Şimdi Ara

15000 e araç tavsiyesi yardım edebilirmisiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

15000 TL YE KADAR ARAÇ TAVSİYESİ Bİ YARDIM EDIN GOZUNUZU SEVEM..

-YAKIT TASARRUFU (DİZEL, LPG, VEYA DÜŞÜK MOTOR..)
    -MALZEME AZ DA OLSA KALITELI OLSUN (TORPİDO FALAN)
    -MASRAF ÇIKARMAYACAK MUMKUNSE 2004 VE ÜSTÜ
    -TATA SAMAND PROTON GİBİ PİYASASI PEK OLMAYAN ARAÇLAR DIŞINDA
    -VE ARAÇ ÇOK KÜÇÜK OLMASA İYİ OLUR..

KAFAMDAKILER ARAÇLAR BUNLAR:

ALBEA DİZEL VEYA LPG
    RENO MEGAN 2000 MODEL VE ÜSTÜ
    KİA RİO DİZEL
    RENO CLİO DİZEL
    DACİA DİZEL (BUNU PEK SEVMİYOM AMA BABAM TAKMIŞ)
    OPEL ASTRA 2000 MODEL (YAKITI KORKUTUYO VE MASRAFI)

BUNLARDAN ÇOK DAHA FARKLI TAVSIYELERDE OLABILIR..

ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yalcin_tr -- 19 Ağustos 2009; 16:57:55 >

• vay bee mesaj 2 gundur beklıyo 1 kısı 1 harf yazmamıs uzuldum dogrusu
  • Astra diyecektim ama benzin ve masraftan korkuyorum demıssın ben çok yol yapmadıgım için astra bakıyorum (senede 5-6 bin km )
  • neden skoda fabia bakmıyorsun.gayet sorunsuz ve yakıtıda iyi olan bir otomobil.bende fabia kullanıcısı olarak şiddetle tavsiye ediyorum.paranın hakkını verir
  • fiyatta biraz daha çıkabilirseniz...

http://www.sahibinden.com/pazarliksiz_17_250_tl_21_08_2009_tarihine_kadar_-67WQQaXQQ14408096WQQpXQQdisplayitem

siz Mitsubishi Coltu da inceleyiniz bence...

ABS-EBD-ASR-ESP ve EPS-6 havayastığı,4 teker disk...6 hoparlörlü direksiyondan kumandalı ses sistemi...4 cam otomatik...triptonik vites...yarı otomatik klima-yol bilgisayarı-tiptronik vites...performanslı (1.5 motor 109 HP)...ekonomik (İstanbul şehir içi 100 kmde 7.5 lt yakıt tüketimi)... ferah iç mekanı...

ESP ve ASRsiz, 4 havayastıklı, 2 cam otomatikli, 2 teker diskli modelleri de var...haliyle fiyatı daha da aşağı...

http://www.sahibinden.com/fyati_dusurduk_acil_ihtiyactan-90WQQaXQQ12174520WQQpXQQdisplayitem

• Mesajında 2 defa Albea yazmışsın.Bence bu bir işaret
    Şaka bir yana saydığın özelliklere en yakın araç Albea, biraz araştır temiz bulursan al.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yalcin_tr

OPEL ASTRA 2000 MODEL (YAKITI KORKUTUYO VE MASRAFI)

Masrafı pek olmazda yakıtta korkmakta haklısın.Yinede yazdıgın araçlar içinde akla en çok yatanı bu.

Fiat palio bak derim 2004-2005
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • reno clıo 1.5 dci az km lı bulursan bunlar cok ıyı

• şöyle oturaklı bir raç düşünüyorsan bence astra en mantıklısı gibi LPG li temiz bir araç bulabilirsen hem fazla masraf çıkartmaz hemde az yakar. yani yakıttan korkmana gerek yok LPG için söylüyorum.

eğer araçtan beklentin fazla değilse de en mantıklısı clio yada dacia dizel modelleri olabilir.
  • 2004 stilo yada elentra
  • quote:

Orijinalden alıntı: mesdi

neden skoda fabia bakmıyorsun.gayet sorunsuz ve yakıtıda iyi olan bir otomobil.bende fabia kullanıcısı olarak şiddetle tavsiye ediyorum.paranın hakkını verir

haklısın aslında aklım fabia olur dıyo

örneğin şu araç gayet iyi gözüküyo

http://image5.sahibinden.com/photos/55/29/08/15552908p4n.jpg
  • quote:

