Gitmek gormek zor degil hocam, buyuk paralar gerekmiyor :)
Mesajım bulunsun. Güzel konu olmuş , emeğine sağlık
quote:
Orijinalden alıntı: Pipooo
Güzel bir deneyim senın adına.Önceki mesajlara bakmadım ama sorayım dediim özel olabilir. Domuz etini neden yedin? Ayrıca güzel konu.
teşekkür ederim domuz etini tadını merak ettiğim için yedim
çok süper olmuş...
quote:
Orijinalden alıntı: kanakattak
çok süper olmuş...
eyv
süper gezi yazısı ingilizcemi geliştirince gideceğim bende . bizleri sevmezler ama biz onları severiz dünya turu yapacam anasını satıym.
tarihi dokuyla yeni modern dokuyu ne güzel birleştirmişiler bizimkiler tarihi dokuyu da yıkıyor eski cehape kafası yeni modern denen şeyide berbat şekilde yapıyor karmakarışık aptalca arabesk bişey çıkıyor ortaya ARABESK KAFALI MİLLETİZ
quote:
Orijinalden alıntı: kötü_ben
tarihi dokuyla yeni modern dokuyu ne güzel birleştirmişiler bizimkiler tarihi dokuyu da yıkıyor eski cehape kafası yeni modern denen şeyide berbat şekilde yapıyor karmakarışık aptalca arabesk bişey çıkıyor ortaya ARABESK KAFALI MİLLETİZ
Oktan B*ktan Siyaset Çıkarmışsın Konuya Tebrikler...
quote:
Orijinalden alıntı: BlueDangeR
quote:
Orijinalden alıntı: kötü_ben
Oktan B*ktan Siyaset Çıkarmışsın Konuya Tebrikler...
Sucuktan siyaset yapan forumda şaşılacak birşey değil
siyaset yapmıyorum istanbulda ki betonerma bozuk görüntüsüz kömürlük g ibi binaların çoğu o zihniyet yüzünden yapıldı
quote:
Orijinalden alıntı: reactor1111
bunlar neden yere yatmışlar? kafaları mı iyi?
Kitap, dergi okuyorlar.Biz de çözemedik
Yemeklerin fotoğraflarını ekledim ilk mesaja bakabilirsiniz
resimler çok güzel
quote:
Orijinalden alıntı: the right hand of evil
resimler çok güzel
teşekkür ederim :)
Konu güzel hakkaten, İngiltere turu yapmayı düşünenler için faydalı. Benimde gidip dil öğrenmem lazım ABD ya da İngiltere ikisinden biri.
Ayrıca o yerde kitap okuyanlara bittim. Aslında manzara güzel, adamlar ufak bir etkinlik yapmış gibi görünüyor.
10 kadar yeni fotoğraf ekledim Londra'dan ve döndüğümüz günden
Adam akmış ya
arkadaşım dinini bilmiyorumda müslümansan eğer o zaman sorumu dikkate al acaba domuz etinin haram olduğunu bilmiyomuydun yoksa bilerekmi yedin.
quote:
Orijinalden alıntı: karasimsek06
arkadaşım dinini bilmiyorumda müslümansan eğer o zaman sorumu dikkate al acaba domuz etinin haram olduğunu bilmiyomuydun yoksa bilerekmi yedin.
müslüman değilim
Çok detaylı ve bilgilendirici inceleme olmuş teşekkürler Karn1 Bahar :)