Şimdi Ara

15000-17000 lira arası araç tavsiyesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
3.814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • hocam Carisma' yıda biliyorum onuda araştırmıştım, ama onunda piyasada temizi zor bulunuyor. 150binden aşağısını bulursan ne ala. Onlarında öyle çok fiyat avantajı kalmıyor.
  • Araba alım satım yapan arkadaşım getz almıştı arabadan oldukça memnun kaldı uzun süre satmadı, getz öneririm
  • Nissan Almera içinde çok güzel övgüler var. Stilo gibi donanım manyağı bir araç olmasının yanına japon araç sorunsuzluğu da eklenince alınası çok yüksek bir araç konumuna erişiyor nezdimde.

Berry1925, nissan almera yı bir incele derim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Berry1925

15 17'ye çok araç bulursun ki ben de aynı fiyata arıyorum.

fakat bu kadar parayı 2004 altı arabaya bağlamam. ben de getz e odaklandım abs olmayan araçlara hiç bakmıyorum bile. hava yastığıda yandan olan araçlardan bakmaya çalışıyorum. belki de bu yüzden araç bulamadım. neticede kaza sadece önden olacak değil.

ekstradan fabia ve stilo ilgini çekebilir.

fabia ve stilo yanına bir de Marea ekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cvoor

Nissan Almera içinde çok güzel övgüler var. Stilo gibi donanım manyağı bir araç olmasının yanına japon araç sorunsuzluğu da eklenince alınası çok yüksek bir araç konumuna erişiyor nezdimde.

evet dostum onu önermeyi unutmuşum almerada bu fiyatlara alınabilir araba.
    listemde benimde. naptın piyasa nasıl görüştüğün var mı
  • fabia yada punto bak
    getz bunların yanında oyuncak gibi kalır
  • quote:

Orijinsalden alıntı: Berry1925

quote:

Nissan Almera içinde çok güzel övgüler var. Stilo gibi donanım manyağı bir araç olmasının yanına japon araç sorunsuzluğu da eklenince alınası çok yüksek bir araç konumuna erişiyor nezdimde.

evet dostum onu önermeyi unutmuşum almerada bu fiyatlara alınabilir araba.
    listemde benimde. naptın piyasa nasıl görüştüğün var mı

Hocam, kuma yattık vatoz gibi, beklemedeyiz

Bugün stilo hakkında bir kaç olumsuz eleştriye denk geldim. Bazı kronik sorunlarıyla karşılaşıldığı, servise çok uğranıldığıyla ilgili bazı tepkiler vardı. Biraz sendeletti bizi tabi ama stilo hala potada. 1. sıramda ise kesinlikle Almera var. Bugün bir tamirci arkadaşa almera lafını açtım oda öve öve bitiremedi. Bilinen yaygın kanının aksine, parçalarının çokta pahalı olmadığını belirtti. Bir sıralama yaparsam;

1-Almera
    2-Stilo
    3-Fabia
    4-Getz
    5-Punto
    6-Temizi bulunabilirse Carisma

şeklinde gidiyor. Ama ağırlık artık Almera'da. Dizel araçların çok yıpranmış olması ve kalitesiz mazot ve dikkatsiz kullanım etkenleri sebebiyle dizel motorlu seçenekleri tamamen sildim gibi. Benzinli araç alacağım.

• Getz - Fiesta - Fabia dışına çıkma
  • punto yada symbol
  • Arkadaşlar, 2006 model nissan almera tekna 1.5 aldım.

Araç 82000'de, Full ve bir iki ufak boyası dışında oldukça temiz bir araç. Motor ustası arkadaşım tarafından yapılan inceleme sonrası ok vermesi sonrası 17500 tl' ye anlaşarak satın aldım. Lastik ve çatlamış bir sağ yan ayna dışında masrafı yok gibi görünüyor. Herkese teşekkür ederim. Yarın aracın resimlerini yüklerim.
  • Hayırlı uğurlu olsun, inşallah arac sizi üzmez, guzel secim yapmışsınız. Fotografları ve kullandıkta da arac hakkındaki yorumlarınızı bekliyoruz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _uMaY_

Hayırlı uğurlu olsun, inşallah arac sizi üzmez, guzel secim yapmışsınız. Fotografları ve kullandıkta da arac hakkındaki yorumlarınızı bekliyoruz.

