Bildirim
15000 tl ye kadar araç tavsiyesi
Everest Ever Fit W45 Android/IOS Smart Watch Full Dokunmatik Renkli Ekran Mavi/siyah Akıllı Bileklik : Amazon.com.tr: Elektronik
https://www.amazon.com.tr/dp/B07G59BMVC
16 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Aklıma ilk olarak Clio geldi... -
quote:
Orijinalden alıntı: mathematician_01
Aklıma ilk olarak Clio geldi...
Aynen hocam benimde ilk aklıma o geldi. -
palio diyorumquote:
Orijinalden alıntı: vTeckquote:
Aynen hocam benimde ilk aklıma o geldi.
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: vTeck
quote:
Aynen hocam benimde ilk aklıma o geldi.
Arkadaşımızın açıklama yazısı resmen " Arkadaşlar ben Clio almayı düşünüyorum, sizlerde tavsiye eder misiniz" gibi bişey olmuş -
Kesinlikle Clio. -
Kesinlikle banada lazım takipteyim konuyu ..quote:
Orijinalden alıntı: Aytürk
Kesinlikle Clio. -
Marea Proton Carisma Corolla Polo C3 Clio Palioquote:
Orijinalden alıntı: T.R.A.V.E.G.O
Kesinlikle banada lazım takipteyim konuyu ..
Alıntıları Göster -
dCi Clioquote:
Orijinalden alıntı: wampaa
Marea Proton Carisma Corolla Polo C3 Clio Palio
Alıntıları Göster -
Fiat marea,renault megane v.s vs... -
quote:
Orijinalden alıntı: tLqA
palio diyorum
+1907 palio lpg oh mis -
quote:
Orijinalden alıntı: ersin.soyak
15000 tl ye kadar araç tavsiyesi bakımı ve tamiratı heryerde kolayca yapılabilecek lpg li yedek parçası ucuz ve yaygın olan sedan veya 4 kapı, manuel vites araç olarak hangi araçları tavsiye edersiniz?
opel astra f gls -
banada lazım bi araç bende 97-98 toyota bakıorumquote:
Orijinalden alıntı: veilbenquote:
Orijinalden alıntı: ersin.soyak
15000 tl ye kadar araç tavsiyesi bakımı ve tamiratı heryerde kolayca yapılabilecek lpg li yedek parçası ucuz ve yaygın olan sedan veya 4 kapı, manuel vites araç olarak hangi araçları tavsiye edersiniz?
opel astra f gls -
broadway köşedeki bakkal bile tamir eder hemde çok güvenli oturaklı güzel bir araba performans da gayet iyidir güncel bir çok arabayı tokat manyağı yaparsınquote:
Orijinalden alıntı: kimm
banada lazım bi araç bende 97-98 toyota bakıorum
Alıntıları Göster -
Clio veya 1.2 Albea aklıma ik gelenler bunlar.quote:
Orijinalden alıntı: CoderAdam
broadway köşedeki bakkal bile tamir eder hemde çok güvenli oturaklı güzel bir araba performans da gayet iyidir güncel bir çok arabayı tokat manyağı yaparsın
Alıntıları Göster -
Bizde sizin gibi bu fiatlara araç arıyoruz.. Accent ve yeni kasa corolla bakıyoruz.efsane olan değil :)quote:
Orijinalden alıntı: sienaumut
Clio veya 1.2 Albea aklıma ik gelenler bunlar.
