beyler son günlerde fiyatları acayip düştü bi sitede onlar bugla yapılmış reste silinio diye biri başlık açmış ama bazıları bende oakdar res geçti bişe olmadı demiş sağlam bilgisi olan varmı bende 2 tane almış bulundum araştırmadan silinirmi acaba?
Evet dediğin gibi o tarz takıların fiyatlarında inanılmaz bir düşüş var. Önceden 7gb den koyardı herkes şimdi fiyatlar 5gb civarı.
Yalnız bu düşüş sadece takılarda değil tüm pazara yayıldı.
hocam 16dex aldım 975e dual hiç pazarda görememiştim şimdiye kadar silinir mi silinmez mi benim sorunum bu. :S
7gbden 5gbye düştü demişsin de ben yaz başında dual dex16 küpeye iron set vermiştim birde beni düşün
quote:
Orijinalden alıntı: TaMaM MaRiQuAnTe
7gbden 5gbye düştü demişsin de ben yaz başında dual dex16 küpeye iron set vermiştim birde beni düşün
oha.gif - ronarkta 6gbye bulunuyor suan
quote:
Orijinalden alıntı: Cgynux
quote:
Aynı konuyu ben açmayı düşünüyordum.Şuan 16 dex küpeler 4.5 gb civarı İonıa'da geziniyor. Ama tek şaşırtıcı o değil.Bütün itemler öyle 8 shardlar pazara konuyor 9 gb den md 7 ler 70-80 m lerde sürünüyor.Ve daha da ilginci İron belt,glas belt gibi itemler 16-17 gb 7 Diet raum 35-37 gb arasında 8 sheller 4 gb 8 chitinler 2.5 3 gb ve gb fiyatı 5 tl.
quote:
Orijinalden alıntı: Cgynux
quote:
Ben 5gb ye buldum 2 gün önce. 1 hafta önceki fiyatlarla alakası yok.
Aynı konuyu ben açmayı düşünüyordum.Şuan 16 dex küpeler 4.5 gb civarı İonıa'da geziniyor. Ama tek şaşırtıcı o değil.Bütün itemler öyle 8 shardlar pazara konuyor 9 gb den md 7 ler 70-80 m lerde sürünüyor.Ve daha da ilginci İron belt,glas belt gibi itemler 16-17 gb 7 Diet raum 35-37 gb arasında 8 sheller 4 gb 8 chitinler 2.5 3 gb ve gb fiyatı 5 tl.
İlginç
siliniomu acaba bi bilgisi olan yokmu
Çok Enteresan bi durumla karşılaştım dün.Oyuna girdiğimde ap 1.6k yazıyordu şaşırdım çünkü normalde nerdeyse 1.8k olması gerek (Wolfsuz) bi relog attayım dedim ama ilk yüzükleri çıkarım tekrar girdiğimde yüzüksüz 1.6kdı yüzükleri takınca 1.7xx fırladı bu +16 takılarda bi sorun var.Bide bu relog atıktan sonra human charımla karus login penceresine geldi dumur oldum.
quote:
1 tane 16 takıyı 3 tane yapıyorlar
nasıl 3 tane yapıyolar bugluyorlar mi?
quote:
Orijinalden alıntı: .Runaway.
Evet dediğin gibi o tarz takıların fiyatlarında inanılmaz bir düşüş var. Önceden 7gb den koyardı herkes şimdi fiyatlar 5gb civarı.
Yalnız bu düşüş sadece takılarda değil tüm pazara yayıldı.
Gß artınca piyasa düşer gb düşünce piyasa artar hala bunu çözemediniz mi ters orantı. Sadece Sc fiyatları sabit kalır diyebiliriz sadece 10-20m oynar .
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme