Şimdi Ara

159 TL(kargosuz) Keenetic Lite N300 2x5dBi CloudVPN WPA3 Router/Genişletici/Access Point/Fiber Modem (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
276
Cevap
14
Favori
21.106
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ürün elime ulaştı. ethernet kablosu ile bağlayıp ağı kurdum hız testi yaptım. yukarıda yazdığım gibi tplink 9970v2 vardı bende, 10 megabit hızım vardı ama kablosuzda max 8.5 alıyordum. Keenetic start ile wifi hız testinde 10 mbps gördüm ki şu an için çok mutlu etti beni

ethernet bağlı olarak kullanacağım bu şekilde (router oluyor sanırım yani) ve memnunum bu fiyata güzel oldu.

fikir vermesi açısından yazdım, iyi forumlar herkese

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YoureGodDamnRight -- 30 Mayıs 2020; 15:53:31 >
  • Tp link 9970 v1. İle kablo bağlayıp router kullanınca Modem wifi özelliğini kaybeder mi? Yada azalma olur mu? Modem ile router wifi adı aynı mı olmak zorunda. Ayrı mı olmak zorunda hangisi olursa daha iyi olur.

Kablosuz repeater kullanırsak çok mu kayıp olur.

Modem router işlerinden uzağım. Sadece modem kullanırdım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • superonline fiber kullanıyorum ve eskilerden kalma pirelli drg modem var. Malum bu modem de wireless olarak 20mbit'ten fazla bağlantı vermiyor. Şimdi ben keenetic startı pirelliye kablolu bağlayıp buradan daha yüksek wireless hızı alabilir miyim? Mümkünse ne şekilde yapmam lazım?
  • koito K kullanıcısına yanıt
    Direk startı bağla şifreni biliyorsan.
  • Şifreyi bilmiyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Pirelli modemin wireless dağıtımını kapatıp, keenetic'i kablo ile bağla ve wifi dağıtımını oradan sağla. DHCP kapat Keenetic'te. Forumda aratırsan nasıl yapıldığına dair konu mevcut. Yada Keenetic mopbil uygulaması ile kurulumda zaten seni yönlendiriyor ve tüm ayarları kendi yapıyor.
  • modemin bidge mode'a alınması yeterli değil mi? modemi al bridge'ye, modeme tak bu router'ı.

• arkadaşlar bu ürünü vdsl2 modem olarak kullanabilir miyim, hiçbir yerde bilgi göremedim kendi sitesi dahil ?
  • Bu kadar değerli arkadaşı bir arada bulmuşken, ben de bir tavsiye almak isterim. Dublex bir evde oturuyorum, Turkcell TV de kullandığım için modem alt katta mecburen. Ayrıca çocuklardan dolayı modemi TV sehpasının arkasına saklıyorum. Alt katta sorunsuz bağlantım var, üst katta bir odada %50-%60 gibi bir oranda internet sorunsuz çekiyor(2 dişte diyebiliriz), fakat üst kattaki diğer odada wi-fi çok az çekiyor, odanın girişinde tek diş çekerken, uzak ucunda hiç çekmiyor. Turkcell fiber kullanıyorum, modem de standart verilen modem. Bu cihazın ya da önereceğiniz(uygun fiyatlı) herhangi bir cihazı alsam, üst kattaki 2 diş çeken ya da girişinde tek diş çeken odaya taksam bağlantımda gelişme olur mu?

Not: Odalara kablo çekme şansım yok, cihazı modeme kablosuz bağlamak zorundayım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evde internet yok modem aldiracaksiniz bana arkadas

• westberlin kullanıcısına yanıt
    Start değilde lite modeli alın. Onun wifi daha güçlü.

Lite modeli 2 diş çeken yere repeater modunda kurabilirsiniz. Kablosuz olarak sinyal güçlenir.

