Şimdi Ara

16 Bin TL'ye En İyi Spor Otomobil Ne Olabilir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
8.200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Babamda 2007 Model 1.5 Dci Renault Scenic var.. Onu satıp sıfır otomobil almak yerine bana 2.el max. 16-18 bin tl arası bi otomobil almayı düşünüyoruz.. Ben daha çok spor otomobil olmasından yanayım.. mesela coupe bi araç olabilir.. Araştırdım ve renault megane coupe 1.6 2000 model otomatik vites deri koltuk sunroof gibi donanımları olan bi megane... yada peugeot 206 cc... ikisi arasında kararsızım ama 206'yı servis ve arıza yönünden hiç tavsiye etmiyorlar ve megane göre birz dha pahalı... cabrio olmasıda beni korkutuyor çnkü svasta yaşyorm ve antalya gbi havası yok :D sğuk memleket... vee ben renault kullandım 2003 model meganeda vardı yani memnundumda.. sizin tavsiye edebileceğiniz farklı araçlar varsa tavsiyelere açığım :):):)

cvplarnz için teşekkür ederm...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtg3d -- 3 Ağustos 2009; 16:00:30 >

• tek kelime ile bu!

• Saxo VTS yada 106 GTi olabilir.
  • Mitsubishi Colt CZ3
  • Fiat Stilo olurdu benim tercihim , onu beğenmezsen Renault Coupe güzel tercih oda olmazsa Reanult FLASH 1.7
  • 12.000 tl ye bakımlı bir Rover 220 turbo coupe alınır yetkili serviste full bakıma sokulur yaklaşık 3.000 tl harcanır 15.000 TL ye 200 bg. gücünde turbo motorlu, torsen kilitli diferansiyelli, recaro deri koltuklu maksimum sürati 273 km. olan (tarafımdan serviste dijital kadranda görülmüştür.) T-Top targa tavanı olan bir efsane alınır. yollarda herkese selektör yapılır zevkle kullanılır. heves geçince bu araçlara (nam-ı diğer Tomcat) meraklı bir arkadaşa satılır.
  • http://www.sahibinden.com/-kirmizi_!!!_red_makina_-_-49WQQaXQQ15766198WQQpXQQdisplayitem

http://www.sahibinden.com/fulll_bakimli_bertone_son_15_gun-64WQQaXQQ14220089WQQpXQQdisplayitem

1.8 fakat Cogu 2.0 aractan daha iyi gider ve daha az yakar.

Ayrıca Coupe kasası, Çıtasız kapıları ve Recaro spor koltuklarıyla gayet sık bir spor otomobil bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Division Bell -- 6 Ağustos 2009; 1:12:26 >

• al sana gerçek bir spor coupe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kritios -- 6 Ağustos 2009; 1:35:46 >

• corolla tsport bulurum biraz daha para bulup. Veya bi civic vti bakarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rice-R

corolla tsport bulurum biraz daha para bulup. Veya bi civic vti bakarım

+5500

Corolla tsport super olur butce asar bıraz
    ama deger yanı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi !KO -- 6 Ağustos 2009; 4:14:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: !KO

quote:

Orijinalden alıntı: Rice-R

corolla tsport bulurum biraz daha para bulup. Veya bi civic vti bakarım

+5500

Corolla tsport super olur butce asar bıraz
    ama deger yanı

192 bg.lik Corolla T-Sport istanbul da bile bir elin parmakları kadar az varken satılığına bulmak daha da zor.görüntü oalrakta diğer hatcback coroolalardan farkı 3 kapı olması ve ön panjurdaki logosundan ibaret.
    bu arada divan rumuzlu arkadaşım Rover 220 turbo coupe ye tipsiz demek biraz komik geldi bana yada sen bu aracı hiç bilmiyorsun.Vaktinde bu aracı satın almak için yeşilköy de 325 couplerini satanlar vardı.

