Şimdi Ara

16 mbps öğrenciden İNTERNET

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
93
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Manisa da öğrenciyim ve okulum bitti.Fakat üzerime kayıtlı TÜRK TelEKOM 16 mbps kadar destekli internet var. Yaklaşık 1,5 senesi var. Kendi evimizde de internet var taşıma işlemi yapamiyorum. Elimde patladı 1,5 senelik internet.Eger internet kullanacak alacak , süresi bitmeye yakin arkadaslar varsa elimdeki interneti alırlarsa çok mutlu olurum.OLURDA TAŞIMA İŞLEMİ YAPARSAK SİZİN EVİNİZE ASLA EKSTRA BİR UCRET ODEMEYECEKSİNİZ

Aylık 70 tl sabit gelmektedir. Sonradan fazla gelmiyo internet faturası.hep 70 tl kampanyalidir.1.5 senedir.

NUMARAM: 0553 411 2326. Mustafa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ruh Adam. -- 24 Haziran 2017; 20:22:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• kapattırırsan sadece kullandığın ayların farkı kadar tahüt veriyorsun daha kolay olur. enazından uğraşmazsın. ki zaten herkese farklı teklif veriyorlar 24mbit'i 68 tlye alan arkadaşım da var 80 tlye alan arkadaşım da var (2si de öğrenci tarifesi) şubelerdekiler şahsi veya çalışan indirimi falan yapıyorlar satabilmen zor bunu. ki birşey olduğunda hat sahibi sen olacağından sıkıntı çıkar. bence ver tahütünü kurtul

kolay gelsin.
  • 300- 400 tl kapatma ücreti çıktı arkadaşıma.aynı tarifeleri kullandık komşumdu. Ben sözleşmeyi şubatta yeniledim. Farkını ödesem çok fazla . vallaha bi internet alıcak yardım sever bekliyorum, akrabalardan da herkes yeni sözleşmeye geçmis.yokmu eve ise internet bağlatacak :||

• Fiyatı uygun olsa neyse de 16 mbps 70 tl ye kim alsın? Yeni baglatsa daha uygun fiyata bulabilir...

Madem okulun bitecek niye taahhüt verdin ki?

• 16 mbps oldugu icin 70 tl . daha ucuz 16 mbps var mi bilmiyorum.hattı uzatmamin nedeni arkadaşları mahdur bırakamazdım.arkadaslarim kullaniyordu hattı, kapatsam daha okulun bitmesine 4 ay vardı(internet şart öğrenciyiz). Uzatmak zorunda kaldim interneti.TURK TELEKOM da 1 senelik sözleşme uzatmıyorlar,bir daha turk telekom almayacağım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.