Omni dsl modem ve keenetic lite modeli aldım. Mesh olarak kurdum. Xianomi repeater pro felan hikaye. Daha önce 3 cihazla yaptığım işten çok daha kaliteli yapmaya başladı.

• Revenge® kullanıcısına yanıt
    Hayır. Mümkün değil. Adsl Vdsl Telefon kablosu aktarım yapar. Bu cihazlarda o tip kablo girişi ve gerekli protokol yazılım ve donanımı yok.

En ucuz seçenek Keenetic için Omni dsl. Ben memnunum. Yeni aldım.

Fiber mi bağlantı. Ont cihaz ile geliyorsa direkt bu cihazı yada lite modeli kablo ile ont ye bağla. Router modu ile wireless olarak kullanılıyor. Konuda ayrıntılı tarih mevcut.

• menzili ne kadar arttırıyor, 2. kattan bodrum kata kadar arttırır mı

• bu ürün modem değil ki. neden ısrarla modem yazılıp duruluyor? router ve access point bu alet.

• muhalif13 kullanıcısına yanıt
    Cevabınız için teşekkür ederim. Bahsettiğiniz Lite modeli bu mu

Bir de pek anlamam bu işlerden, kurulumu vs basit midir? Son olarakta, bu cihazı wifi ile modeme bağlayıp sinyali güçlendirdikten sonra, bu cihazdan kabloyla çıkış yapabilir miyim?

• westberlin kullanıcısına yanıt
    Kurulum basit. Video yada yazılı anlatım mevcut. Arkadaki düğmeyi c konumuna alınca. Modem den wifi repeater olarak alıyor. Kablo ile de neti veriyor.

Ben omni dsl modem ile çok basit olarak kurdum. Modemden kablosuz olarak alıp kablo ile tv ye bağlantı ve tellere wifi olarak verdim. Modem üst katta köşedeki odada. Lite ise alt katta ters köşedeki odada bağlantı kurdu. Çekimleri bektilerimi aştı.

Amazondan 160 a aldım. 3 4 güne geldi. Satıcı yenisey.

• Benim de iki sorum var. Zahmet olmazsa tecrübeli arkadaşlardan yanıt bekliyorum. Netmaster İnfinity 401 kablonet modeme Keenetic City router olarak bağlı ve 100 mbit bağlantıda ping 8ms 94 ü kablo ile alabiliyorum wifi ile aynı odada 85 felan rahatça görüyor.

Normalde Netmaster kablo ile internete çıkarken bu rakam 97 civarıydı ama ping 11 di. 5 mbit kayıba bile razıyım şu haliyle işimi gördü benim şükür. Repeater olarak kablosuz bağlıyken iyi performans alamamıştım ama böyle gayet iyi. 2 oda sonrasında 45 mbit alabiliyorum bu da yeter benim için.

Keenetic router da 2.4 ghz ve 5 ghz aynı kullanıcı adı ve şifreyi paylaşıyor ama ne bir telefon ne de pc varsa hiçbirşey cihaz listesinde 5GHz kullanmıyor. Aynı odada bile. Sizce bu neden olabilir?

İkinci sorum ise 3 oda sonrasında balkonda sadece hız 2 mbit gibi oldukça düşük bir değer verdi. Keenetic Start ı alıp 2 oda sonrasına repeater olarak alsam nasıl olur yada mesh mi olacak? Bu şekilde kurulduğunda 85 mbit aldığım kablosuz hızı (aynı odada) düşebilir mi?

Yani router ın yanındaki odadayken gidipte sinyali repeater dan almasın. Bu durumda hızım düşer. Yani istediğim cihaza router dan çıkıp istediğime de repater dan çıkabilir miyim. Yada repeaterla farklı bir wifi adı oluşturabilir miyim balkonda kullanmak için?

Soruları yazarken ben bile yoruldum :) yardımcı olacak arkadaşlara teşekkür ederim şimdiden

• Teşekkürler. Satın alıp deneyeceğim.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.