Şimdi Ara

159 TL(kargosuz) Keenetic Lite N300 2x5dBi CloudVPN WPA3 Router/Genişletici/Access Point/Fiber Modem (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
276
Cevap
14
Favori
21.106
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    5650 de mesh desteği var diye hatırlıyorum. Kablo ile uğraşmazsınız.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • jujuuu kullanıcısına yanıt
    Bencede öyle :) devre dışı bırakmam istedim. Gerekli ekipmanı bulamadım. Yurtdışında buldugumda çalışacak mi emin değilim ve 500 600 tl ye denk geliyordu.

• quote:

Orijinalden alıntı: KYTECHNGAMING

Sadece dağıtıcı değil Router bu cihaz. Tek başına modem olarakta kullanabilir.
    Hocam modem olarak kullanılırken kapıya kadar, bakır olmayan fiberi destekler mi?
  • mtolgae kullanıcısına yanıt
    Böyle yazınca anlatamıyorum. Olan cihazlar nedi?

Ont cihazı var ise kullanırsın. Mac kullanırsın.

Ont yok direk ethernet geliyorsa mevcut modelinin mac ini yeni keenetic cihaza klonlarsın yine çalışır.

Teknik olarak böyle.

Benim Sol fiber, evde ont cihazı var. Onun üzerine keenetic ultra takılı , tüm routerlarimda mac klonlamadan kullanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KYTECHNGAMING -- 10 Mayıs 2020; 21:41:43 >
  • Wifi genişletici olarak kullanıldığında hızda yavaşlama oluyor mu? Şu an airties kullanıyorum, bayağı yavaşlatıyor da. Acaba bu üründe durumu farklı mı?

Bu konuda tecrübesi olan var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuyu güncelleyen konu sahibine teşekkürler. Dün alamamıştım bu fiyattn şimdi aldım. Evde Keenetic Omni vardı. Dublex ev olunca üst katta Mi Wifi pro kullanıyordum. Bakalım Mesh önemli bir fark oluşturacak mı? Ürün gelince deneyimlerimi paylaşırım.
  • Arkadaşlar kablonetin verdiği infinity 401 modemi kullanıyorum fakat diğer odalarda çekmiyor. Bunu alsam işimi görür mü? Yardımcı olursanız çok sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: *EKSeLaNS*

Arkadaşlar kablonetin verdiği infinity 401 modemi kullanıyorum fakat diğer odalarda çekmiyor. Bunu alsam işimi görür mü? Yardımcı olursanız çok sevinirim
    Diğer odalarda derken? kaç oda var o evde?160m2 evde balkon dahil heryerde cekiyorda o bakımdan sordum...

Modeme kablo ile bağlanıp, öyle dagiticam dersen pek fark olmaz çekim alanı olarak ama aynı çekim alanı içinde keenetic ile daha fazla hız alırsın.

Range extender modunda kullanicaksan,evin orta yerlerinde bir yere konumlandirip tekrar dagitabilirsin,%50 sinyali daha uzağa tasirsin..

• Yeni stok bilgisi için teşekkürler @cohannan
  • quote:

Orijinalden alıntı: abyss_ati

Diğer odalarda derken? kaç oda var o evde?160m2 evde balkon dahil heryerde cekiyorda o bakımdan sordum...

Modeme kablo ile bağlanıp, öyle dagiticam dersen pek fark olmaz çekim alanı olarak ama aynı çekim alanı içinde keenetic ile daha fazla hız alırsın.

Range extender modunda kullanicaksan,evin orta yerlerinde bir yere konumlandirip tekrar dagitabilirsin,%50 sinyali daha uzağa tasirsin..

Alıntıları Göster
    Hocam yan tarafındaki banyoda, 20 metre ilerisindeki mutfakta çekmiyor çok sinir bozucu. Infinity 401 modelini biliyor musunuz? Bu keenetici alıp kabloyla modemin yanına bağlasam, infinity portundan. Daha iyi bir çekim gücü alabilir miyim? Tavsiyeniz ne yönde olur? Pek de anladığım bir şey değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: KYTECHNGAMING

Böyle yazınca anlatamıyorum. Olan cihazlar nedi?

Ont cihazı var ise kullanırsın. Mac kullanırsın.

Ont yok direk ethernet geliyorsa mevcut modelinin mac ini yeni keenetic cihaza klonlarsın yine çalışır.

Teknik olarak böyle.

