Şimdi Ara

150bin'e kadar bilinmedik araç tavsiyesi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
0
Favori
2.352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kompressorpower

Eder tabii ve kesmiyor derken siz performans anlamında anladınız galiba ben fiyat anlamında örnek vermiştim. S600'e gitmiyor demek için F16 pilotu olmak lazım

Ahaha tamam tamam o zaman ne gibi bir şey bakıyorsun diyim ben 150 bine z4 slk falan bakardım ya da a5 falan.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• porsche boxter,cayman,911,cayenne vb

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O bütçe ile farklı olmak istiyorsanız adres belli Jaguar Xf.Gidin bir Xf'e oturun, aracı çalıştırın öyle bir hissiyata kapılıyorsunuz ki, onu o bütçe ile hiçbir otomobil sağlayamıyor.Kesinlikle çok elit bir otomobil.
  • Umut T. kullanıcısına yanıt
    Hocam is ile ilgili gorusmelere golf r gotursek lineadan daha kotu bi imaj birakir

• TheCaliph_ kullanıcısına yanıt
    Suan zaten 5 model var aklimda hepsi asiri derecede prestijli araclar ancak wrx sti golf r gibi araclarda fors var ancak prestij yok genc isi duruyor

• Makyajlı kasa Mazda 6 işinizi görür
  • son kasa mazda 6
    subaru forester
    mazda cx5

• Seçenekleriniz güzel arabalarda prestij prestij diyip mazda6 yamı yöneliyosunuz.Mazda6 prestijli bir araba değilki.Hele ya maserati ya mazda6 demek başka bişey.Maseratinin yanında diğerlerini unutun zaten prestij konusunda.Fakat maseratiyi alırken sadece fiyata bakmamak lazım yaktığı yakıt,vergisi,parça fiyatları,bakım masrafları vs yürütmesi masraflı araçtır.Hemde eski model olucak.Jaguar xf bencede mantıklı bir seçenek hem herkezde yok ve prestijli bir imajada sahip.Fakat 2.0 240 beygir motor beklenen performansı vermiyor.
  • kompressorpower kullanıcısına yanıt
    Renk değiştirmeyi söylüyorsunuz sanırım, ruhsata işletirseniz sıkıntı olmaz, mat kaplama bir siyah mükemmel durur diye düşünüyorum

• Bir de Jaguar ve Maserati dışında listenizdeki araçlar size prestij vermez, aylık geliriniz de sabit 20-30 bin lira değilse Maserati sizin için çok yorucu olabilir, şu anda en güzel tercih xf

• nkaradeniz kullanıcısına yanıt
    Neden ki

• Mazda 6 çok güzel, param olsa ilk bakacağım araba kırmızı mazda 6 olurdu herhalde. Umarım alacağınız araç hayırlı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 12 Angry Men -- 22 Aralık 2014; 22:04:55 >
  • kompressorpower kullanıcısına yanıt
    süper sedanlara yönelin diyeceğim ama en küçüğü 3 lt v6 olan canavarlarla da baş etmek zor olur yakıt konusunda.
  • Ben size Ford Mondeo tavsiye ediyorum.Uzun yol için gerçekten ideal.
  • feumarte kullanıcısına yanıt
    Yeni mondi gelse artık
  • Bence 3 büyükten şaşma dostum.Ben 320i kullanıyorum gercekten harıka makına.Gecen gun acaıp bır su bırıkıntısıne gırdım ve ınanın araba kendını nasıl topladı hıc bı fıkrım yok ama guvenım bı kademe daha arttı!...
  • Infinity FX35, çok yakar ama nissan 350z motoru var, parasının ederi araba diyebiliriz, fazla da bilinmiyor...
  • byob kullanıcısına yanıt
    Hocam 10bine yakın maaş alıyor olsam( daha yaşım var ileride alacağımı düşünüyorum) SLK 200 alırdım yani rahat bi şekilde. Bence sorun sizde :)

Şuan 3-5 arası alıyorum ve 2nci eli pahalı olan Jetta'm var. Az para biriktirip satıp daha iyi bir araba almayı planlıyorum.
  • neden bilinmedik bir araç almak istiyorsun ki ? al bir tane 320i doya doya bin
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.