• Scenic gibi geniş bir araçtan inip coupe bir araca binmek sizin için zor olur.Ufak arabalardır çünkü.Özellikle aile için kullanımı pek uygun değildir.206 cc hiç tavsiye etmem. Araç iki kişiliktir
  • tipsiz demeyiniz. o kadar kolay pass geçilecek makina değildir. bilmek lazım- kullanmak lazım. üstünde uğraşmış olmak lazım.
    kendileri, akıllara zarar hale gelebilen nadide makinalardan biridir.
  • VTI.
  •  16 Bin TL'ye En İyi Spor Otomobil Ne Olabilir?

http://www.sahibinden.com/turkiyede_tek_calibra-57WQQaXQQ11990349WQQpXQQdisplayitem

opel calibra..

başka söze gerek yok sanırım..

alfa romeo gtv
    http://www.sahibinden.com/sahibinden_kazasiz_temiz_gtv-59WQQaXQQ13950113WQQpXQQdisplayitem

alfa romeo 156.
    o fiyata 2000-2002 model bulunabilir.4 kişiliktir aile arabasıdır,tasarımı her zaman çok beğenilir.ama pek tutulmaz.Spor araba diyorsan tutulmasını gözden çıkarmalısın zaten..1.6 performans tatmin edicidir,2.0 ı sen düşün ve ayrıca fabrika verilerinde benzin tüketiminde pek fark yoktu sanırsam..

• Focus Sport Trend de düşünülebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: reisG

12.000 tl ye bakımlı bir Rover 220 turbo coupe alınır yetkili serviste full bakıma sokulur yaklaşık 3.000 tl harcanır 15.000 TL ye 200 bg. gücünde turbo motorlu, torsen kilitli diferansiyelli, recaro deri koltuklu maksimum sürati 273 km. olan (tarafımdan serviste dijital kadranda görülmüştür.) T-Top targa tavanı olan bir efsane alınır. yollarda herkese selektör yapılır zevkle kullanılır. heves geçince bu araçlara (nam-ı diğer Tomcat) meraklı bir arkadaşa satılır.

bu arabayı yabana atmayın, mükemmel araçtır. zevk için spor araba alacak olsam mutlaka bundan bulmaya çalışırdım. adam olacak bir araba bulmanız lazım, serviste yardımcı olurlar. iyi ustalar var, "bu araba yaramaz" diyip gönderiyorlar direk. ben de rover 214 216 falan bakıyordum bir ara, çok yardımcı oldular sağolsunlar.
    o astra mastra kastra araçları geçiniz. öteki de 156 beygir yazmış. o görüntüdeki araca yazık 150 beygir.
    Alfa romeo muhteşemdir.(spor aradığınız için) ona da biraz masraf edersiniz. V6 turbo motorla uçarsınız yollarda. inanılmaz zevk verir sürüşü.

garanti olsun, masraf açmasın, ben sadece binmeyi ve basmayı severim diyorsanız Colt cz3 çok seri bir araçtır. mitsubishi olduğundan problem çıkarmaz. fazla servisle yüzgöz olmazsınız.

dediğim gibi niyet zevk için spor arabaysa sıralamam:
    rover(tomcat) - alfa romeo - Colt cz3

rover'ın motor ve yürüyen aksam parçaları en kaliteli markalardır. ateşleme sistemi ferrari ile aynı markadır.

• http://www.sahibinden.com/sahibinden_acill_rover_turbo-14WQQaXQQ14681202WQQpXQQdisplayitem
    bu araç sanırım rover forumundan birine ait.www.mgroverturk.com'dan foruma girip sorabilirsin. çok güzel gözüküyor.
    bilmiyorum diğerleri ne düşünür. ben seneye gerçekten temiz bir tane bulursam almayı düşünürüm evlenmeden önce gezip tozalım rahat rahat.

• quote:

Orijinalden alıntı: Luzifer

sporu ne yapacaksın hocam? al normal bir araba işte krallar gibi.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.