Alıntıları Göster
Accent güzel olabilir
edit: albea'lara pek bulaşmayın derim yüzde 70i taksi çıkması
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KoşanBalık -- 20 Mart 2013; 11:33:11 > -
quote:
Orijinalden alıntı: KoşanBalık
Bizde sizin gibi bu fiatlara araç arıyoruz.. Accent ve yeni kasa corolla bakıyoruz.efsane olan değil :)
Accent güzel olabilir
Herkes kafadan Clio ile söze başlamış fakat ben de bunu düşünerek bir kaç yıl önce Accent almıştım. Şuan oldukça memnunum. Araç şuana kadar henüz bir büyük arıza çıkartmadığı için usta ve parça ile ilgili net bilgim yok ama arabadan anlamayan usta da yok. Ne zaman rutin bakıma gitsem herkesin bir yorumu mutlaka oluyor. Tavsiye edebilirim ama fiyatlar şuan çok şişirilmiş geliyor bana. -
quote:
Orijinalden alıntı: sgiritli
quote:
Bizde sizin gibi bu fiatlara araç arıyoruz.. Accent ve yeni kasa corolla bakıyoruz.efsane olan değil :)
Accent güzel olabilir
Herkes kafadan Clio ile söze başlamış fakat ben de bunu düşünerek bir kaç yıl önce Accent almıştım. Şuan oldukça memnunum. Araç şuana kadar henüz bir büyük arıza çıkartmadığı için usta ve parça ile ilgili net bilgim yok ama arabadan anlamayan usta da yok. Ne zaman rutin bakıma gitsem herkesin bir yorumu mutlaka oluyor. Tavsiye edebilirim ama fiyatlar şuan çok şişirilmiş geliyor bana.
Hocam amcam kaportacı yakın akrabalarımız da motorcudur. ailede araçtan anlayan çok var :)
bir tofaşımız vardı sattık amcama sordum 15e kadar ne alsak uğraştırmasa dedik. Accent ve 200den sonraki corollara bakın dedi Clio da olabilir ama en son olsun dedi.
Accent'ın parça ve usta derdi olmaz. çıkması bol ustası bol dedi. Motorcu akrabada aynısını söyledi. Görüntüsü de oldukça güzel. Bakalım aradığımız gibi bir şey bulabilecezmi
-
2004 2005 mitsubishi lancer arastirabilirsin -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: sgiritli
quote:
Accent güzel olabilir
Herkes kafadan Clio ile söze başlamış fakat ben de bunu düşünerek bir kaç yıl önce Accent almıştım. Şuan oldukça memnunum. Araç şuana kadar henüz bir büyük arıza çıkartmadığı için usta ve parça ile ilgili net bilgim yok ama arabadan anlamayan usta da yok. Ne zaman rutin bakıma gitsem herkesin bir yorumu mutlaka oluyor. Tavsiye edebilirim ama fiyatlar şuan çok şişirilmiş geliyor bana.
Hocam amcam kaportacı yakın akrabalarımız da motorcudur. ailede araçtan anlayan çok var :)
bir tofaşımız vardı sattık amcama sordum 15e kadar ne alsak uğraştırmasa dedik. Accent ve 200den sonraki corollara bakın dedi Clio da olabilir ama en son olsun dedi.
Accent'ın parça ve usta derdi olmaz. çıkması bol ustası bol dedi. Motorcu akrabada aynısını söyledi. Görüntüsü de oldukça güzel. Bakalım aradığımız gibi bir şey bulabilecezmi
başlık 15.000 TL ye kadar araç tavsiyesi diye yazdığından hangi kasa şuan baktığınız bilmiyorum ama Accent serisinde Admire kasa benim aldığım araç. Era daha güncel bir model olmasına karşın teknik özellikleri bir kenara koyarsak ben kendi aracımı daha almadan önce Era'dan daha çok beğeniyordum. Zevk meselesi tabi ama alınca daha mutlu hissettim kendimi.
Bilmiyorum şuan ihtiyaç doğar mı ama ist - avrupa taraflarındaysa tanıdıklar işimiz düşünce rahatsız edebiliriz sizi iyi günler dilerim.
Benzer içerikler
- honda crz alınır mı
- chery kimo yorum
- koleos 1.3 tce yorum
- ford focus alınır mı
- turbo benzinli araçlar
- renault logan
- renault arkana fiyat
- uçan araba fiyatları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X