Şimdi Ara

16 Günlük İngiltere Maceram/Gidecek Olanlara Öneriler/Fotoğraflar Eklendi ! (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
209
Cevap
23
Favori
26.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Einheitsfront

Çok detaylı ve bilgilendirici inceleme olmuş teşekkürler Karn1 Bahar :)

Ben teşekkür ederim
  • Beş sene londrada kaldim.hyde parkta karavan tarzi bir aracla dondurma satiliyordu onun tadini turkiyede bulamadim.
  • Bournemouth güzel bir yer denizede girdim o soğukta yalnız benim o zamanlar kaldığım aile biraz çatlaktı 7 kedili bir kadının evinde kalmıştım siz düşünün orda türklerin sürekli uğradığı bir internet kafe var counter meraklısı varsa.
    Birde gittiğinizde kesinlikle ale birası için bakın benim gibi burda arayıp durursunuz geldiğinizde..
    Geziye gidicek varsa birkaç yer önerebilirim Bournemouth tan çıkıcaksınız zaten çok uzun kalınmaz o şehirde sıkıcı biryer halini alıyor bir süre sonra
    Son birşey arkadaş güzel anlatmış emeğe saygı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 23 Mart 2012; 9:41:06 >

• Büyük ihtimal gitmek nasip olmaz ama güzel konu mesajım bulunsun lazım olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Naruto45

Bournemouth güzel bir yer denizede girdim o soğukta yalnız benim o zamanlar kaldığım aile biraz çatlaktı 7 kedili bir kadının evinde kalmıştım siz düşünün orda türklerin sürekli uğradığı bir internet kafe var counter meraklısı varsa.
    Birde gittiğinizde kesinlikle ale birası için bakın benim gibi burda arayıp durursunuz geldiğinizde..
    Geziye gidicek varsa birkaç yer önerebilirim Bournemouth tan çıkıcaksınız zaten çok uzun kalınmaz o şehirde sıkıcı biryer halini alıyor bir süre sonra

hangi okuldaydın sen ?

• Güzel konu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: karasimsek06

arkadaşım dinini bilmiyorumda müslümansan eğer o zaman sorumu dikkate al acaba domuz etinin haram olduğunu bilmiyomuydun yoksa bilerekmi yedin.

İçki de haram ama bu güne kadar kimsenin meyhaneye girip birine '' kardeş içkinin haram olduğunu bilmiyor musun ? '' dediğini görmedim. Her köşebaşında tekel bayii var hiçkimse umursamıyor . Domuz etine neden bu kadar tepki gösteren bir milletiz anlamıyorum .
  • quote:

Orijinalden alıntı: *Brakisefal

quote:

Orijinalden alıntı: karasimsek06

arkadaşım dinini bilmiyorumda müslümansan eğer o zaman sorumu dikkate al acaba domuz etinin haram olduğunu bilmiyomuydun yoksa bilerekmi yedin.

İçki de haram ama bu güne kadar kimsenin meyhaneye girip birine '' kardeş içkinin haram olduğunu bilmiyor musun ? '' dediğini görmedim. Her köşebaşında tekel bayii var hiçkimse umursamıyor . Domuz etine neden bu kadar tepki gösteren bir milletiz anlamıyorum .

Haklısın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karn1 Bahar

quote:

Bournemouth güzel bir yer denizede girdim o soğukta yalnız benim o zamanlar kaldığım aile biraz çatlaktı 7 kedili bir kadının evinde kalmıştım siz düşünün orda türklerin sürekli uğradığı bir internet kafe var counter meraklısı varsa.

hangi okuldaydın sen ?

adam ingilizce kursuna gitmiş galiba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Leopard26

quote:

quote:

hangi okuldaydın sen ?

adam ingilizce kursuna gitmiş galiba

kursları dil okulları veriyor zaten

• ulan, ingilterede yasiyom. senin gibi hic gezmedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: baris68

ulan, ingilterede yasiyom. senin gibi hic gezmedim

hangi şehirdesin ?
    bana yardımcı olabileceğini düşünüyorum bir konuda
  • quote:

quote:

hangi okuldaydın sen ?

Ben 2005 yılında gittim scanbritte okudum 2 ay sonra okulum değişti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 23 Mart 2012; 20:08:31 >

• Cok pahali geldi bana. Sahsen 5000 liraya 3 ay WAT yapmak daha mantikli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.B.V.

