Şimdi Ara

150bin'e kadar bilinmedik araç tavsiyesi (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
0
Favori
2.373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Sana Gorbaçov marka araç öneririm. İstediğin fiyat aralığında kalıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lotus

• jaguar xf
  • Hocam bilinmedik arac onerisi isteyip b8 passat alirsaniz bir forum laf yersiniz haberiniz olsun
    Benim onerim madem para var amac nis olmak,ben yeni mondeoyu getirir 2 3 sene turkiyedeki tek yeni mondeo sahibi olarak dolasir, forumda acilan casus foto konularini keyifle okurdum; "Ankarada bir mondeo gordum sanki!"

Distributor zaten yeminli kasa yenilenene kadar getirmeyecek,bir galeriyle anlasin yada vergisini verip getirin, bilinmedik degil ama hakikaten turkiyede "gorulmedik" bir araciniz olur

• prydzsnare kullanıcısına yanıt
    Yeni mondi gelse b8 in yüzüne bakmam zaten. Eğer kriterlerime uygun bir araç bulamazsam ocagın ortalarına kadar b8e binip satıp tekrar arastıracağım maksat değer kaybetmesin.

Galerici arkadaşlarla bi görüşeyim ben yeni mondilerin girişi için. Vergisini öderiz en azından vergi + firmanın kârı olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kompressorpower

Yeni mondi gelse b8 in yüzüne bakmam zaten. Eğer kriterlerime uygun bir araç bulamazsam ocagın ortalarına kadar b8e binip satıp tekrar arastıracağım maksat değer kaybetmesin.

Galerici arkadaşlarla bi görüşeyim ben yeni mondilerin girişi için. Vergisini öderiz en azından vergi + firmanın kârı olmaz.

Kesinlikle bu sekilde ulkemize getirebilirseniz cok farkli ve herkesin sahip olmak istedigi bir araciniz olacak.

B8 konusunda ise bence hata olur.15 gun icin arac alip satmak.Alirken pek cok odeme yapacaksiniz,15 gun icinde degeri kadar satarsaniz zarara girersiniz.15 gun cok acil araba ihtiyacim var diyorsaniz arac kiralamanizi oneririm hem formalite islerden(almak,ilan koymak,satmak),hemde maddi kulfetinden kurtulursunuz.

• http://www.sahibinden.com/lancia-thema

İyi bir pazarlıkla alın cok az bulunan bir araç.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.