Şimdi Ara

159 TL(kargosuz) Keenetic Lite N300 2x5dBi CloudVPN WPA3 Router/Genişletici/Access Point/Fiber Modem (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
276
Cevap
14
Favori
21.106
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kat farkı var hocam modem 4. katta oturma alanı ise zeminde ev dışında bir yer.
  • Kassady kullanıcısına yanıt
    İstediğiniz şey olmaz. Ultra cihazı 2 kat aşağıya, aynı hizadaki odaya %50 ye yakın veriyi aktarıyor. Start modeli başaracağını düşünmüyorum. heleki 4 kat. Sizin 3 alet alıp kat kat mesh sistemi kurmanız olabilir yada kablo ile aşağıdya indirip interneti wireless olarak yayacaksınız.
  • Anlıyorum hocam çok teşekkürler.
  • bu aletin kurulumu kablo ile değil mi o zaman gereksiz bi kalabalık yapmaz mı ? ben de tüm eve wifi yaymak için modemi evin tam ortasına yerleştirdim duvar monteledim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fabrizo kullanıcısına yanıt
    Kablosuz modeminizi kablo bağlantısı ile kablolu hale dönüştürebilirsiniz.
    Ayrıca kablosuz veri aktarımı ile kablosuz şekilde ağınızı genişletebilirsiniz Keenetic Start ile.
  • Arkadaşlar konu hakkındaki bilgisizliğimi mazur görün ancak router ne işe yarar? Mesela evimdeki modem arka odalara ulaşamıyor. Bu durumda o modemi buna bağlayıp alanı genişletebilir miyim? Bir de modemi buna kabloyla mı bağlamam lazım kablosuz mu?
  • Bir üst mesaj açıklıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KYTECHNGAMING

200TL ye çıkıp City almanı tavsiye ederim. 5Ghz'ye de geçmiş olursun.
    https://urun.n11.com/access-point-router/keenetic-kn-1510-01tr-city-ac750-kablosuz-4port-router-P390438164?utm_source=comp_akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel&v=1.98.1
    hocam 5650 modelinde 5 ghz frekansı mevcut. fakat alanı o kadar kısası 2. odaya geçince sıfırlanıyor. mevcut bu modem ya da 5ghz olarak city alırsam 5 ghz yi kapatsam fayda eder mi?

• melmur M kullanıcısına yanıt
    5ghz doğası gereği kısa bir banttır zaten. Keenetic'te baya verimli çalıştığını söyleyebilirim. Neden kapatıyorsunuz?

Evimde Ultra + Air var. Bir cihazın devamlı 5ghjz bağlanması için ayar yaptım. Ultra'nın maşallahı var en arka odadan gidip öndeki o cihazı kapıyor 5ghz'de. Duruma göre ona daha yakın olan Air'e kendi aktarıyor.
  • quote:

5ghz doğası gereği kısa bir banttır zaten. Keenetic'te baya verimli çalıştığını söyleyebilirim. Neden kapatıyorsunuz?

Evimde Ultra + Air var. Bir cihazın devamlı 5ghjz bağlanması için ayar yaptım. Ultra'nın maşallahı var en arka odadan gidip öndeki o cihazı kapıyor 5ghz'de. Duruma göre ona daha yakın olan Air'e kendi aktarıyor.
    keenetic alırsam 5 ghz airties ile beraber çalışması senkronize olmaz gibi. Amacım tek cihazla tüm evi kapsamak olacak. iki cihaz ile kapsama yapmak göz yorgunluğu olacak hocam.
    Bu mantıkla 2.4ghz yi de kapayın o zaman.

5650 5ghz sini kapar Keenetic'e bırakırdım o işi sizin yerinizde olsam.
  • Elimdeki modem 2.4ghz vdsl modem. 5 ghz modem almayı düşünüyorum ama evde 5ghz desteklemeyen telefon kullanan var. Ayrıca mi box almayı düşünüyorum ve bu cihaz 5ghz'de daha iyi performans veriyormuş.

