Şimdi Ara

1500 TL'YE STEREO SİSTEM (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
1.637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: turuncu55

Hocam sen neredesin? Adres ver, sopayı kaptım dövmeye geliyorum

Yahu taktın watt'a. Sen o beğenmediğin 70w'lık hoparlörü yarıya kadar aç, ortalık nasıl inliyor görürsün. Bu arada hoparlörün arkasında ses ayar düğmesi var. Sesi buradan ayarlayabilirsin. Yada sesi %60-70gibi bir ayarda bırakıp klavyeden kontrol edebilirsin.

tamam tamam kızma yahu
    herhalde logitech z906 alacam gibi duruyor,nasıl oda iyi makina demi ses netliği felan?
    5 hoparlörü var,onları nasıl konumlandırim.

• quote:

Orijinalden alıntı: GoSSgO

http://www.edifier-international.com/products/edifier-studio/s2000

Sana bunu da öneririm. Arkadaşımızın gösterdiği sistemlere bir alternatif. Edifierin de ses kalitesi aşağı kalmaz. yanına da iyi bi ses kartıyla uçarsın müzik dinlerken kaliteden. 80 watt toplam ses bozulma değeri son seste 1000 de 5 olması lazım öle yüzde bile değil ;)

z906,onun ses kalitesi nasıl idare edermi?
  • 320kbps kullanıcısına yanıt
    İnan ki şu sorduğunuz soruyu okuduktan sonra hımfsss gibi bir ses çıkardım. Bilmiyorum kulaklarınız çınladı mı?

Size uzun uzun anlatmaya çalıştım değil mi, amacınız müzik dinlemekse 5.1 ses sistemleri uygun olmaz, stereo şeklinde bir sistem bakmalısınız diye. Siz hala Z906 iyi makina değil mi diye soruyorsunuz !!!!!!! Z906 film yada oyun için idare eder bir sistem fakat müzik için uygun değil. Sadece güp güp bas istiyorsanız alabilirsiniz. Ama müzikte netlik, detay vs arıyorsanız hayal kırıklığı yaşarsınız. Bir kere alette adam gibi bir tweeter bile yok.

Benim size önerim önceki mesajlarda ve aşağıda önerdiğim gibi hifi tarzı bir sistem kurmanız. Bunun için proav ve gsa elektronik adlı firmalarla telefonla konuşun. Onlara 1500 TL civarına bir stereo sistem kurmak istiyorum diye anlatın. Onlar da uygun olan bir kombinasyon önersinler.

Amfi
    http://www.proav.com.tr/A-20,PR-480.html
    Hoparlör
    http://www.proav.com.tr/ZENSOR-1-CIFT,PR-351.html
    Yada aşağıdaki
    http://www.proav.com.tr/TSI-100-CIFT,PR-5.html

Yoksa 1000 TL para verip, paranızla rezil olmak istiyorsanız gidip Logitech'i alın, sonra da üstüne bir bardak soğuk su için, iyi gelir.

• quote:

İnan ki şu sorduğunuz soruyu okuduktan sonra hımfsss gibi bir ses çıkardım. Bilmiyorum kulaklarınız çınladı mı?

Size uzun uzun anlatmaya çalıştım değil mi, amacınız müzik dinlemekse 5.1 ses sistemleri uygun olmaz, stereo şeklinde bir sistem bakmalısınız diye. Siz hala Z906 iyi makina değil mi diye soruyorsunuz !!!!!!! Z906 film yada oyun için idare eder bir sistem fakat müzik için uygun değil. Sadece güp güp bas istiyorsanız alabilirsiniz. Ama müzikte netlik, detay vs arıyorsanız hayal kırıklığı yaşarsınız. Bir kere alette adam gibi bir tweeter bile yok.

Benim size önerim önceki mesajlarda ve aşağıda önerdiğim gibi hifi tarzı bir sistem kurmanız. Bunun için proav ve gsa elektronik adlı firmalarla telefonla konuşun. Onlara 1500 TL civarına bir stereo sistem kurmak istiyorum diye anlatın. Onlar da uygun olan bir kombinasyon önersinler.

Amfi
    http://www.proav.com.tr/A-20,PR-480.html
    Hoparlör
    http://www.proav.com.tr/ZENSOR-1-CIFT,PR-351.html
    Yada aşağıdaki
    http://www.proav.com.tr/TSI-100-CIFT,PR-5.html

Yoksa 1000 TL para verip, paranızla rezil olmak istiyorsanız gidip Logitech'i alın, sonra da üstüne bir bardak soğuk su için, iyi gelir.

hmm...
    o zaman 5+1 almıyacaz,dediğin gibi amacım sadece müzik ve müzikte netlik.
    5+1 müzik için uygun değil diyorsun.doğrudur,başka bir sitede adam müzik için hifi ye geçtim diyor,
    bu hi-fi sistem nedir kısaca açıklarmısın.

