Şimdi Ara

15000 e araç tavsiye.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba sabahtan beri araçlara bakıyorum. Kimi c3 diyor, kimi fiat, kimi de hyundai, nissan, toyota diyor. Kaldım böyle. :( Ben özellikle az yakan, parça vs motor şu bu. sorunu olmayan bir araba almak istiyorum 2.el 15 bin civarı. İnsanlar arabalarının kmlerini düşürüyor, kazalı arabalarını kazasız gösteriyor vs. yani dolandırıcılık yapıyorlar. Örnk: Bizim şirketteki şöförlerden biliyorum. 2012 model clio almıştı. 1 yılda 120 bini devirdi araç ki ayda 10-12 bin km yapıyorlar. Birde kaza yapıyorlar ohhhh. Sonra gidip km düşürüp atıyorum 15 e vereceği aracı 18-19 a satıyorlar. Bu hak değilde nedir.? Ben böyle araçta istemiyorum. Eeee ne yapalım araç almayalım mı? O yüzden arkadaşlar bana önereceğiniz araçlar hakkında detaylı bilgiler verebilirseniz sevinirim. Mesela bizim şirkette arkadaşlar Nissan micra, palio, c3, polo öneriyorlar. Kimi 1.4 dizel diyor kimi 1.2-1.3 benzinli diyor. Ben b.düzünde oturuyorum her gün maslak'a gidip geleceğim. 100 km günde garanti. O nedenle Az yakan ama çokta pahalı olmayan bir araç arıyorum. Bana önerileriniz ne olur.

• 2001üstü Polo-Fabia
    Stilo
    C3 bakılabilir
  • Anlıyorum başka öneriler yok mu?
  • Stilo
  • Hyundai Admire 1.6
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-4a-fe-1.6-motor-luna-full-abs-airbag-16-valf-efi-atiker-lpg-104851609/detay/ Araç bizim otomatik rahatlığı yaşarsın 25 kuruş yakarsın süzüle süzüle gidersin HB dersen sirion bak yada bulabilirsen colt.
  • mitsubişi colt - honda jazz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi desert@eagle -- 6 Mayıs 2013; 16:11:03 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • opel corsa mitsubishi carizma...
  • Micralar nasıl? Biraz araştırdım internette en az yakan arabalar KIA RIO, FIAT PUNTO, MICRA çıktı. Sizce?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.