Cok pahali geldi bana. Sahsen 5000 liraya 3 ay WAT yapmak daha mantikli

Üniversiteli değilsek ne olacak ? Gidenler iyi paralarla döndüğü için evet daha mantıklı
  • 15 günde okulda ne öğrendin? Ben de bodrum gümbette çalıştım senin dil sorunun olmaz zaten gümbet ingiliz dolu 2 yaz çalış sana yeter. Ben bir yaz da bayağı ilerlettim. İngileterede çok tanıdığım olmasına rağmen ingilizlere güvenemiyorum. Çoğu bana gel şöyle böyle yaparız. İrlandalılar bana çok samimi sıcak geldi. İngilizlerde çok iyiler ama kızlarından yediğim kazğın haddi hesabı yok. Gençleri çok sorumsuz. Sağolsunlar çok bahşişlerini ve ikramlarını gördüm. Ama bunu tatil psikolojisine bağlıyorum. Adamların memleket devamlı yağışlı güneşe hasret oldukları için bizim memleketi tercih ediyorlar. Sene de 3 kez tatile giderler ve devlet yardımı alırlar sorunları olmuyor tabi... yiyecek olayında buraya hayranlar sebze ve meyve bedava, kendi memleketleirnde çileğin fiyatı bayağı pahalıymış.

Ben şuna inanıyorum; dünyanın neresine giderseniz gidin paranız varsa sorun yok. İstanbul a bütün dünya insanları hayran. Biz kendi memleketimizde doya doya yaşayabiliyor muyuz? Tabi ki hayır. Memleketimizde tek sıkıntı kadın erkek ilişkileri bir de insanlarımızın alkol kullananlara karşı düşmanca tavrı.

• quote:

Orijinalden alıntı: minimalist

15 günde okulda ne öğrendin? Ben de bodrum gümbette çalıştım senin dil sorunun olmaz zaten gümbet ingiliz dolu 2 yaz çalış sana yeter. Ben bir yaz da bayağı ilerlettim. İngileterede çok tanıdığım olmasına rağmen ingilizlere güvenemiyorum. Çoğu bana gel şöyle böyle yaparız. İrlandalılar bana çok samimi sıcak geldi. İngilizlerde çok iyiler ama kızlarından yediğim kazğın haddi hesabı yok. Gençleri çok sorumsuz. Sağolsunlar çok bahşişlerini ve ikramlarını gördüm. Ama bunu tatil psikolojisine bağlıyorum. Adamların memleket devamlı yağışlı güneşe hasret oldukları için bizim memleketi tercih ediyorlar. Sene de 3 kez tatile giderler ve devlet yardımı alırlar sorunları olmuyor tabi... yiyecek olayında buraya hayranlar sebze ve meyve bedava, kendi memleketleirnde çileğin fiyatı bayağı pahalıymış.

Ben şuna inanıyorum; dünyanın neresine giderseniz gidin paranız varsa sorun yok. İstanbul a bütün dünya insanları hayran. Biz kendi memleketimizde doya doya yaşayabiliyor muyuz? Tabi ki hayır. Memleketimizde tek sıkıntı kadın erkek ilişkileri bir de insanlarımızın alkol kullananlara karşı düşmanca tavrı.

ben dil öğrenmeye değil gezmeye gittim diyebilirim.Okul şarttı çünkü dil okuluna gidenlere çok rahat vize veriyorlar.Açıkçası okuldan birşey öğrenmedim

• Kardeşim sende iyi gezmişsin 5000 tl ye Bİr daha ki sefer taylandı dene ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deathulazam

o kadar güzel değil hindistanlı ve zenci dolu ingiltere

Zihniyete bak Avrupa'da yaşasan ve Avrupalılar da senin hakkında aynı şeyi düşünse ne hissederdin acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mertcan05

quote:

Orijinalden alıntı: Deathulazam

o kadar güzel değil hindistanlı ve zenci dolu ingiltere

Zihniyete bak Avrupa'da yaşasan ve Avrupalılar da senin hakkında aynı şeyi düşünse ne hissederdin acaba ?

cok mutlu olurum şükür namazı kılarım.....

zihniyetle ne alakası var ingiltereye adam dil için gidiyor ve biton göçmen dolu nasıl dil öğrenebilirsin?

türkiyeye gelen bir turist hakkaride şırnakta nasıl türkçe öğremesse ingilterenin merkez şehirlerindede öyle

senin niyetin kötüymüş ki bana böyle birşey yazdın ben orda hiçbi ırkı aşağılamadım

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.