Hifi sistem, yukarıda linklerini verdiğim amfi ve hoparlörlerin ayrı şekilde alınmasıdır. Bu sebeple dediğim iki firmayı ara ve ne öneriyorlar bir öğren. Yalnız tam modellerini de not al. Aldığın teklifleri de burada paylaş ki, diğer daha bilgili arkadaşlar da yorum yapsınlar.

Ayrıca konu başlığını da 1500 tl'ye stereo sistem diye düzeltirsen, deneyimli arkadaşlar daha fazla ilgi gösterecektir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Hifi sistem, yukarıda linklerini verdiğim amfi ve hoparlörlerin ayrı şekilde alınmasıdır. Bu sebeple dediğim iki firmayı ara ve ne öneriyorlar bir öğren. Yalnız tam modellerini de not al. Aldığın teklifleri de burada paylaş ki, diğer daha bilgili arkadaşlar da yorum yapsınlar.

Ayrıca konu başlığını da 1500 tl'ye stereo sistem diye düzeltirsen, deneyimli arkadaşlar daha fazla ilgi gösterecektir.

konu başlığını değiştirdim önerileri bekliyorum:)
    ve ayrıca kesin bu 5+1'den iyidir demi müzik konusunda.
    Yeminle telefonu fırlatmamak için kendimi zor tuttum. Yahu arkadaş neden kötü olan şeyi önereyim. Ömür törpüsü gibi adammışsın.

Bu arada konu başlığını değiştirdiyseniz ilk mesajınızı da düzenleyin ki mesajı okuyanlar ne alaka demesinler. Kısa şekilde pc'ye bağlanacak şekilde amfi ve raf tipi hoparlör şeklinde sadece müzik dinlemek amaçlı olarak önerilerinizi bekliyorum diye yazabilirsiniz. Altınada başka bir arkadaşın önerdiği şu şekilde bir sistem mevcut. Bundan daha iyi önerileriniz olur mu diye sorup, benim verdiğim linkleri paylaşabilirsin.

Bu arada hangi ildesiniz? Bunu da paylaşın ki belki yaşadığınız şehirde bu tarz ürünler satan firmalar vardır. Varsa da bu firmalara gidip canlı olarak dinleyip tam olarak ne alacağınızı duyup görme şansınız olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum turuncu055 in dediğini yap.Logitec bana sorarsan oyun için bile iyi değildir geçtim müziği. Benim önerdiğim studio serisi edifier s2000 kolonları da seçenek olarak değerlendirebilirsin kendinden amfilidir.yanına iyi bir ses kartı alır takarsın bilgisayarına. ama bütçe iyi ise ben ille de amfiyi ayrı alırdım yerinde olsam. Biraz uçuk kaçar mı bilmiyorum fiyatlarını uzun zaman oldu hi fi takib etmeyeli ama amfi olarak marantz falan bakabilirsin. ama sanırım biraz pahalıdır.turuncunun dedği gibi bu konuları güncel olarak takib eden bizden daha bilgili arkadaşlar hi fi konusunda sana yardımcı olabilirler.Forumda sanırım edifier s2000 kullanmış arkadaşlar vardı bi kaç başlıkta okuduğumu hatırlıyorum onlara da sorabilirsin müzik performansını ki hiç kötü olacağını sanmıyorum. Valla bana soracak olursan elimde 1500 lira para olsa logitecin yüzüne mi bakarım ben? oyun oynadığım halde turuncunun dedğini yaparım.Gider kendime bi 2.0 60-80 watt arası kaliteli hoparlör alır iyi bir amfi bullur ayna gibi pırıl pırıl ses müzik dinlerim. istersem bir de subwoofer bağlarım ilerde oyunda falan işime yarar ;) Önerileri yabana atma.Logitec logitec dediğiniz firma da bugün creative den iyi olmaktan başka bi özelliği olmayan bi firma ses konusunda ki o bile tartışılır!Ses olarak bir şirket logitec creative gibi firmalarla yarışıyosa çoktan helvasını kavurmaya başlarım ben o şirketin :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoSSgO -- 25 Aralık 2013; 20:47:13 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.