Şimdi Ara

15000 TL'ye öğrenciye araba (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Focus 1 hb al diyecem de öğrenci herhangi bir masraf durumunda altından kalkabilir mi bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: alaskalı suikastçi

bu arabayı almak isteyen arkadaşın yaşı nedir? a-takımı dizisinde kullanılan minibüs değil mi bu

15.000 TL'ye amerikan arabası alınmaz ki yaw.. öğrenci bütçesi ile altından kalkamazsınız
    22 yaşındayım hocam zaten bilemediğimden konu açtım öğrenmiş oldum arabalarla çok içli dışlı değilim ama klasik arabalara karşı bir ilgim var
    quote:

Orijinalden alıntı: PetrovaFire

Focus 1 hb al diyecem de öğrenci herhangi bir masraf durumunda altından kalkabilir mi bilmiyorum

clio buldum hocam birdehttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-sahibinden-cok-temiz-otomatik-clio-115501689/detay/

hala araştırmaya devam ediyorum

• Bence verdiğiginiz araçlar hiç öğrenci işi değil. Öğrenci bütçesiyle ne yakıtlarının ne de masraflarının altından kalkabilirsiniz. Bence
    bütçenize uygun yüksek modelli bir B sınıfı araç bakmanız size daha uygun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ongun_44

Bence verdiğiginiz araçlar hiç öğrenci işi değil. Öğrenci bütçesiyle ne yakıtlarının ne de masraflarının altından kalkabilirsiniz. Bence
    bütçenize uygun yüksek modelli bir B sınıfı araç bakmanız size daha uygun.

Teşekkür ederim fakat marka model seçiminde sıkıntı yaşıyorum anladığınız gibi
  • suzuki swift ile mistsubishi colt
  • Twingo'ya bi bakin derim , kucuk Araba Az yakar.ustune parada kalir 1-2 bisey ekliyebilirsiniz jant falan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vosvos lpgli Bombe camli.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: incu6us

quote:

Orijinalden alıntı: of dead

15bin tl ile amerikan aracına girişmek bence direk intihar sebebi olabilir.Çünkü bu araçlar yakıt sarfiyatı olarak max. seviyeyi zorlayan araçlar(LPG İle halledilir zannediyorsanız yanılırsınız.),yedek parça olarak hem bulması sıkıntı hemde bulunduğu zaman fiyatı sıkıntı,adam gibi bir usta bulmakda artık çok zor amerikandan iyi anlayan yani kısacası küçük paralarla binilecek araçlar değiller ekonomik açıdan bir hayli zorlar.

Bilgi için çok teşekkürler Peki öneriniz var mıdır?

Rica ederim fiat marea veya biraz daha genç ve sportif açıdan bravo tavsiye ederim.

• En mantikli tercihlerden biri fiat palio 1.2 16v EL modeli olur.egenime 5 ay arac baktiktan sonra bunu aldik.Lpgsiz 32-35 kr arasi yakiyor, parcasi ucuz,klima airbag falan var 13.500 e temizıni bulursun,acemi degilsen multijetini oneririm tabi.buyük olsun dersen dizel doblolara bak derim.iyi forumlar
    Duzeltme: modeli yeni araclardir,seni uzmezler bunlar.eski arabalar,piyasasiz araclar seni kullanirken de satarken de yorar.ayrica honda da dusunebilirsin tabi ancak bu paraya olan civic kasalari cok yere basik geliyor bana,alti surtuluyor fazlaca

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daskadir -- 24 Şubat 2013; 11:54:55 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.