Şimdi Ara

16 gblık film indirdim izleyemedim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün gece internetten who am i açtım baktım bitince saat daha erken olucak bi tane de torrente koyıyım izlerken o da indirsin dedim. Jurassic worldü buldum bakıyom internetten seçeneklere birisi 16 gb bastım indirmeye başladım hiç tahmin etmiyordum açıkçası indireceğini film bittiğinde baktım %97 mi %99 nokta küsür mü neydi. Çok heveslendim bi açtım çince mi japonca mı ne ama onlarada benzemiyor korece gibi de değil absürt bi dilde altyazı gömmüşler ama görüntü kalitesi harikaydı mecbur 4 gb lığını indirdim Çok saçma bi durum bi insan niye altyazı gömer ki bide öyle absürt bi dilde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Goblin Mind -- 30 Ağustos 2015; 0:47:02 >

• Insidious 3'te de çince altyazılar vardı çok saçma bencede.
  • Omisis046 kullanıcısına yanıt
    katılıyorum
  • Hocam video isminde korsub yazıyor. Korece altyazı anlamıma geliyor o. İndirmeden önce neyin ne olduğuna baksana.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • onu ben de indirmiştim yazıyomuş torrent bilgisinde ama görmemişim sarı altyazı ile izleniyor sorun yok
  • Video isminde korsub yazıyor zaten. Dikkat etseydin biraz. Artık bu sana ders olur. Sub yazanı indirmezsin. Ben de yaşadım bir kere böyle bir şey. Hep dikkat ediyorum artık. Ama benimki 2 gblik filmdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ratch -- 30 Ağustos 2015; 0:46:22 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yürüyen Ölü kullanıcısına yanıt
    Bilmiyodum ki ne anlama geldiğini mektup gibi bi ton şey yazıyor her filmde
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mac de altyazılı film izlemek?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Goblin Mind

Bilmiyodum ki ne anlama geldiğini mektup gibi bi ton şey yazıyor her filmde

http://www.arsivden.com/film-formatlari-nelerdir-dvdripbrrip720p1080p-neyi-ifade-eder/

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ratso R kullanıcısına yanıt
    Pinpirikliyim ben biraz dümdüz olucak orası benim koyduğum altyazı çıkacak anca öyle
  • Vlc'de üzerine Türkçe altyazı atıp ayarlardan altyazı arkaplanını siyah yapsaydın farketmezdin
  • Altyazılar korece yanlız hocam
  • Akk biraz daha erken biter sadece

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yürüyen Ölü

Hocam video isminde korsub yazıyor. Korece altyazı anlamıma geliyor o. İndirmeden önce neyin ne olduğuna baksana.

korean subtitle
    edit:konu sahibini alıntılayacaktım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi açmayın-bağıran-karı -- 30 Ağustos 2015; 1:34:30 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.