Şimdi Ara

15000-18000 TL ARASI AZ YAKAN ARAÇ ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
33
Cevap
0
Favori
2.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Doğrudan konuya gireyim. elimde 17000 TL var. Her gün işe gidip gelirken kullanmak için alıcam. Minibüs 1.85 * 2 = 3,70 tutuyor. ortalama 7 kilometre mesafede iş yerim.
    Araç alırsam muhtemelen daha uyguna gidip gelicem ve işin handikabı 15 dk yürüme mesafesinden kurtulacağım..

Bu doğrultuda;
    1.2 kalos 2006
    1.3 getz
    gibi az yakan minik araçlar düşünüyorum.
    ve tercihim 5 kapılı olması.

Kısacası 4 kişilik bi aileyi taşıyabilecek en minimum yakıt harcamasına sahip olan bu bahsettiğim modeller veya yakını araçlar hakkında tavsiyelerinizi bekliyorum

Not : ilk aracım olacak ,hıza ihtiyacım yok , kesinlikle masrafsız.

Evet bu doğrultuda ne önerirsiniz ?

• okuyup geçip gitmeyin gerçekten yorumlarınıza ihtiyacım var. ilk aracım olduğundan dolayı yanlış bir adım atmak istemiyorum
  • sulhcan S kullanıcısına yanıt
    Getz ,Kalosu Ele.

1.4 Ford Fiesta 2004 - 2006 Dizel Yada Benzinli

1.3 CDTİ Opel - Corsa 2004 - 2006

Mitsubishi Colt 2006 20071.3 iNVite

Renault Clio 1.4 RXT 2001 98 HP FULL Modelidir Temizini biraz zor bulursunuz ama.

Önerim Bunlar ama bütçe yetmeyebilir ozamanda Hyundai Accent 1.3 admire flan bakin yeni kasa
  • Senin yerinde olsam çekerim bi skoda felicia. 6000TL de cebime kalır
  • getz tavsiye ederim, hatta bütçeyi biraz daha arttırırsan grande punto, yakıtı bakımı hiç üzmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: sahin261

Senin yerinde olsam çekerim bi skoda felicia. 6000TL de cebime kalır

hocam bu felicialarda hidrolik direksiyon var mı? veya 10 bin bütçeye hangi araç uygun olur aile için kullanılacak?
  • vw 'nin yaptıgı bir araba, kullanmadım. volkswagen üretimi oldugu için sağlamdır kanısındayım. çünkü volkswagenin eski arabaları hala yollarda. Felicia'nın direksiyon simidi mesela polo ve golf le aynı. büyük ihtimal çoğu parçaları benzer ve aynıdır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • O paraya daihatsu Sirion 1.0 öneririm 5kisi rahat yolculuk edersin. İçic segment aaraçlardan geniştir. 100 km de 7litre LPG yakar daha ekonomik ve genisini bulamazsın. Donanım olarak oldukça tatminkar dır, euronvap 4yildizli sağlamdır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dkerem2

O paraya daihatsu Sirion 1.0 öneririm 5kisi rahat yolculuk edersin. İçic segment aaraçlardan geniştir. 100 km de 7litre LPG yakar daha ekonomik ve genisini bulamazsın. Donanım olarak oldukça tatminkar dır, euronvap 4yildizli sağlamdır.

Bu arabadan sahiden varmı hiç görmedim, japonyada daihatsu en çok satan marka imis bu arada.

• quote:

Orijinalden alıntı: ufuk-34JD58

quote:

Orijinalden alıntı: dkerem2

O paraya daihatsu Sirion 1.0 öneririm 5kisi rahat yolculuk edersin. İçic segment aaraçlardan geniştir. 100 km de 7litre LPG yakar daha ekonomik ve genisini bulamazsın. Donanım olarak oldukça tatminkar dır, euronvap 4yildizli sağlamdır.

Bu arabadan sahiden varmı hiç görmedim, japonyada daihatsu en çok satan marka imis bu arada.

örnek ilan

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-daihatsu-2006-sirion-129-000-km-1.0-cc-193295295/detay

daihatsu ülkemizde pek bilinmiyor markayı araştırırsanız zaten hoşunuza gider. çoğu kişi kore malı sanar ama %100 japondur.

• yorumlarınıza ve tavsiyelerinize çok teşekkür ediyorum ama dediğim gibi ilk arabam ve neden tercih edebilirim bunuda belirtirseniz çok sevinirim.
    az yakmalı ve 2005 model aşşağısı olmamalı gibi kendimi şartladığım kurallar da var, bu doğrultuda tavsiyelerinizi dikkate alıp incelemeye devam edicem.
  • Ben 2001 clio sattim gecenlerde 17000 e. Aracta klima abs airbag vardi. Sehirici 20 kurus yakiyodu lpgde. Gayet de memnundum. Benzer bi arac tercih edebilirsiniz.

• clio ve getz arasında kaldım. fiyat performans açısından. ve hb olsun istediğimden hundai era'yı eledim . gönlümde honda civik hb var ama oda çok hor kullanılmış hepsi .S
    clio ve getz biraz daha temiz kullanılmıştır gözüyle daha az masraf çıkarır diye tahmin ediyorum doğrumudur.
  • KARARIMI GETZ'DEN YANA VERİCEM SANIYORUM. FİKİRLERİNİZİ BEKLİYORUM
  • Kalosu es gecmeyin.Kullanimi cok rahat getz ile kalos bakmanizi oneririm getzin kalostan tek farki arka cam otomatigi 1.3 80 küsür beygiri ve elektrikli aynasi. İkisi de şık araclar.. Saygılar..

• Bana eksi verilmiş ama tekrarliyiyorum japonyanin en çok satan markasıolan daihatsiyu tercih et ppişman olmasın kalos gibi daweoo üretimi yürüyen tabuta para baglamayin kaza yapınca tabuta gerek kalmaz.

• Getz pişman etmez ayrıca performans olarak diğerlerinde 2 tık daha iyidir
  • O fiyata alabileceğın dizel getz 3 silindirli olur.(2005 ve öncesi)genelde bu fıyata alabileceğin araçlar 10-15 YAŞ aralığında ve çok km yapmış araçlar olacaktır.sana çok marka ve çok Seçenek söyleyeceklerdir.en donanımsızını ve en gencini tercih etmeni öneririm.yaşlı arabada ne kadar az Donanım o kadar az derttir.terside doğru tabiki.2001üstü 1.3 Hyundai'lere bakabilirsin.ama bu yaşta temiz ve km düşük bulman çok zor.bu bütün markalar için geçerli.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chicago PD

quote:

Orijinalden alıntı: sahin261

Senin yerinde olsam çekerim bi skoda felicia. 6000TL de cebime kalır

hocam bu felicialarda hidrolik direksiyon var mı? veya 10 bin bütçeye hangi araç uygun olur aile için kullanılacak?

Olanları var 2000 ve sonralarında da 1.6 polo motoru olması lazım.Airbag olanları bile var.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.