Bildirim
16.4k GELİR Mİ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Up
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Updullah
Uup
daha upp
Updullah
Gelir hocam bence. Hatta daha önde yazdığınız varsa gelme ihtimali de var. -
gelir bence çok rahat -
Hocam eve yakinligi nedeniyle burayi uygun gordum. Hem o siralarda tiplar hemen hemen aynidir.
Insallah hocam
Hocam ben size şunu diyeyim: Türkiye'deki neredeyse tüm tıplar (bi iki istisna dışında) aynı eğitimi veriyor. Yüksek puanlı tıplar merkezi olmasıyla (ankara, ist ve çevre illeri, sahil illeri) genel olarak çok yüksek. Bana doğuda ilk 5k'da olup aşırı iyi diyebileceğiniz tıp gösterin. Gösteremeyiz çünkü doğudaki tıplar başarısına göre değil uzaklığına göre tercih edilmiş tıplar. Bu başarısız oldukları anlamına gelmez hatta daha iyi bir doktor bile olunabilir. O yüzden gönlünüz ferah olsun. Tıp okusak yeter :d -
Doğrudur hocam size katılıyorum. Meslekteki basarı da aslında kişinin kendisinde bitiyor.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X