3. cevaba da itiraz edince cevap 21.03 de geldi.... paylaşım ücreti tarife ücreti dışındadır deyi duruyor... |
15GB Ailece Kampanyası TURKTELEKOM (20. sayfa)
-
-
Gene zamlanmış paylaşım ücreti sanırım. 4 hat için en uygun operatör / tarife nedir bilgisi olan var mı? -
hakem heyeti nihayaet karar verdi 2 ay önce
faturayı 90a düşürdüler üstüne gitmedim
bıktım uğraşamam artık diye
ama dün mesaj geldi paylaşım ücreti 30 olacak diye
bakalım ne olacak
yoksa yine hakem heyeti yolu göründü
-
90 a düşürdüler derken, paylaşım ücretini bir önceki hali olan 5 ve 10 TL ye mi çektiler yani?
5 ve 10 tl olan paylaşım ücreti;
önce 15 ve 20 tl olmuştu 2022 de
şimdi de 30 ve 40 tl olacak bu ay...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bkmçvş -- 13 Nisan 2023; 16:23:8 > -
evet düşürdüler
ama bugün baktım tekrar 150 yaptılar faturayı
aradım mh dedim mahkeme kararı var yapamazsınız
umursamadı bile
yine hakem heyeti yolu göründü
-
Hocam hakem heyetine bende gitmeyi düşünüyorum. Ne yazmıştınız? Belge olarak neler eklediniz?En azından metni paylaşırsanız bize yol gösterir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chironex8585 -- 14 Nisan 2023; 3:29:19 > -
Sahtekar telekom -
belge olarak faturayı ekledim
yine dilekçe yazacağım mecburen
olayı anlattım farkı istedim
-
-
taahhütü yakın zamanda biten arkadaşlar tekrar yenileyebildiler mi ? bu arada şikayet ediyorsunuz ama çok yakında bu fiyatları da bulamayacaksınız.
-
YENİ AİLECE TARİFELERİ TAAHHÜTSÜZ
bireysel.turktelekom.com.trMobil Faturalı & Faturasız En İyi Tarife Fiyatları | Türk Telekomhttps://bireysel.turktelekom.com.tr/mobil/yeni-musteri-tarife-ve-paketleri/faturali-tarifeler?GroupName=Yeni%20Ailece%20Tarifeleri&utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ulex -- 24 Mayıs 2023; 15:41:23 > -
Taahhütü bitenler ne yaptı acaba? Yeni teklif veriyorlar mı?
Sanırım aile paketlerinde taahhüt olayını bitirmişler.
-
Taahhütüm bitti Eylül sonu. SÖZ yazıp gönderdim 12 daha taahhüt yaptı. Yeni tarifelere geçirmiyorlar ama. Yeni gelenlere diyorlar. Geçemedim. Yoksa 30a geçecektim. -
Artık yemiyor gibi. 60 gün uyarısı veriyor.
-
Guncel islem yapan oldu mu? Taahhut uzatma gibi
-
bu tarifeden referans yolu ile egm tarifelerine geçiş yapan oldu .
sizde referans bulup deneyin geçiş kabul olabilir .
-
Arayarak taahüt yapılabiliyor ama fiyat sebebiyle diğer tarifeler daha uygun olabiliyor.
-
22 şubatta taahhütüm bitiyor ne arayan var ne soran...Eskiden ararlardı. -
BUGÜN BİTTİ TAAHÜDÜM BENİM SOZ YAZIP 5555 E MESAJ YOLLADIM 1 SENE DAHA TAAHÜT YAPTI KİMSEYİ ARAMADIM MESAJLA OLDU YANİ
-
kaça oldu 15gblık tarifemi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X