Şimdi Ara

1500Tl'ye kadar 2.1 ses sistemi..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Geçen hafta içerisinde eksen bilgisayardan almış olduğum x623 thx logitech ürünüm arızalı çıktı ve kendilerine teslim ederek ücret iadesi aldım.
    Eski hoperlorlerimi de sattığımdan dolayı, 1500tl'ye kadar yeni bir ses sistemi tavsiyesine ihtiyacım bulunmakta.

An itibariyle kanyon'da bose companion 5 serisini bulup ayırttım ama tabiki almamak hala benim elimde.
    Sizin aklınıza gelecek, en az z623 gibi kuvvetli basları, düzgün ses kalitesi olan, 1500tl altında hoperlör tavsiyeniz var mıdır? Bugün satın alınmak üzere.

Şimdiden herkese keyifli forumlar diliyorum.

not: eğer 1500tl'ye değmez derseniz de, ekstra ses kartı almaktan kurtarmakta bose 5.. o da nereden baksanız 400tl civarı. 5.1 sistem de istemiyorum açıkçası, çok kablo, yer yok vs.

Değerli cevaplarınız için teşekkür ederim.

• Öncelikle bu kadar aktif forum kullanıcısının olduğu bir forumdan cevap bile çıkmaması çok enteresan..
    Sanıyorum Harman Kardon Soundsticks'de karar kıldım..
  • Selamlar.eger birsey almadiysaniz bose companion 5 tavsiye ederim.ses işleme devresi v.s hersey icinde.ben kullaniyorum.cokda memnunum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zanzi7575

Selamlar.eger birsey almadiysaniz bose companion 5 tavsiye ederim.ses işleme devresi v.s hersey icinde.ben kullaniyorum.cokda memnunum

Selamlar,

Aslında almadım yeni bir sistem onun yerine bozuk z623'leri alıp değiştirdi eksen bilgisayar.
    Ben de ses gücünden baslardan çok memnunum.
  • Hayirli olsun.selamlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • logitech z313 bassları mükemmel vuruyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Golf 7,5 ses sistemi tavsiyesi
    4 hafta önce açıldı
    2+1 Ses sistemi tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.