150000 TL Otomatik HB
-
-
Egea oneririm
-
quote:
Orijinalden alıntı: ERKUTCN
Bu mesaj silindi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defiant82 -- 26 Ocak 2021; 13:36:45 >
-
İlan No: 893188451https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-otomatik-elmsalsiz-orjinal-26.000km-yetkili-servis-bakimli-full-893188451/detay
Şimdi baktım bunu buldum -
2013 Clio icon manuel 4,5 yıldır sorunsuz kullanıyorum. Fiyatı bilemem ama çok beklentisi olmayanı memnun edecek bi araç. Gerçekten az yakıyor. 1-2 ay önce yakıt pompa müşürü arızası dışında başka bir arıza çıkarmadı çok şükür.
(Muhtemelen onun sebebi de bulunduğum muhitin yollarının bozukluğu, üstüne yaylaya tırmandım. Tırmanma bitince arıza verdi zaten).
-
Araçtan öyle aman aman bir beklentim yok. Daha çok eşim kullanacak gibi gözüküyor. Maksimum 2 yıl bende kalacak araba gözüyle bakıyorum. Ev kredi faizleri düştüğünde eve gireceğiz. O zamana kadarda şehir şehir gezmeyi planlıyoruz. Bundan önce punto evo 75bg aracım vardı. Ufak, dar gibi konularda sıkıntı çekeceğimizi sanmıyorum hb arabalarda.
-
ford focus 2014 hb otomatik o paralara bulabilirsiniz hocam. -
bu aracın neden fiyatı uygun diye düşünürken açıklamada ağır hasarlı olduğunu gördüm. -
Hocam 2009 - 2010 model civarı 1.4 tfsi motor Audi A3 Sportback tavsiye ederim. Gerçekten çok konforlu ve çok keyifli bir araç. Bende manueli var lakin otomatiği de sorunsuz diyorlar.
Benzer içerikler
- suzuki samurai yorum
- polo en çok tutulan modeli hangisi
- chevrolet cruze alınır mı
- rover 214 si alınır mı
- citroen c4 cactus yorumlar
- renault logan
- renault arkana fiyat
- uçan araba fiyatları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X