigimde direk bose demislerdi

• peki bose'u almak için Amerika'dan mı getirecem,yoksa Türkiye'dende bulabilirmiyim Türkiye'dekiler orjinalmidir?
  • 320kbps kullanıcısına yanıt
    6-7 yıldır Z5500 kullanıyorum. İmzamdaki ilkini sattıktan sonra aldığım 2. Z5500. Üstüne sistem bulamadığım için almıştım.
    Media Mark'ta Bose Dock'tan müzik dinledim, Z'yi çöpe atasım geldi ondan ilkini sattım. Z, oyun ve film için mükemmel. Hayvani woofer, hayli tatmin edici ki arkadaşımın asker eğlencesini ve kardeşimin kına gecesini bu sistemle yaptım.

Bose, müzik konusunda dahiyane çözümlerle markasını kirletmeyen, en ucuzunun bile " Oha lan! " dedirtecek kadar güzel ses çıkarttığı sistemler üretir. Adamların amacı güzel ses. Zaten hem güçlü, hem güzel Bose istersen bikaç bin tl'yi gözden çıkartmalısın.

Kısacası düşük, ama mükemmel kaliteli müzik dersen Bose, yüksek ama orta kaliteli müzik dersen Z5500 derim. İstanbul'daysan sana bir kıyak yapıp evime davet edeyim Z'yi dinle ona göre birde alacağın Bose'u dinle ve kararını ver.

Not: Şimdi Z'yi satıp M Audio BX8 D2 alma araştırmalarındayım. Z'nin müzik konusunda artık bana yetmediğini düşünüyorum.

Internetten iyi bir arastir ondan sonra hangi magazadan alacagina dikkat et derim...
    Sirkeci doğubank işhanında üst katta özellikle profesyönel hi fi sistemleri yıllardır ithal eden ithalatçı dükkanlar var. Onlardan bulabilirsin hatta daha başka birçok ses dinleyebilirsin. İthal de edebilirsin istersen bose tan sıkıntı çıkmaz bozuk mal gelmez ;)
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.