Şimdi Ara

15799 TL Monster Tulpar T7 V18.1.1 Intel Core i9 9900K 16GB 1TB + 512 GB SSD RTX2060 Windows 10 Pro

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
3.319
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 15799 TL Monster Tulpar T7 V18.1.1 Intel Core i9 9900K 16GB 1TB + 512 GB SSD RTX2060 Windows 10 Pro
    Trendyol.com
    Tulpar T7 V18.1.1 Intel Core i9 9900K 16GB 1TB + 512 GB SSD RTX2060 Windows 10 Pro 17.3" FHD Monster | Trendyol
    https://www.trendyol.com/monster/tulpar-t7-v18-1-1-intel-core-i9-9900k-16gb-1tb-512-gb-ssd-rtx2060-windows-10-pro-17-3--fhd-p-4517541?boutiqueId=308278

Benzer özelliklerde bir kasa + 144hz g-sync monitör ortalama 12-13 bin TL civarına geliyor.

Resmi web sitesi:
    www.monsternotebook.com.tr
    Tulpar T7 V18.1.1 17.3" Gaming Laptop | Monster Notebook
    https://www.monsternotebook.com.tr/tulpar/MONSTER-TULPAR-T7-V18-1-1.html

15799 TL Monster Tulpar T7 V18.1.1 Intel Core i9 9900K 16GB 1TB + 512 GB SSD RTX2060 Windows 10 Pro

• Bunu alan kişi pubg oynamak için kullanmayacak merak etmeyin. Herkes oyun için almıyor laptopu. Adamın işi gereği render vs yapması gerekiyor. Masaüstü değilde gittiği yerde de işini yapabilmek için laptop tercih edenler alıyor. İntel atom işlemcili dizüstü bilgisayarıyla foruma girip paylaşımın altına "evi arabayı satıp çocuklarıma aldım" diyen tipler hiç bitmeyecektir.
    İyi forumlar..
  • Pahalı. Daha çok özellik olmalıydı. Ssd 1 Tb olmalıydı mesela. Değeri 2000 $ karşılığı olmalı. + - 100 olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sıcak fırsatlar bak rezillik.Metin2 pvp pazarına dönmüş puuuu

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 9900K işlemciyi laptop kasasında düşünemiyorum. Korkunç

• Bedava

• Bankalar yakında ev araba kredisi gibi pc kredisi çıkarırsa şaşırmam

• Free Man. kullanıcısına yanıt
    frekansları daha düşük olur laptoplarda.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Altyazar

frekansları daha düşük olur laptoplarda.
  • 69 ay taksit yaparlarsa alayım.
  • Teşekkürler, evi, arabayı satıp hem kendime hem de 2 çocuğuma aldım. Şuan kiradayım ama olsun hep birlikte pabci atıyoruz. Bu fiyata bedava!!!
  • Adam yeni IphoneX almış 10küsür bin TL ye, koymuş arka cebine gitmiş kahveye, sandalyeye oturduğu an çat diye bir ses gelmiş, "lan demiş inşallah belim kırılmıştır". Bunu alan da o hesap olur herhalde.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1579 tl diye okudum Sıcak fırsatlar zenginleşmeye başlamış.

• bu fiyata sudan ucuz 15 tane aldım bakalım satıcı gönderebilecek mi
  • Fırına 15 bin çok bence. Hotpoint felan bakın derim. Ben 2-3 yıldır kullanıyorum sorunsuz.
  • Bu paraları verenin aklından şüphe ederim

• Bunu alan kişi pubg oynamak için kullanmayacak merak etmeyin. Herkes oyun için almıyor laptopu. Adamın işi gereği render vs yapması gerekiyor. Masaüstü değilde gittiği yerde de işini yapabilmek için laptop tercih edenler alıyor. İntel atom işlemcili dizüstü bilgisayarıyla foruma girip paylaşımın altına "evi arabayı satıp çocuklarıma aldım" diyen tipler hiç bitmeyecektir.
    İyi forumlar..

• quote:

Orijinalden alıntı: Wesley Benjamin Sneijder

Bunu alan kişi pubg oynamak için kullanmayacak merak etmeyin. Herkes oyun için almıyor laptopu. Adamın işi gereği render vs yapması gerekiyor. Masaüstü değilde gittiği yerde de işini yapabilmek için laptop tercih edenler alıyor. İntel atom işlemcili dizüstü bilgisayarıyla foruma girip paylaşımın altına "evi arabayı satıp çocuklarıma aldım" diyen tipler hiç bitmeyecektir.
    İyi forumlar..
    hocam o kadar para verip bu hantal şeyi taşımak yerine artık bulutda yapılıyor ağır renderler. Senin 10 saatte alacağın renderi 10dk'da veriyor eline :):)
  • quote:

Orijinalden alıntı: OptimizedSettings

Bu paraları verenin aklından şüphe ederim
    Zengin olup oyun oynamayi sevsem ben alirdim. Ama kesinlikle bi cocuga da alirdim. Hediye.

• Hocam bu paraya 3 pubg makina dizerdiniz evde size kaliedi en azindan kirada olmazdiniz. Bence kazik yemişsiniz bebelere ne gerek vardi 15 binlik pc?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.