Şimdi Ara

HDD veya SSD

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, kısa bi sorum var. Benim bi 7200 rpm lik 500gb hdd depolama alanım var pc yi çalıştırdığımda sürekli olarak görev yöneticisinde disk in %100 çalıştığı gözüküyor, haliyle pc de her şey uzun uzun yükleniyor yavaş açılıyor vs. format attım 2 defa yine aynı değişen bişey yok. Çevremdeki insanlara sordum ssd al falan diyorlar muhtemelen ssd alsam sorunumu çözerim ama depolama alanım biraz kısıtlı acaba ssd yerine yeni bi hdd daha alsam aynı marka aynı tür sorunuma çözüm olur mu? bilen arkadaşlar cevaplarsa çok teşekkür ederim şimdiden kolay gelsin.

HDD veya SSD

• Bende aynı sorundan müzdaribim , bilgisayarın win 7 driverları varsa win7 yüklemen mantıklı olacaktır. Ssd almadan iyi hız alacaksındır. Win7 driverların yoksa (veya win7 istemiyorsan). aynı hdd den alman bir fayda getirmeyecektir. Kesinlikle ssd alman gerekir, az depolama alanına razı olmak gerekir, çok büyük ihtimal ssd problemini çözecektir. Win10 ve hdd yle devam edeceksen de windowsun kendi sitesinden indirdiğin son sürüm win10 dan en iyi stabilite yi alacaksındır. Yani ben bunları yaşadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Depolama alanim kisitli derken? Suan 500gb lik hdd kullaniyorsunuz, 500gb ssdler artik 500 lira civari, cok para degil tabi ama bütcenizi bilmiyorum. Uygun fiyatli bir ssd alinip, elinizdeki hdd de depolama alani olarak kullanilabilir. Anakart nedir? M.2 slotu yoksa sata ssd lere bakacaksiniz. Eski nesil sata2 bile olsa 250mb ile yazar okur, ssd nin seriliginden yararlanirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.