Şimdi Ara

16 Günlük İngiltere Maceram/Gidecek Olanlara Öneriler/Fotoğraflar Eklendi ! (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
209
Cevap
23
Favori
26.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Deathulazam

quote:

Orijinalden alıntı: Mertcan05

quote:

o kadar güzel değil hindistanlı ve zenci dolu ingiltere

Zihniyete bak Avrupa'da yaşasan ve Avrupalılar da senin hakkında aynı şeyi düşünse ne hissederdin acaba ?

cok mutlu olurum şükür namazı kılarım.....

zihniyetle ne alakası var ingiltereye adam dil için gidiyor ve biton göçmen dolu nasıl dil öğrenebilirsin?

türkiyeye gelen bir turist hakkaride şırnakta nasıl türkçe öğremesse ingilterenin merkez şehirlerindede öyle

senin niyetin kötüymüş ki bana böyle birşey yazdın ben orda hiçbi ırkı aşağılamadım

Londra çok uluslu bir şehir, doğrudur.Fakat dediğin hintlileri sadece havaalanında gördüm, neredeyse çalışanların hepsi hindistan göçmeniydi.Dil okuluna gideceklere önermiyorum büyük şehirlere gitmelerini.

• çok güzel konu paylaştığın için teşekkürler :)
    insanların meydana serilip bişeyler okumasına bayıldım , kitap okumak gibi tek kişilik bir aktiviteyi bile sosyal olarak yaşamaları hayret verici
  • quote:

Orijinalden alıntı: mutlu234

quote:

Orijinalden alıntı: World So Cold

O değilde adamların yolları fıstık gibi lan. Arabayı bıraksan kendi kendine akar o yolda

Cidden öyle ya. Ayakkabıyı çıkar çorapla gez pislenmez valla. Orada sigara izmariti atmak yasak mı?
  • Şu İstanbul İzmir gib şehirlere bizler öyle titizlensek temiz baksak, düzenlesek ütopya gibi olur ikiside.

Ayrıca bir sorum var, (eğitimle ilgili değil benim merak ettiklerim)

1- Bizim insanımız ile onlar arasındaki en temel fark ya da farklar nelerdi? Olumlu-olumsuz.
    2- Resimlere baktığımda sokaklar çok temiz görünüyor bizdeki öğrenci evleri daha pis. Bunun temel nedeni nedir? Kurallar mı var? yoksa insanlar bu kültüre mi sahip. Ayrıca ara sokak vb. temiz olmayan yerler de varmı?
    3- Oranında apaçileri var mı?
    4- Buranın apaçisi değililm ama merak ettim kızlar buradan daha mı güzel? :)

aklıma geldikçe soru sorarım. ubunttum bazılarını. işallah bizede nasip olur gitmek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sungate

Şu İstanbul İzmir gib şehirlere bizler öyle titizlensek temiz baksak, düzenlesek ütopya gibi olur ikiside.

Ayrıca bir sorum var, (eğitimle ilgili değil benim merak ettiklerim)

1- Bizim insanımız ile onlar arasındaki en temel fark ya da farklar nelerdi? Olumlu-olumsuz.
    2- Resimlere baktığımda sokaklar çok temiz görünüyor bizdeki öğrenci evleri daha pis. Bunun temel nedeni nedir? Kurallar mı var? yoksa insanlar bu kültüre mi sahip. Ayrıca ara sokak vb. temiz olmayan yerler de varmı?
    3- Oranında apaçileri var mı?
    4- Buranın apaçisi değililm ama merak ettim kızlar buradan daha mı güzel? :)

aklıma geldikçe soru sorarım. ubunttum bazılarını. işallah bizede nasip olur gitmek.

1-Saygı diyebilirim.Saygıdan sonra disiplin, kuralcılık, temizlik geliyor
    2-Bunun sebebi kültür sanırım.Sakız dahi olsa kimse yere atmıyor, gidip çöp kutularına atıyorlar
    3-Hiç görmedim
    4-Ben sarışınlardan hoşlandığım için benim için evet.Gerçi kim bembeyaz tenli, sapsarı saçlı ve masmavi gözlü bir ingiliz kızına çirkin diyebilir ki Fast food yemiyorlar, kilolu genç yok denecek kadar az, hepsi slim fit

• quote:

Orijinalden alıntı: sungate

quote:

Orijinalden alıntı: mutlu234

quote:

Orijinalden alıntı: World So Cold

O değilde adamların yolları fıstık gibi lan. Arabayı bıraksan kendi kendine akar o yolda

Cidden öyle ya. Ayakkabıyı çıkar çorapla gez pislenmez valla. Orada sigara izmariti atmak yasak mı?