Benim Sol fiber, evde ont cihazı var. Onun üzerine keenetic ultra takılı , tüm routerlarimda mac klonlamadan kullanıyorum.
    Teşekkürler cevabınız için. Ont cihazı ve tilgin modem var. tilgin modemi aradan çıkarıp bunu kullanacağım.
  • Merhabalar, evim dublex ve 260m2 civarında. Modemim üst katta, ben bu cihazı alıp alt kata konumlandırıp modemim ile kablosuz bir şekilde bağlayarak mı evin alt katının Wi-Fi sinyalini güçlendireceğim? Birde ürün özelliklerinde şöyle bir not düşülmüş " * Önemli Not: Keenetic Start router cihazıdır. RJ-11 portu bulunmamaktadır. VDSL2/ADSL2+ hatlarınızı Keenetic Start ile sonlandıramazsınız." Ben TTnet ADSL kullanıyorum 10-12 mbit internet hızı alıyorum. Bu cihaz benim internetim ile uyumsuz mu? Modem markam AIRTIES AIR-5442, modem ayarlarım da kablosuz kısmında MESH bölümü bulunuyor. Sanırım modemim MESH'i destekliyor.
  • Hocam hepsiburada'da şöyle bir ürün var bu nasıldır acaba 10 lira daha ucuz

• Rig3L kullanıcısına yanıt
    RJ11 telefon kablosu. Telefon girişi olmadığı için DSL kullanamazsın direk olarak diyor.

Ama bu cihazı mevcut modemin üzerine kablo yada kablosuz olarak bağlayarak kullanabilirsin.

RJ45 girişi ethernet ve wan girişi olduğu için ONT'den yada direk gelen ethernet kablosu ile fiber hatlar kullanılabilir özetle.
  • YoureGodDamnRight kullanıcısına yanıt
    Keenetic içindeki yazılım özellikleri 10 lira değil 1000tl daha fazla para eder gibi duruyor :)
  • teşekkürler hocam bu konuya hakim değilim tam bi son kullanıcıym

tosla kartım gelsin alıcam önce repeater; memnun kalmazsam da kablo çeker router yaparım.

iyi forumlar dilerim
  • Dostlar bir konuda bilginize ihtiyacım var , yazlık evinde bulunduğumuz adreste altyapı yok diye başvuru alınmamış . Karşı binada superonline bağlantısı olan komşum var. Aramızda bir yol var. Bu cihazdan alsam onun bağlantısını görebilir miyim ? Yada önereceğiniz bir cihaz olur mu , teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: ehliask

Dostlar bir konuda bilginize ihtiyacım var , yazlık evinde bulunduğumuz adreste altyapı yok diye başvuru alınmamış . Karşı binada superonline bağlantısı olan komşum var. Aramızda bir yol var. Bu cihazdan alsam onun bağlantısını görebilir miyim ? Yada önereceğiniz bir cihaz olur mu , teşekkürler
    Mesafeye bağlı. Denemeden bilinmez. Bu cihazin anteni oldukça güçlü, 5 db. Bu güçte cihaz az. Bir de komşu izin verecek mi paylaşıma?

• quote:

Orijinalden alıntı: YoureGodDamnRight

Hocam hepsiburada'da şöyle bir ürün var bu nasıldır acaba 10 lira daha ucuz
    https://www.hepsiburada.com/dark-rangemax-wrt305-802-11n-wifi-300mbit-2x5dbi-antenli-kablosuz-router-access-point-repeater-dk-nt-wrt305-p-HBV00000NYXX7
    Menzil genişletici demiyor ama.

• ali222 A kullanıcısına yanıt
    Repeater diyor hocam. Ayrıca açıklamada da yazmışlar

Kablosuz Bağlantınızı Daha Uzağa Taşıyın!

Dark WRT305'nin diğer bir özelliği ise mevcut kablosuz bağlantınızın alanını genişletebilmesidir. WDS desteği sayesinde kablosuz ağınıza daha geniş alanlarda erişme imkanını yakalayabilirsiniz. Sihirbazdan "Tekrarlayıcı" modunu seçin ve çevredeki ağları taratın, tekrarlamak istediğiniz ağı seçin, şifresini girin ve köşe bucak demeden kablosuz internetin özgürlüğünü tadın

Ama alırsam konuda bahsi geçenden alıcam yazılımı daha iyi dendiği için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YoureGodDamnRight -- 11 Mayıs 2020; 3:52:15 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.