Şimdi Ara

1500TL VE SATA+SSD

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1500tl ye kadar laptop almak istiyorum. müptelası olmasam da arada oyun oynuyorum. performansı daha önemli olmak kaidesiyle oyunları da kaldırabilece bir aptop önerir misiniz. SATA+SSD almak istiyorum performansı açısından ama hiç kullanmadım kullananı da görmedim. SATA+SSD kullanan arkadaşlar söyleyebilir mi performans farkı var mı bilgisayarda SATAlara göre. 1500 tlye kadar SATA+SSD Lenovo G500 59-390098 var önerir misiniz, almalı mıyım yada başka önerileriniz var mı. Teşekkürler :)
    http://www.sadecenotebook.com/lenovo-g500-59-390098-core-i5-3230m-260-ghz-4-gb-500-gb-8-gb-sshd-2-gb-vga-156-freedos-pmu304447#urun_detay_tab3

• quote:

Orijinalden alıntı: omeruby

Merhaba arkadaşlar,
    1500tl ye kadar laptop almak istiyorum. müptelası olmasam da arada oyun oynuyorum. performansı daha önemli olmak kaidesiyle oyunları da kaldırabilece bir aptop önerir misiniz. SATA+SSD almak istiyorum performansı açısından ama hiç kullanmadım kullananı da görmedim. SATA+SSD kullanan arkadaşlar söyleyebilir mi performans farkı var mı bilgisayarda SATAlara göre. 1500 tlye kadar SATA+SSD Lenovo G500 59-390098 var önerir misiniz, almalı mıyım yada başka önerileriniz var mı. Teşekkürler :)
    http://www.sadecenotebook.com/lenovo-g500-59-390098-core-i5-3230m-260-ghz-4-gb-500-gb-8-gb-sshd-2-gb-vga-156-freedos-pmu304447#urun_detay_tab3

http://www.n11.com/lenovo-g510-59-405833-i5-4200m-4gb-500gb-2gb-vga-P19912054?cid=601003_EL-BR-laptop-notebook-dizustu-netbook_lenovo-g510&gclid=CI3uwb2ZmL0CFUoOwwoddA8AZg bu model ondan biraz daha iyi işlemci olarakta iyi.

• omeruby O kullanıcısına yanıt
    Googleda hirit hdd test şeklinde arama yaparsanız normal hdd ile yapılan karşılaştırmalar var. Çalışma mantığında sık kullanılan dosyalar ssd olan kısma kopyalanıyor ve daha hızlı ulaşılması sağlanıyor. Örneğin açılışta gerekli dosyalar burada olursa bilgisayar daha hızlı açılıcaktır. Siz bilgisayarı kullandıkca alışkanlıklarınıza göre bilgisayar bunu kendisi ayarlıyor ve testlere göre işede yarıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkürler arkadaşlar. Lenovo G510 59-405833 almaya karar verdim linkini verdiğiniz n11.com daki mağaza (YeniseY) en ucuz fiyatı vermiş ama güvenilir mi yani bu sitede gösterilen herhangi bir mağazadan güvenli bir şekilde alışveriş yapabilir miyim?
  • quote:

teşekkürler arkadaşlar. Lenovo G510 59-405833 almaya karar verdim linkini verdiğiniz n11.com daki mağaza (YeniseY) en ucuz fiyatı vermiş ama güvenilir mi yani bu sitede gösterilen herhangi bir mağazadan güvenli bir şekilde alışveriş yapabilir miyim?

ben o siteden alışveriş yapmadım ama bi sıkıntı çıkacagını sanmıyorum istersen hepsiburada.com ve bimekste ki lenovo g510'a bak 1500 tl ama windows 8 yüklü geliyor n11.com'dakinde işletim sistemi yüklü degil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MissMacHoOo

quote:

teşekkürler arkadaşlar. Lenovo G510 59-405833 almaya karar verdim linkini verdiğiniz n11.com daki mağaza (YeniseY) en ucuz fiyatı vermiş ama güvenilir mi yani bu sitede gösterilen herhangi bir mağazadan güvenli bir şekilde alışveriş yapabilir miyim?

ben o siteden alışveriş yapmadım ama bi sıkıntı çıkacagını sanmıyorum istersen hepsiburada.com ve bimekste ki lenovo g510'a bak 1500 tl ama windows 8 yüklü geliyor n11.com'dakinde işletim sistemi yüklü degil.

hocam 150 lira fark var yav az deil ben yuklerim windowsu boşver kutunun içinden hıyar çıkmasın yeter :D
    ya sitede çok öneriyolar Lenovo V580C 59-392191 i bu SATA+SSD kafamı baya karıştırıyo videolarını izledim baya performans farkı var gibi duruyo v580c nini ekran kartı ve toplam belleği (bellek önemli deil benim için) yüksek ama 3. nesil işlemcisi var. G510un SATA+SSD 4. nesil işlemcisi var ama ekran kartı zayıf. kararsız kaldım doğrusu

• quote:

quote:

quote:

hocam 150 lira fark var yav az deil ben yuklerim windowsu boşver kutunun içinden hıyar çıkmasın yeter :D
    ya sitede çok öneriyolar Lenovo V580C 59-392191 i bu SATA+SSD kafamı baya karıştırıyo videolarını izledim baya performans farkı var gibi duruyo v580c nini ekran kartı ve toplam belleği (bellek önemli deil benim için) yüksek ama 3. nesil işlemcisi var. G510un SATA+SSD 4. nesil işlemcisi var ama ekran kartı zayıf. kararsız kaldım doğrusu

eger oyunlarla pek işiniz yoksa g510 derim yok ben oyunda oynarım diyorsan v580c öneririm.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Notebook SSD ve Ram tavsiyesi?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

quote:

eger oyunlarla pek işiniz yoksa g510 derim yok ben oyunda oynarım diyorsan v580c öneririm.

teşekkürler :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.