Şimdi Ara

1599tl SHARP LC46LE730EV mm'de

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
2.614
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • mm"dan bugün aldım, mağazalardan sormanız gerekiyor ama, çünkü internet mağazasında yok. ankarada antares ve kentparkda mevcut, doların artışı nedeni ile fiyatlara yansımadan almak istedim, ben yanında 10 adet sharp şarjlı 3D gözlük aldım o yüzden ucuza aldığımı düşünüyorum, gözlükleri satmayı düşünüyorum çünkü. döviz artışının fyatlara yansımadan almak isteyenler kaçırmasın, belkide 2014 modellerin gelmesini bekleyebilirsiniz, karar sizin

http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/product/SHARP-LC46LE730EV-46-in%C3%A7-117-cm-Ekran-3D-LED-TV-Dahili-Uydu-Al%C4%B1c%C4%B1,103452,465019,877792.html?langId=-14

• Marka, Fiyat ve özellikler güzelm
  • 10 tane gözlüğü nasıl aldınız? kutudan mı çıkıyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tarafeyn -- 29 Aralık 2013; 0:31:49 >
  • tarafeyn T kullanıcısına yanıt
    hediye aldım, pazarlık yani
  • Uydu alicisi varmi? Hocam yorumlariniz bekliyoruz
  • yarın kurulum yapacaklar, izlenimlerimi aktarırım
  • Metro'da Sharp LC46LE732E modeli 1.699 TL+150 Word puanla satılıyor. Aralarında ne fark var acaba?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Philips 55pus8007 vs TCL 55p735
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • iyi fiyat
  • quote:

Orijinalden alıntı: babatolia

yarın kurulum yapacaklar, izlenimlerimi aktarırım

Bekliyoruz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilk izlenimlerin çok olumlu gerçekten, 3d performansı bence iyi kendi gözlükleri çok kaliteli, 10 gözlükle çok iyi bir fiyata aldığımı düşünüyorum, nette gözlükler en ucuz 170tlye satılıyor ben 100tlden versem tv nerede ise bedavaya gelecek . beklediğime değdi gerçekten,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi babatolia -- 30 Aralık 2013; 22:41:56 >
  • babatolia kullanıcısına yanıt
    H.o Hocam

Fulya MM baktım ama bulamadım yarında taksim'e bakacağım belki orada bulabilirim ama gözlük olayını nasıl hallettiniz hocam bi tüyo verseniz :D
  • yarın ilk iş antarese gidecem
    10 adet gözlük alamazsam sendeki 5 adeti istiyorum
  • boşuna gezmeden önce mm mh arayıp stok sorabilirsin, bulabildiğin bir yer olursa gözlük stoğunuda sor gerisi tezgahtar ile senin aranda, blöf yap alırım almam diye
  • bizde dün babamlara 40"'ini aldık Metro'dan.

1300 tl + 100 world puan veriyor. 2 gözlük de hediye. Ayrıca kataloglarına LC40LE730EV yazmışlar ama modelin aslı LC40LE730EVNET (browser'lı olan). Bugün kuruluma geleceklermiş, haydi hayırlısı...

Bu arada, 10 gözlük de iyiymiş :))
    Hangi modelinden aldınız, metro'da 2011 model olan AN-3DG20-B'dan verdiler. Bilgi için, model noları aşağıdaki ss'de...

• 10 gözlük bomba olmuş ya
  • Öncelikle hayırlı olsun ama bu paneli tavsiye etmem. Gidip bizzat kendi gözümle gördüm, görüntüsünü izledim başka modellerle karşılaştırdım. Görüntüsü mat ve renkler de soluktu genel olarak. Fiyat uygun ancak performans olarak düşük buldum ben. Geçen Pazar Gold'ta LC50LE652V 1898 TL'den, 752V'de 2099 TL'den satıştaydı. Uzun zamandır uygun bir TV aradığım için TV'nin geçmiş fırsatlardaki konusuna da bu fiyat düzeylerinde bu modeller düşünülebilir mi diye mesaj atmıştım. Bu modellerin görüntü kalitesi gerçekten iyiydi. 50" lik paneller için fiyatları bana uygun geldi ancak daha önce alan bir arkadaş 3D özelliğinde sorun yaşadığından daha uygun birşeyler çıkar belki diye son olarak düşünmek istedim.
    http://forum.donanimhaber.com/m_83842599/f_//tm.htm#83842599

• 2 sene önceki modeli ve kağıt üstünde iyi olması dışında hatalı ve performansı düşük bir panele sahip, en azından le652 tercih edilmeli yada le 752 ha bide malesef aralarındaki tek fark wifi dongle gözükse bile le 752 performans olarak daha üstün
  • quote:

Orijinalden alıntı: erolustun

Öncelikle hayırlı olsun ama bu paneli tavsiye etmem. Gidip bizzat kendi gözümle gördüm, görüntüsünü izledim başka modellerle karşılaştırdım. Görüntüsü mat ve renkler de soluktu genel olarak. Fiyat uygun ancak performans olarak düşük buldum ben. Geçen Pazar Gold'ta LC50LE652V 1898 TL'den, 752V'de 2099 TL'den satıştaydı. Uzun zamandır uygun bir TV aradığım için TV'nin geçmiş fırsatlardaki konusuna da bu fiyat düzeylerinde bu modeller düşünülebilir mi diye mesaj atmıştım. Bu modellerin görüntü kalitesi gerçekten iyiydi. 50" lik paneller için fiyatları bana uygun geldi ancak daha önce alan bir arkadaş 3D özelliğinde sorun yaşadığından daha uygun birşeyler çıkar belki diye son olarak düşünmek istedim.
    http://forum.donanimhaber.com/m_83842599/f_//tm.htm#83842599

10 gözlüğün hepsini 100'er tl den satsa 1000 tl yapıyor ... tv 600 tl ye geliyor sayılır ... bu fiyata bu kalite olsada olur olmasada ...

• 2gozlukten fazla vermediler bende 1499 liraya ue40f6340 aldim :)
    iyimi ettim bilemedim ama 46 odaya buyuk gelecekti

• 2gozlukten fazla vermediler bende 1499 liraya ue40f6340 aldim :)
    iyimi ettim bilemedim ama 46 odaya buyuk gelecekti

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.