Bildirim
150w Rms Hemde Oval Yok Daha Neler
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Bitmek tukenmek bilmeyen yorumlariniz ve gosterdiginiz maximum destek icin tesekkur ederim arkadaslar. -
150 WATT ok yüksek.birkaç marka var ama çok pahalı.en iyisi 100 watt rms li gto serisi jbl ler.yada 110 watt rms li p sınıfı jb ler. -
Kardeş "bağırma smileyi" koymuşsun ama ne kadar bağırsan sonuç değişmez, çünkü daha ucuzu bir yana daha pahalıya bile arasan yok malesef,
ha yurt dışında daha güçlüleri bile var ama bulmak almak getirtmek eziyet...
Yok ben getirtmeyi beceririm diyosan buyur linkhttp://www.theloudest.co.uk/?sectionid=2 -
hocam SANSUI nin profesyonel serisi var CS-K9069P. fiyatı 130 ytl civarı. Ben aldım. 1000w peak diyo ama RMS ini yazmamış üç kağıtçılar. 60RMS ampli var bende direk bağladım ve kökledim. birinin twiter inin süs kubbesini erittim. Onun dışında bişi olmadı sağlam gibi alet sanırım 100W falanda RMS i var. Sana tavsiyem paraya kıy kalite ve marka bişi al. Decade alabiliyosan al. Sansui vs gibi trışkadan markalarla uğraşma.
Bu arada djoz arkadaşın gönderdiği linkteki 6x9 lara baktım da tıpkı benim sansui gibi daha doğrusu aynısı. sadece yazıları ve ismi değişik. Aynı ürünün farklı isimde olması gibi bişey olabilirmi. Bi nevi pazarlama tekniği falan
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sevketmehmet -- 27 Şubat 2007; 22:32:50 > -
Tesekkurler arkadaslar. Dandik markalarin Rms Degerlerinede Maksimum Guclerinede inanmiyorum
yakinda 5000w falan yazcaklar ama nerdeyse anfisiz teyp cikisi bile yakiyo bazilarini.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi salih29 -- 28 Şubat 2007; 11:16:02 > -
BENCEDE BIRAZ FAZLA SANKI BIDE OVAL DEGIL ILGIMI CEKTI OLABILIRMI BOLE BISI TAM GUCUNU WERIRMI.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X