Şimdi Ara

15bin TL ye hangi opel?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
880
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 1.6CD modeli ile ilgileniyordum 2000 modellere bakıyordum fakat fiyatları (temizleri tabi) 17-18 civarında.

1.6 CD yi diğerlerinden ayıran özellikler sanırım 4 hava yastığı, yokuş kalkış desteği, corsalara da bakıyorum fakat onların çok teknik detaylarını bilmiyorum (tork vs.) o yüzden onlar hakkında bu araba iyiymiş diyemiyorum.

Tek bildiğim Opel arabası almak istediğim, önerilerinizi bekliyorum, teşekkürler.

• mrb arkadaşım.ilk önce opeli tercih ettiğin için tebrikler. 15000 tlye makyaj kasa yada düz b kasa almanı tavsiye ederim. 15000 tlye düz kasa 98 97 model cd 2000 cc 136 bg 140 150 bin km de temiz çok rahat bulursun. bende 97 model vectra cd var ve çok memnunum arabamdan. konfor hız yol tutuşu bu araçlarda biraz yakıtla sorunum var oda zaten motor gücünden kaynaklanıyo.eğer yakıt sorunum olmaz gazlı araçta kullanırım diyosan hiç şaşma derim ben. ama yakıt az olsun hemde arabam opel olsun dersen 16000 tl civarına astra 1,6 al derim.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-ilk-sahibinden-opel-vectra-2-0-16v-cd-48729964/detay/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serhat0668 -- 5 Mayıs 2011; 11:58:12 >

• vectrayla corsa arasında nasıl kaldın anlamadım
    tamamen ayrı sınıf araçlar
    ihtiyacına göre sen seçiceksin
    aile için geniş bi araba arıyosn vectra
    ama aynı fiyata daha genç bi corsa alabilirsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.