Orijinalden alıntı: br251

Mesajında 2 defa Albea yazmışsın.Bence bu bir işaret
    Şaka bir yana saydığın özelliklere en yakın araç Albea, biraz araştır temiz bulursan al.

vallahı sen soyleyınce fark ettım yoksa albea mı alcaz yaw

ben bındıgım albea taksılerde gayet rahat edıyorum daha kullanma sansım olmadı ve çok da az yakıyo

aklım ona da yatıyo ne etcez kı bılmıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: superxp

şöyle oturaklı bir raç düşünüyorsan bence astra en mantıklısı gibi LPG li temiz bir araç bulabilirsen hem fazla masraf çıkartmaz hemde az yakar. yani yakıttan korkmana gerek yok LPG için söylüyorum.

eğer araçtan beklentin fazla değilse de en mantıklısı clio yada dacia dizel modelleri olabilir.

2 yıl kadar astra kullandım ve nasıl bı arac oldugunu bılıyorum ınan sırf oturaklı oldugu ıcın alınır ama bızdekı astra 2000 modeldı ve 2006 dan sonra sureklı masraf cıkarmaya basladı ve servısı de cok pahalı yanı bıraz daha yenı araclarda gozum.. ama temız bı astra süper olur tabı
  • şimdi bide başıma 307 çıktı 1.4. dizel

http://www.sahibinden.com/ekonomik_ve_bakimli_!!!-13WQQaXQQ16107780WQQpXQQdisplayitem

pegout lar hakkında bılgısı olan varmı ve bu araç nasıldır sızce..
  • quote:

Orijinalden alıntı: bacey

fiyatta biraz daha çıkabilirseniz...

http://www.sahibinden.com/pazarliksiz_17_250_tl_21_08_2009_tarihine_kadar_-67WQQaXQQ14408096WQQpXQQdisplayitem

siz Mitsubishi Coltu da inceleyiniz bence...

ABS-EBD-ASR-ESP ve EPS-6 havayastığı,4 teker disk...6 hoparlörlü direksiyondan kumandalı ses sistemi...4 cam otomatik...triptonik vites...yarı otomatik klima-yol bilgisayarı-tiptronik vites...performanslı (1.5 motor 109 HP)...ekonomik (İstanbul şehir içi 100 kmde 7.5 lt yakıt tüketimi)... ferah iç mekanı...

ESP ve ASRsiz, 4 havayastıklı, 2 cam otomatikli, 2 teker diskli modelleri de var...haliyle fiyatı daha da aşağı...

http://www.sahibinden.com/fyati_dusurduk_acil_ihtiyactan-90WQQaXQQ12174520WQQpXQQdisplayitem

colta baktım fakat bızde limit 15000 dedıgın gıbı alt modeller daha ucuz ama bılmıyorum colt apek ısınamadım

cold

• mitsubishi carisma 1.8 gdi tavsiye ederim ben ço kmemnunum. motor hacmi seni korkutmasın şehir içi kısa mesafe kullanıyorum 100 km 8,5 lt civarı yakıyor. ve aracım otomatik.manuel viteste sanırım daha da düşebilir. temiz bakılmış bir araç bulursan sorun da yaşamazsın. çünkü bu araçlar çok dayanıklı ve aynı zamanda konforlu araçlar. İç mekanı çok geniş ve yayıla yayıla seyahat edebilirsiniz. benim aracım 2000 model ve hem performans hemde konfor olarak çok memnunum.
  • 2004 model 1.4 signo 16v 100hp seat cordoba tavsiye ederim. Lpg takılı şekilde piyasada çok ama sonradan da taktırılabilir. Ekonomik bir motordur. Donanım olaraksa albeayı katlar. ABS, dijital klima, 2 hava yastığı, cd çalar, 4 cam otomatik, yol bilgisayarı, hız sabitleyici vs vs Eğer temiz bulabilirseniz piyasası 16 filan ama 1.4 tdi sini de bulabilirsiniz sıkı bir pazarlıkla 15-15.000 civarına alınabilir. Bende 2006 1.4 tdi var sorunuz varsa cevaplarım. Not: sınıfının en iyi yol tutuşu seat cordobadadır.
  • VALLA STİLO BAK EN UYGUN ARAÇ AZ YAKIYO BENZİNLİSİ
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.