Bildirim
15000'e kadar öğrenci arabası
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Fiat albeaEğer temiz bulursan ford focus al hiç düşünme bile. -
Fabia derim 1.4 16valf olanları az yakar çok kaçar..
edit: lpg'li olacak tabi ki
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wrath54 -- 24 Temmuz 2012; 15:18:59 > -
fabia'yı beğendim fakat ileride satarken sıkıntı çekeriz gibi geliyor -
Renault Laguna, 2000 model alırsın dostum. Öğrenci aracıysa Peugeot 206 2003-2004 biraz zorlarsan bulabilirsin. -
quote:
Orijinalden alıntı: EMG1907
Renault Laguna, 2000 model alırsın dostum. Öğrenci aracıysa Peugeot 206 2003-2004 biraz zorlarsan bulabilirsin.
peugeot 206 öğrenciye yakışır. temizini ara, herkesin iddaa ettiği kadar sorun çıkarmaz -
quote:
Orijinalden alıntı: neilblack
quote:
Orijinalden alıntı: EMG1907
Renault Laguna, 2000 model alırsın dostum. Öğrenci aracıysa Peugeot 206 2003-2004 biraz zorlarsan bulabilirsin.
peugeot 206 öğrenciye yakışır. temizini ara, herkesin iddaa ettiği kadar sorun çıkarmaz
Hocam abartılıyor çok sorunlu bir araç değil zaten... Otomatiği olmadığı sürece. -
206 nın uygun motoru hangisi sizce? -
Hocam 2003 model X-Line dizel 206 satıyorum. LCD Ekran , Orta çaplı tesisat felan var.Düşünürsen mesaj atarsın.
-
teşekkürler bana LPG li olsa daha iyi -
yeni önerilere açığım..
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X