Şimdi Ara

159 TL(kargosuz) Keenetic Lite N300 2x5dBi CloudVPN WPA3 Router/Genişletici/Access Point/Fiber Modem (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
276
Cevap
14
Favori
21.106
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evde TP-Link TL-WA854RE Range Extender kullanıyorum ancak whatsapp aramalarında ve web sayfalarının açılışında gecikmeler oluyor. Kanal değiştirmeyi de denedim acaba bu ürünü alırsam bu sorundan kurtulur muyum? Bir fikri olan var mı?
  • Hades. H kullanıcısına yanıt
    Wi-fi telefon konuşması, twitch 8000bit rate yayın, bilimum uygulamaların görüntülü konuşmaları = sıfır sıkıntı keenetic

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KYTECHNGAMING

Wi-fi telefon konuşması, twitch 8000bit rate yayın, bilimum uygulamaların görüntülü konuşmaları = sıfır sıkıntı keenetic
    Hangi modeli kullanıyorsunuz?
    Bende Türk Telekom'un modemi biraz hantal alıyor 100 mbit internet için daha performanslı bir modem düşünüyorum.
  • Fiber altyapım olduğu için Ultra + Air cihazlar kurulu evimde. DSL kullanıyorsanız Extra yada Omni Dsl ürünlerine bakınız.

• Uzun zamandır oynamıyorum ama herhangi bir online oyunla da denediniz mi? ping değerleri ne durumda?
  • Hades. H kullanıcısına yanıt
    Sıkıntı yok. ping değerini modem çok iyilestirmez altyapıdır önemli olan.

Ortalama 50-90 ping aralığında cs:go oynuyorum. Kardeşim wifi üzerinden 3-5 ping daha yüksek alıyor aynı oyunda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KYTECHNGAMING -- 8 Haziran 2020; 0:36:47 >
  • Slm. Evdeki Turkcel fiber bsğlantımı 100mbps olarak güncelledim. Modemden çektiğim kabloyu TV, pc, Digitürk kutusu, PS4 vb merkezin arkasında gigabit switch box ve cat6 kablolarla ile bu cihazlara dağıttım. Kablolu bağlantı sorunsuz şu an, yalnız ev küçük olmasına rağmen, duvarlar yüzünden ve evde malum kablosuz ağa bağlanan 10 dan fazla cihaz olduğu için kablosuz bağlantıda bu hızı alamıyorum, gecikme çok fazla, özellikle uç odalarda araya 3-4 duvar girince bir sayfanın açılması zaman alıyor. Bu cihazı, evin her yerinde gerçek 100mbps hızını alabilmek için kullanabilir miyim? Modem harici tek router olacağı için Mesh teknolojisinin bir esprisi olmaz sanırım. Yıllar önce prize takılan repeaterlardan almıştım ama kullanım ve kurulumu zordu hiçbir faydasını görmedim. Derdimi bu cihaz çözebilir mi acaba?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kablonet modemin dandik wifisinden kurtulmak istiyorum bu cihaz isimi gorurmu bridge moda alsak kablonet modemi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Marjinal01 kullanıcısına yanıt
    bi kablo da bu modeme çekersa evin ortasına koyarsan en az 509 mbit alabileceğini düşünüyorum. evin yapısına, ortamdaki eşyalara göre değişiklik gösterir.
  • keenetic start cihazını 170 metrekare evde en arka odadaki modemden alacak şekilde salon girişine gelecek şekilde koydum.

50mbit hızın 30-35mbps olarak aktarabiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: abyss_ati

Tabiki powerline çok daha iyi ama aynı quat'ta olması gerekli gibi bir dejavantaj var.ozellikle yeni binalarda her odanın ayrı bir sigortası olduğunu düşünürsek,her zaman makul olmuyor.
    Sigortayla alakası yok. Denedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hades.

Evde TP-Link TL-WA854RE Range Extender kullanıyorum ancak whatsapp aramalarında ve web sayfalarının açılışında gecikmeler oluyor. Kanal değiştirmeyi de denedim acaba bu ürünü alırsam bu sorundan kurtulur muyum? Bir fikri olan var mı?
    854re bendede var,berbat bir cihaz, nasıl kullanıyorsun onu? hiçbir işe yaramıyor ki,kendine hayrı yok.

• abyss_ati A kullanıcısına yanıt
    Bende de aynısı var, yerine öneriniz var mı hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 100MB Vodafone fibermax kullanıcısıyım. Ancak oyunlarda yüksek ping alıyorum. Acaba bu modemi alsak ping sürelerine etki eder mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: alimmm78

Bende de aynısı var, yerine öneriniz var mı hocam
    Geri kalan alayı cihaz ondan iyidir
    Keenetic birinci tercih olur.hali hazırda şuan HB'de ilk siparişe 50 TL indirim var, güzel fiyata alınır

• quote:

Orijinalden alıntı: ilkbilir

100MB Vodafone fibermax kullanıcısıyım. Ancak oyunlarda yüksek ping alıyorum. Acaba bu modemi alsak ping sürelerine etki eder mi?
    Fiberde çok fark olmaz.fiber modem zaten çok bir iş yapmıyor, aracı gibi bişey

• Bu cihazda torrent istemcisi var mı ? Gece cihazı açık bırakıp torrent indirmek istiyorum.

Edit: Sanırım yok. Usb girişi göremedim cihazda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shalom -- 13 Haziran 2020; 14:23:44 >
  • shalom kullanıcısına yanıt
    Torrent istemcisi Extra DSL ile başlıyor sanırım. Ultra'da var onu net biliyorum. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: shalom

Bu cihazda torrent istemcisi var mı ? Gece cihazı açık bırakıp torrent indirmek istiyorum.

Edit: Sanırım yok. Usb girişi göremedim cihazda.
    torrent indirirken vpn falan bir korunma kullaniyor musunuz?
    bir ara dava aciliyor tarzi cok yorum dolaniyordu. ben de onlari duyduktan sonra ara vermistim film vs indirmeye. son durumlar nasil?
  • Vdsl 35 mbps için kullanılır mı?

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.