Araç tek kelimeyle mükemmel. Bu aracı son dakikada tercih değiştirerek aldığım için gerçektende çok şanslı olduğumu düşünüyorum. Araç yola tutunmasıyla, ağır ve sağlam duruşuyla, frenleme gücüyle güven veriyor. Koltuklarınında sert ve sağlıklı bir oturuş sağladığını söyleyebilirim. Zaten aracın genel kalitesinden ve diğer donanımlarından bahsetmeye gerek yok. Yol bilgisayarı paneli gayet gösterişli durmakta ve yeterli görünmekte.

Araç ağır bir araç olduğu için ve 1.5 motor 98 beygir gücüne göre çok seri bir araç değil, zaten sakin bir sürüş karakterine sahip olduğum için çok problem teşkil etmemekte. 90-100 km den sonra motor açılıyor ve 170-180 ibrede dahi yol tutuş çok başarılı.

Yakıt için birşey diyemiyorum şuan için. Aldığımda benzinin bitmek üzere olduğunu söylemişti satan kişi ve ben 60 liralık benzin koymuştum, 3 günde şehirçi yaklaşık 120 km yaptım, benzin ışığı yaklaşık 110. kmde yanmaya başlamıştı. Henüz tam bir ölçüm yapamadım ama beklentilerim yönünde. Motor sağlığına ve yakıt sarfiyatının istikarlılığına çok önem verdiğim için ilk gün, bp marka 10-40 yağ alıp değişim yaptırdım. Hava ve yağ filtreleride değişti. Bujileri zaten yeni değişmişti.

Motor sesi otobanda yüksek hızlarda seyrederken içeriden duyulabiliyor, gene bu konuda hassas olan insanlar olabilir ama benim için çok sorun teşkil etmedi.

Klima gücü mükemmel, japon klima teknolojilerinin gücü ve kalitesi sanırım bu aracın altyapısında da geçerli.

Birde direksiyon biraz ağır gibi geldi bana, daha hafif olabilirdi, ama bu da bir handikap değil bu araç için.

Aklıma geldikçe eklerim.

• Memnun olmanıza sevindim, inşallah kazasiz belasız uzun süre memnuniyetle kullanırsınız, aracı kullandıkta burada gözlemlerinizi ve tecrubelerinizi objektif olarak paylaşmaya devam edeceğinizi umuyorum...

• Getz denmiş ama tertemiz bir Fabia bence daha mantıklı.

+

Hayırlı olsun. Kazasız belasız...
  • Punto

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: _uMaY_

Hayırlı uğurlu olsun, inşallah arac sizi üzmez, guzel secim yapmışsınız. Fotografları ve kullandıkta da arac hakkındaki yorumlarınızı bekliyoruz.

Araç tek kelimeyle mükemmel. Bu aracı son dakikada tercih değiştirerek aldığım için gerçektende çok şanslı olduğumu düşünüyorum. Araç yola tutunmasıyla, ağır ve sağlam duruşuyla, frenleme gücüyle güven veriyor. Koltuklarınında sert ve sağlıklı bir oturuş sağladığını söyleyebilirim. Zaten aracın genel kalitesinden ve diğer donanımlarından bahsetmeye gerek yok. Yol bilgisayarı paneli gayet gösterişli durmakta ve yeterli görünmekte.

Araç ağır bir araç olduğu için ve 1.5 motor 98 beygir gücüne göre çok seri bir araç değil, zaten sakin bir sürüş karakterine sahip olduğum için çok problem teşkil etmemekte. 90-100 km den sonra motor açılıyor ve 170-180 ibrede dahi yol tutuş çok başarılı.

Yakıt için birşey diyemiyorum şuan için. Aldığımda benzinin bitmek üzere olduğunu söylemişti satan kişi ve ben 60 liralık benzin koymuştum, 3 günde şehirçi yaklaşık 120 km yaptım, benzin ışığı yaklaşık 110. kmde yanmaya başlamıştı. Henüz tam bir ölçüm yapamadım ama beklentilerim yönünde. Motor sağlığına ve yakıt sarfiyatının istikarlılığına çok önem verdiğim için ilk gün, bp marka 10-40 yağ alıp değişim yaptırdım. Hava ve yağ filtreleride değişti. Bujileri zaten yeni değişmişti.

Motor sesi otobanda yüksek hızlarda seyrederken içeriden duyulabiliyor, gene bu konuda hassas olan insanlar olabilir ama benim için çok sorun teşkil etmedi.

Klima gücü mükemmel, japon klima teknolojilerinin gücü ve kalitesi sanırım bu aracın altyapısında da geçerli.

Birde direksiyon biraz ağır gibi geldi bana, daha hafif olabilirdi, ama bu da bir handikap değil bu araç için.

Aklıma geldikçe eklerim.

Dostum resimleri yükler misin?

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.