Yasaktır, bizdeki gibi her köşe başında izmarit atmayın çöp atmayın vs tabelaları yok ama yasaktır büyük ihtimal :) Düzeni bozmanın cezaları gerçekten çok ağır, mesela havaalanında yürüyen merdiveni gereksiz yere durdurmanın (emergency stop) cezası 300 pound

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karn1 Bahar -- 28 Mart 2012; 11:10:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Karn1 Bahar

quote:

quote:

quote:

Zihniyete bak Avrupa'da yaşasan ve Avrupalılar da senin hakkında aynı şeyi düşünse ne hissederdin acaba ?

zihniyetle ne alakası var ingiltereye adam dil için gidiyor ve biton göçmen dolu nasıl dil öğrenebilirsin?

türkiyeye gelen bir turist hakkaride şırnakta nasıl türkçe öğremesse ingilterenin merkez şehirlerindede öyle

senin niyetin kötüymüş ki bana böyle birşey yazdın ben orda hiçbi ırkı aşağılamadım

Londra çok uluslu bir şehir, doğrudur.Fakat dediğin hintlileri sadece havaalanında gördüm, neredeyse çalışanların hepsi hindistan göçmeniydi.Dil okuluna gideceklere önermiyorum büyük şehirlere gitmelerini.

manchasterdan resim cekediniz mi?yeni resim diyince bir umut manchaster dan resim gorurum diye ummuştum

• quote:

Orijinalden alıntı: magicool

quote:

quote:

quote:

quote:

manchasterdan resim cekediniz mi?yeni resim diyince bir umut manchaster dan resim gorurum diye ummuştum

ilk sayfada açıklamıştım neden çekemediğimi, şarjım bitmişti :)

• bu yaz kısmetse amerika virginia ya gidiyorum amcamın yanında 1 2 ay kalacağım dil okuluylada ingiltereye gitme hayalim var LOWER INTERMEDIATE seviyem şuanlık seneye sanırım gidebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BrockLyn

bu yaz kısmetse amerika virginia ya gidiyorum amcamın yanında 1 2 ay kalacağım dil okuluylada ingiltereye gitme hayalim var LOWER INTERMEDIATE seviyem şuanlık seneye sanırım gidebilirim.

Seviyen baya düşükmüş, kulak dolgunluğun yoksa 2 ayda pek birşey öğrenemezsin :)
  • Bana sorsaydınız liverpool manchestar Londra stoke on trent Newcastle Underlyn foto çektim yüklerim bi ara.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 31 Mart 2012; 17:00:00 >
  • İzlenimler gayet iyi.Birgün neden olmasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Victoryforus

İzlenimler gayet iyi.Birgün neden olmasın

di mi :)
  • 16 gün için 4.5 milyar harcamak

hmm
  • quote:

Orijinalden alıntı: judith

16 gün için 4.5 milyar harcamak

hmm

nolmuş
  • ben o paraya 1000 lira daha koyup inşallah work and travel yapacağım amerikada . stadları gördünmü bu arada dostum :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: BojanKrunic

ben o paraya 1000 lira daha koyup inşallah work and travel yapacağım amerikada . stadları gördünmü bu arada dostum :D

old trafford'u dışarıdan gördüm
  • Adam ölmemiş beyler. haftaya eve gidebilirsen bende yapacagım rehberi. iPad'en zorda olsa yapacagım birseyler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eden Hoover -- 2 Nisan 2012; 16:29:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gitαrist

Adam ölmemiş beyler. haftaya eve gidebilirsen bende yapacagım rehberi. iPad'en zorda olsa yapacagım birseyler.

daha ölmedim, yakında çekecekler fişimi
    konunu bekliyorum 4 gözle, burada olmasam da bir şekilde okuyacağım
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Gitαrist

Adam ölmemiş beyler. haftaya eve gidebilirsen bende yapacagım rehberi. iPad'en zorda olsa yapacagım birseyler.

daha ölmedim, yakında çekecekler fişimi
    konunu bekliyorum 4 gözle, burada olmasam da bir şekilde okuyacağım

Eve bir varayım, geri kolay.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.