Konuda bahsedilen bu

"205 TL Keenetic KN-1510-01TR City AC750 Kablosuz 4Port Router
    urun.n11.com
    Keenetic Kn-1510-01tr City Ac750 Kablosuz 4port Router - n11.com
    https://urun.n11.com/access-point-router/keenetic-kn-1510-01tr-city-ac750-kablosuz-4port-router-P390438164
    "

5ghz destekli modeli alsam mevcut 2.4ghz bağlantıyı 5ghz şeklinde kullanabilir miyim, verimli olur mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paxal -- 18 Haziran 2020; 13:53:33 >

• quote:

Bu mantıkla 2.4ghz yi de kapayın o zaman.

5650 5ghz sini kapar Keenetic'e bırakırdım o işi sizin yerinizde olsam.
    hocam bu duruma göre hangi cihazı alayım? öneriniz değişir mi?
  • paxal kullanıcısına yanıt
    Yanlış anlaşılma var. Düzeltelim. Sadece 5Ghz değilki. 2 ayrı bant var. Cihazınızın uyumluluğuna göre bağlanır merak etmeyin.

Evet Mi Box S 4k kullanıyorum bende. 5Ghz'de daha iyi. Aslında mi Box S wifi alıcısı kötü. Ondan ethernet öneriliyor. 2.4'te verim alamıyorsun. 5ghz'de daha verimli ama yinede ultra verimli değil. 100mbit ile filan bağlanıyor ortalama.

159 TL(kargosuz) Keenetic Lite N300 2x5dBi CloudVPN WPA3 Router/Genişletici/Access Point/Fiber Modem

Wifi kanallarım otomatik ayarda. Genelde 5ghz kanal 40'ta

Düşük kanallarda daha başarılı olduğunu söylediler. Ben test etmedim. Bu hali yeterli.

Edit: Ekran görüntüsü alırken 2.4ghz'ye geçmiş otomatik. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KYTECHNGAMING -- 18 Haziran 2020; 14:56:27 >

Lite mı alayım diye sormuştunuz diye hatırlıyorum.

Fiyat farkı yok City alın derim.
  • Teşekkürler Evet 2.4ghz ve 5ghz aynı anda yayın yapılabiliyormuş, öğrenmiş oldum :) Uzun süredir adsl kullandığım için uzak kalmıştım bu konulardan. Hiç router'la uğraşmadan yeni modem alırım muhtemelen Keenetic Extra Dsl'i. Forumda aktif konusu var. Sanırım pişman etmez.

Aslında mi box ethernet çıkışı olmadığı için almayacaktım ama fiyatı ve netflix desteği var diye sipariş verdim bakalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paxal -- 18 Haziran 2020; 15:26:53 >
  • paxal kullanıcısına yanıt
    Hiç birinden pişman olmazsın.

ben elimdeki bi usb ethernet ile denedim. tek sıkıntı mi box tam kapanmıyor. uykuya geçiyor. bu da ne hikmetse elimdeki usb etherneti saçmalatıyor ve ethernet ile bağlı routerın ethernet portlarını allak bullak ediyor. :)
    söktüm ondan tekrar 2.4 ve ya 5ghz farketmez 4k yada iptv seyrediyoruz tüm gün. 36 saatte 35gb veri çekmiş düşün. :)

159 TL(kargosuz) Keenetic Lite N300 2x5dBi CloudVPN WPA3 Router/Genişletici/Access Point/Fiber Modem

• Eyvallah hocam. Kablosuzu zırt pırt kopup hız falan düşürmüyorsa yeterli zaten. Bu otomatik band değiştirme olayı kapatılıyor mu.

Edit: Hocam 5ghz sinyal pek kuvvetli değilmiş sanırım, yan odada olacak modem, duvarda kalın biraz, bağlantı sağlıklı olur mu bu keenetic extra dsl modem ile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paxal -- 18 Haziran 2020; 16:17:17 >
  • Keenetic Lite modelini access point olarak ayarladım kurdum. PS4 için almıştım ama PS4 için bağlantı kurduğumda 1 mb'ten az hız alıyorum. Telefon bilgisayar falan adam akıllı 100un üstünde değerler gösterirken PS4 neden böyle yapıyor olabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.