Şimdi Ara

15000 TL'ye öğrenciye araba

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar yakın zamanda elime bu miktarda para geçecek sanırım lüks modellerden yana şansım yok klasik otomobillerden düşündüm ford taunus, chevy impala gibi fakat şimdide aklımahttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-minivan-van-panelvan-chevrolet-eger-klasik-amerikan-arabasi-hastasi-iseniz-111047840/detay bu araç yattı sizce pazarlık edip alınır mı? Tercih nedenim;

1.chevy
    2.büyük
    3.vergi oranı (90 TL)
    4.Modeline göre az yakması
    5. Farklılık

Düşüncem 10 bin verip geri kalanıyla aracı yenilemek. Başka önerileriniz varsa dinlerim klasik arabalar haricinde sedan düşünmüyorum. Benim için en önemlisi az yakması (ki lpg'li tercih edeceğim) ve aracın sorunsuz olması (en azından 1 sene arıza çıkarmaması)

• Araba almak kolay da sonrasi zor. Bakimiydi, vergisiydi, yakitiydi. Ugras da ugras. Arac zorunluluk olmadigi surece zevk icin alinmamali bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel bi motor al bence yazda geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: fleleo

Güzel bi motor al bence yazda geliyor

arkadaşım alıyor arabayı benlik bir durum değil
    hangi araç alınacak hiç bilmiyorum bana kalsa bende motor alırım ancak motorun da kışın sorunu oluyor
    ailesi focus diyor
    ben de başka alternatiflere bakıyorum

• Yaw hem az yakması lazım demişsin hem de 3000 motor ve 200 HP+ aracı alayım mı diyosun. ne yapacaksın bu aracı? Aklıma eskiden A TAKIMI diye bir amerikan dizisi vardı ( yaşı 30 civarında olanlar hatırlar mutlaka ) onların aracı geldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: mathematician_01

Yaw hem az yakması lazım demişsin hem de 3000 motor ve 200 HP+ aracı alayım mı diyosun. ne yapacaksın bu aracı? Aklıma eskiden A TAKIMI diye bir amerikan dizisi vardı ( yaşı 30 civarında olanlar hatırlar mutlaka ) onların aracı geldi

Büyük araç kolaylık sağlar şehir dışına ailemle arkadaşlarımla çok rahat gidebilirim.
    İlginç olabilir ama hatta okul ev arası servis bile yapabilirim okul zamanı :).

Birde şöyle bir araç buldum

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-klasik-araclar-klasik-otomobiller-1976-gxl-1.6-essiz-ve-inanilmaz-balta-burun-112333920/detay/

Pek gösteriş düşkünü değilim ama uygun fiyatlı ve bakımlı bunu bulabildim.

• quote:

Orijinalden alıntı: dusunmeklazim

hazır konu açılmış arkadaşlar bende 15000 tlye tavsiye istiyorum seçenekte sınır yok bmw ford honda yakıt çok sıkıntı değil benzin ya da lpg önemli değil tavsiyelere açığım

Hocam zahmet olmazsa kendi konunu kendin aç benim konumu kirletme
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: incu6us

quote:

Yaw hem az yakması lazım demişsin hem de 3000 motor ve 200 HP+ aracı alayım mı diyosun. ne yapacaksın bu aracı? Aklıma eskiden A TAKIMI diye bir amerikan dizisi vardı ( yaşı 30 civarında olanlar hatırlar mutlaka ) onların aracı geldi

Büyük araç kolaylık sağlar şehir dışına ailemle arkadaşlarımla çok rahat gidebilirim.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-klasik-araclar-klasik-otomobiller-1976-gxl-1.6-essiz-ve-inanilmaz-balta-burun-112333920/detay/

Büyük araç istiyorsan ve bu söylediklerini yapacaksan al tabiki ama o aracı değil! daha makul seçenekler bulabilirsin bence. ayrıca bu 2. linkteki aracı sevdim bak tam öğrenci işi

• quote:

quote:

quote:

Büyük araç istiyorsan ve bu söylediklerini yapacaksan al tabiki ama o aracı değil! daha makul seçenekler bulabilirsin bence. ayrıca bu 2. linkteki aracı sevdim bak tam öğrenci işi

Önerebileceğiniz marka model varsa ona da bir bakayım hocam. Yoksa uygun minibüs veya klasik araç tercihimi yapacağım.

• macera arıyorsunuz. eğer gelirinizi bu araçlara yedirmek istemiyorsanız honda civic'lere göz atmanızı öneririm.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Önerebileceğiniz marka model varsa ona da bir bakayım hocam. Yoksa uygun minibüs veya klasik araç tercihimi yapacağım.

Minibüs tarzı bişeyler düşünüyorsan aklıma vw nin transporter leri geldi. klasik araç olarak beklentilerin ne bilmiyorum

• Sacmalamayin..

• Eski t2 t3 ler olabilir bunun az yakacağını zannetmiyorum
  • Proton al Proton az yakar sağlam araba sorun çıkartmaz. Farklı olursun bu arabadan piyasada çok yok. Yedek parça sıkıntısı falan yaşamazsın . Zaten araç mitsubishi alt yapılı bir araç yani mitsubishi servislerine de girebiliyorsun..
    bi göz at istersen:
    http://www.sahibinden.com/proton-416

saygılar..
  • Alfa Romeo 156 tavsiye edebilirim.
  • Allah akıl fikir versin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wampaa

Allah akıl fikir versin.

Sebep?
  • 15bin tl ile amerikan aracına girişmek bence direk intihar sebebi olabilir.Çünkü bu araçlar yakıt sarfiyatı olarak max. seviyeyi zorlayan araçlar(LPG İle halledilir zannediyorsanız yanılırsınız.),yedek parça olarak hem bulması sıkıntı hemde bulunduğu zaman fiyatı sıkıntı,adam gibi bir usta bulmakda artık çok zor amerikandan iyi anlayan yani kısacası küçük paralarla binilecek araçlar değiller ekonomik açıdan bir hayli zorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: of dead

15bin tl ile amerikan aracına girişmek bence direk intihar sebebi olabilir.Çünkü bu araçlar yakıt sarfiyatı olarak max. seviyeyi zorlayan araçlar(LPG İle halledilir zannediyorsanız yanılırsınız.),yedek parça olarak hem bulması sıkıntı hemde bulunduğu zaman fiyatı sıkıntı,adam gibi bir usta bulmakda artık çok zor amerikandan iyi anlayan yani kısacası küçük paralarla binilecek araçlar değiller ekonomik açıdan bir hayli zorlar.

Bilgi için çok teşekkürler Peki öneriniz var mıdır?
  • bu arabayı almak isteyen arkadaşın yaşı nedir? a-takımı dizisinde kullanılan minibüs değil mi bu

15.000 TL'ye amerikan arabası alınmaz ki yaw.. öğrenci bütçesi ile altından kalkamazsınız
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.