Şimdi Ara

16 GB Ram Oyun Bilgisayarı için fazlamı olur ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şimdi şöyle bir sistem kurdum 8 sıkıntı yaratırmı yoksa 16 yı mı almalıyım Gta V ve benzeri yeni oyunlar için topluyorum sistemi

Buyrun sistem

http://i.hizliresim.com/BZqMRp.png

• sisteme 8gb yeterli.İleride sikinti yasarsaniz 4x2 daha takarsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fazla olması sıkıntı olmaz. Ama sistemde dengesizlikler var. Bütçenizi söylerseniz yardımcı olabiliriz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Seçtiğin anakart ve işleci uyuşuz, kasa ve güç kaynağı sistee göre düşük.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alicanercan07

Şimdi şöyle bir sistem kurdum 8 sıkıntı yaratırmı yoksa 16 yı mı almalıyım Gta V ve benzeri yeni oyunlar için topluyorum sistemi

Buyrun sistem

16 gb ram oyun bilgisayari icin gereksiz olur ayrica sistem parcalari birbiriyle uyumlu degil

• quote:

Orijinalden alıntı: Chromosty

Fazla olması sıkıntı olmaz. Ama sistemde dengesizlikler var. Bütçenizi söylerseniz yardımcı olabiliriz.

4 bin 5 bin arası hangileri uyumsuz
  • Oncelikle sistem parcalari birbirine uygun olsun..16 gb ram suan icin yeterli gerekirse daha sonra yukseltirsiniz..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Butçe 3500 veya ustuyse 16 gb ram iyi olur.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Chromosty

Fazla olması sıkıntı olmaz. Ama sistemde dengesizlikler var. Bütçenizi söylerseniz yardımcı olabiliriz.

4 bin 5 bin arası hangileri uyumsuz

Seçtiğim parçalar uyumlu değilmi ? hangilerini seçeyim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: FairLighty

quote:

Şimdi şöyle bir sistem kurdum 8 sıkıntı yaratırmı yoksa 16 yı mı almalıyım Gta V ve benzeri yeni oyunlar için topluyorum sistemi

Buyrun sistem

16 gb ram oyun bilgisayari icin gereksiz olur ayrica sistem parcalari birbiriyle uyumlu degil

Hangileri uyumsuz yerine hangilerini almalıyım yardım edermisin ?

• niye 5820k anlatsana biraz?

• quote:

Orijinalden alıntı: gokhyildiz

niye 5820k anlatsana biraz?

Canım öyle istedi
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gokhyildiz

niye 5820k anlatsana biraz?

Canım öyle istedi

• Hocam madem bu kadar para veriyosuniz 250 daha verin 2tb HDD alin o SSD neyinize yeticek yeni oyunlar zaten 50gb den assa inmiyo

• Hocam resmini attığınız sistemde dikkat edin anakartınız ve RAM'inizde "DDR3" yazıyor. İşlemciniz buna uyumlu değil DDR4 sistemine uygun. Bu ikisinin uyum sağlaması lazım bu bilgisayar kullanılamaz. DDR4 en yeni sistemdir pahalıdır elit seviyedir enerji dostu ve ileriye yöneliktir. İkisi arasından teknoloji seçimi yaparsanız size yardımcı olunur buradan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Provocateur -- 12 Nisan 2015; 21:15:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Provocateur

Hocam resmini attığınız sistemde dikkat edin anakartınız ve RAM'inizde "DDR3" yazıyor. İşlemciniz buna uyumlu değil DDR4 sistemine uygun. Bu ikisinin uyum sağlaması lazım bu bilgisayar kullanılamaz. DDR4 en yeni sistemdir pahalıdır elit seviyedir enerji dostu ve ileriye yöneliktir. İkisi arasından teknoloji seçimi yaparsanız size yardımcı olunur buradan

Hocam 5000 TL bütçem var ddr4 olsun kur bana müthiş bir oyun bilgisayarı gözünü seveyim
  • alicanercan07 kullanıcısına yanıt
    Tamam ben yardımcı olucam kurduğum sisteme gelecek yorumlarla senin de kafanda netleşir. Benim de şu anda DDR4 sistemim var zaten.

İki sorum var. 1- Monitörün var mı, iyi mi? 2- Hard diskin var mı?
  • quote:

Tamam ben yardımcı olucam kurduğum sisteme gelecek yorumlarla senin de kafanda netleşir. Benim de şu anda DDR4 sistemim var zaten.

İki sorum var. 1- Monitörün var mı, iyi mi? 2- Hard diskin var mı?

Hard diskim yok monitörüm var bir tane karşımda acer yazıyor markasında
  • alicanercan07 kullanıcısına yanıt
    Monitörünün yeterliliği önemli çünkü istersen 10.000 TL'lık pc kuralım onu gösterecek monitör olmadan işe yaramayacaktır. Model öğrenme şansın var mı?
  • quote:

Monitörünün yeterliliği önemli çünkü istersen 10.000 TL'lık pc kuralım onu gösterecek monitör olmadan işe yaramayacaktır. Model öğrenme şansın var mı?

Şöyle yapalım sen kurduğun sisteme gidecek güzel büyük bir monitör de seç ben onu da alayım 5000 tl ye + ekle yani 5000 tl ye kasanın içini yap hocam
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.