Şimdi Ara

150bin'e kadar bilinmedik araç tavsiyesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
0
Favori
2.352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 165 beygir 2.0 motor araba 0-100ü 10.1 saniye olacak ve ben ona 130 bin lira vericem 8-9 litre yakıt harcıyacak bunları göz önünde bulundurup almanızı tavsiye ederim ,bana kalırsa 320 d alın keyfinize bakın
  • Leon Cupra

Cupra yazısını çıkartıp arkaya Tdi yaptırın

Saka bir yana sizin arac zaten cok yakıyordu bu yuzden Evo - wrx sti tarzı araclari alsanız bile yakıt sizi üzmez bence .

Tek olmak istiyorsanız bunlara Yönelin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 22 Aralık 2014; 9:47:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2013-2014 Hyundai Santafe alın.

• signum?
    omega?
    legacy?
    phateon?

ne için alacağınızı da söyleseydiniz keşke
  • Uzun süre kullanacaksanız kesinlikle mazda 6 alın, galeriye gidip ilk onu inceledikten sonra mazda 3 arabamı dedim. :D
  • Mazda 6, mazda cx-5, jaguar xf

• byob kullanıcısına yanıt
    Pazarlamaya benzer bir sirketimiz var kazanclar degisik oluyor kimi zaman 1.6mjetlere kaliyoruz kimi zaman s600 kesmiyor.

• Closer kullanıcısına yanıt
    Prestij

• Yusuf434382 kullanıcısına yanıt
    0 olmayacak zaten. Leon cupralardaki guc kontrolsuz guc, yol tutmaz o +180lerde

Hocam o arac sekil semal yoksunu ibretlik bisey

• en mantikli o gorunuyor 3-5 mantkli model daha eklensin arastirmaya baslayayim

• Zevkler ve renkler tartisilmaz mesela ben ev yani Allah'ın beton yiginina baglayacagim 150-200 milyari arabaya bagliyorum ve 600 lira kirada kaliyorum.

• WeskaGan kullanıcısına yanıt
    Keske biraz guzel bi tipi olsaydi

hocam çok rahat alınabilir bende şuan 5bin tl alıyorum 28 yaşındayım 22 yaşından beri şantiyede çalıştım para biriktirmek için tozun toprağın içinde yaklaşık 5 sene çalıştım şantiyedeyken 7.500 tl alıyordum araba hastasıyım 5 sene biriktirdim fazla harcamadan rahat bir şekilde arabamıda evimide aldım fakat normalde mezun olan bir kişi şantiyede kolay kolay çalışamaz ve mezun olduğunda 5 bin tl ile başlayamaz birazda torpille oluyor.
    arkadaşında billinmedik araba istemesi galiba yoldan geçerken baksınlar falan diyedir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kompressorpower

Pazarlamaya benzer bir sirketimiz var kazanclar degisik oluyor kimi zaman 1.6mjetlere kaliyoruz kimi zaman s600 kesmiyor.

He he s600 kesmiyormuş he he.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aklıma 2014 S65 AMG geldi deme lütfen, bahsettiğim araç ibo kasalardan 2004 model
  • kompressorpower kullanıcısına yanıt
    Fark eder mi ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • RaceKıng26 R kullanıcısına yanıt
    Hocam S60 R-desing ve octavia rs halkımızın çoğunun gözünde s60 ve octavia olarak görünüyor r desing nedir rs nedir bilen azınlıktır. Forester'ın tipini beğenmiyorum. Mazda 6 herkes söylüyor büyük ihtimalle araç mazda 6 olacak
  • Nulla Poena Sine Lege kullanıcısına yanıt
    Hocam bulundugum bölgede Chrysler 300C'ler kol geziyor pek dikkat çekici ve prestijli olmayacaktır. Mazda 6'nın yanına Jaguar XF'yi de ekliyorum seçenek olarak teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.