arkadaşlar 1500YTL limitim var ve bir oyun bilgisayarı toplamak istiyorum. yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler
işlemci amd 3800 veya intel 930 anakart Asus A8N SLI veya ASUS - P5LD2 TWINMOS 1 GB DUAL 2*512 ddr400 ram // TWINMOS - 1 GB DUAL DDR2 533 ekran kartı winfast 7600gs pci 16x veya sapphire x1600pro Kasa Coolmaster Centiron 5 veya Aopen b28 serisi ben biraz daha beklerim diyorsan Ağustosa başı veya ortası intel core duolar çıkacak onlardan alabilirsin ama yinede sen bilirsin
ağustosa kadar bekle fiyatlar çok düşecek. yok hemen almak istiyorum diyorsan sistem toplarız yinede.
quote:Orjinalden alıntı: BoGo ağustosa kadar bekle fiyatlar çok düşecek. yok hemen almak istiyorum diyorsan sistem toplarız yinede. 2007 Ağustos da...
quote:Orjinalden alıntı: TuVNeRa quote:Orjinalden alıntı: BoGo ağustosa kadar bekle fiyatlar çok düşecek. yok hemen almak istiyorum diyorsan sistem toplarız yinede. 2007 Ağustos da... 2007 ağustosa kadar da uzamaz abartma ya(ben de bekliyorum çünkü)
quote:Orjinalden alıntı: mythshadow quote:Orjinalden alıntı: TuVNeRa quote:Orjinalden alıntı: BoGo ağustosa kadar bekle fiyatlar çok düşecek. yok hemen almak istiyorum diyorsan sistem toplarız yinede. 2007 Ağustos da... 2007 ağustosa kadar da uzamaz abartma ya(ben de bekliyorum çünkü) ben de bekliyorum... tahminim 15 Eylül gibi yeni bilgisayarım masamdaki yerini alır..
quote:Orjinalden alıntı: Kotiledon quote:Orjinalden alıntı: mythshadow quote:Orjinalden alıntı: TuVNeRa quote:Orjinalden alıntı: BoGo ağustosa kadar bekle fiyatlar çok düşecek. yok hemen almak istiyorum diyorsan sistem toplarız yinede. 2007 Ağustos da... 2007 ağustosa kadar da uzamaz abartma ya(ben de bekliyorum çünkü) ben de bekliyorum... tahminim 15 Eylül gibi yeni bilgisayarım masamdaki yerini alır.. bence de alır. bende zaten eylül sonunu bekliyorum oyunları parçalamak için
eyvallah arkadaşlar yardımlarınız için sağolun ama sistem AMD olacak bilgisayarı ben almıcam bi arkadaş istio bende dedim bekle die ama acele edio işte tekrar çok teşekkürler
arkadaşlar yardımlarınız için çok teşekkürler ama istedigim fiyattan çok daha yüksek önerdiğiniz pc ler
quote:Orjinalden alıntı: TuVNeRa quote:Orjinalden alıntı: BoGo ağustosa kadar bekle fiyatlar çok düşecek. yok hemen almak istiyorum diyorsan sistem toplarız yinede. 2007 Ağustos da... yok ya 2007 ağustos çok erken olur. 2017 ağustosunda almak daha mantıklı.