Şimdi Ara

16 Sene Okumak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
1
Favori
902
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 16 Sene okumak , zemin hazırlamak ve sonunda hangi meslek olursa olsun 1000 TL - 5000 TL Arası maaş almak mantıklımı sizce arkadaşlar. Bence mantıksız. İlgi alanlarımıza göre çalışsak ve 16 sene gibi bi uzun sene adasak işimizde USTA olacağız. Bilinçlenmiyoruz o kadar sanat dalı var ve bunlar git gide kayboluyor. Okumak çok gereksiz birşey kendimizi kandırmayalım lütfen. Birde erkekler tarafından çok kötü oluyor. 25 yaşına geliyorsun evlilik çağı asker , mesleğe başlama vs. gençliğimiz harab oluyor ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elmanders -- 14 Mart 2013; 22:49:15 >

• +9593585828

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sen okumasan ben okumasam bu dünya nasıl gelişcek.taş devrine dönelim o zaman.mühendis olmasın doktor olmasın bilim adamı olmasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sylar.

sen okumasan ben okumasam bu dünya nasıl gelişcek.taş devrine dönelim o zaman.mühendis olmasın doktor olmasın bilim adamı olmasın

Eğitim sistemi güzel olursa neden olmasın arkadaşım. Siyaset yapmıyorum bakın ama 5 yaşındaki çocuklara bile bu kadar yük bindirmenin ne anlamı var ki ? Hadi onu geçtim 16 sene okuyalım razıyım ama o kadar emeğin hakkı nasıl oluyorda 2 saatlik bi sınavda kayboluyor. Okumak kumardır ve şans oyunudur ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elmanders -- 14 Mart 2013; 22:56:11 >
  • cok v for vendetta izliyonuz
  • fiyat aralığı cok süper yalnız

1000-5000

1000-1400 de bari de inandırıcı olsun
  •  16 Sene Okumak

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    üniversiteyi 2,5 senede bitirmek
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~Anor~

fiyat aralığı cok süper yalnız

1000-5000

1000-1400 de bari de inandırıcı olsun

İyide öğretmenliğe başlıyorsun 2000TL civarı. Doktorluğa başlıyorsun yüksek lisans , profluk olmadan 5000TL zor alırsın. Şöyle diyeyim 1000 kişiden sadece 5 kişi adam gibi para kazanıyor. Haa doktorluğun maaşı biraz daha yükseskse bırakta alsın 20 sene okulmu çekilir arkadaş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elmanders -- 14 Mart 2013; 23:02:05 >
  • 213123124124512412. okumak gereksiz konusu . .
    Okumayın arkadaşım , gidin ilgi alanınız neyse onu yapın . . Ülkenin okuyan adam kadar okumayana da ihtiyacı var . .
    Bu arada üniversite ortamı yerine sabah 8 akşam 8 iş ortamını tercih edip gençliğimizi tüketiyoruz demekte iyiymiş .
  • adam haklı.8 e kadar okuyup daha sonrasında ilgi alanlarımızda bir şeylere uğraşsak daha iyi olur ama olur mu olmaz o üniversite kazanılacak.milletin derdi kendi başaramadıkları şeyleri başkasının sırtına yüklemeye çalışmak.

okumayanların hala amele olduğunu sananlar varmış bu arada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SellYourSoul -- 14 Mart 2013; 23:02:26 >
  • 15 yaşında bir iş yerine girip ölene çalışmanın ne anlamı var ki?
    Liseyi,üniversiteyi o ortamları görmeden gençliğini harap etmek ne kadar mantıklı?
    Öğrencilik kadar güzel birşey var mı?

Belki eğitim sistemimiz dandik bunu kabul etmemek ahmaklık tamam da,
    Kimse kusura bakmasın çocuklarıma miras bırakmak için hayatımı hiç edemem onların eğitimini verebilecek kadar para kazansam bana yeter gerisini onlar düşünsün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SellYourSoul

adam haklı.8 e kadar okuyup daha sonrasında ilgi alanlarımızda bir şeylere uğraşsak daha iyi olur ama olur mu olmaz o üniversite kazanılacak.milletin derdi kendi başaramadıkları şeyleri başkasının sırtına yüklemeye çalışmak.

okumayanların hala amele olduğunu sananlar varmış bu arada.

Birde o cins insanlar var ilkokul terk ama oku oku adam ol diyen tipler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sylar.

sen okumasan ben okumasam bu dünya nasıl gelişcek.taş devrine dönelim o zaman.mühendis olmasın doktor olmasın bilim adamı olmasın

haklısin dünyada bilimin gelißimine türkiyenin çok katkısı var gerçekten. türkiyede bilime çok önem verilir ve desteklenir bunu da sık sık duyduğumuz *temel bilim fakülteleri kapatılmalı mı?* sorusundan anlayabiliriz. aynı zamanda türk doktor ve mühendisler dünya çapında ün yapmış kişilerdir. sürekli insanlığa faydalı çalışmalar ve bilimsel araştırmalar yaparlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adam haklı Malesef son 5 yıldır okumak anlamsız ben izmirde almanca öğretmenliği okuyorum mezun olsam tam umutsuz vakayım yılda yanlızca 2 kişi atanıyor ve piyasada işsiz 32000 küsür alm öğretmeni var biz almanca öğretmenleri için 1000 tl hayal mezunolanlar ya dersanede 600 tl ye mahkumlar yada magazada TEZGAHTAR.

bide şuda var üniversitelere bakın ne eğitim var ne kültür

Ama bunları ailelere anlatamıyosunuz kalıplaşmış meslekler var ya öğretmen ya doktor ya mühendis başka seçenek yokkk.
  • İşin en kötü tarafı da 16 sene okuyup hiç bir şey öğrenememek. Üniversitedeki bölümlerin çoğu sırf millet oyalansın diye formaliteden koyulmuş bölümler. Üniversite okumayan biri de o işleri çok rahat yapabilir çünkü okuyan da okumayan da işi işde öğreniyor okulda değil.
  • okumak gereksiz bir sey degil. hayat boyu zaten okuyorsun. sadece orgun egitim degil.

bizim egitim sistemimiz yanlis, problem oradan kaynaklaniyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scarlet.

15 yaşında bir iş yerine girip ölene çalışmanın ne anlamı var ki?
    Liseyi,üniversiteyi o ortamları görmeden gençliğini harap etmek ne kadar mantıklı?

Kimse kusura bakmasın çocuklarıma miras bırakmak için hayatımı hiç edemem onların eğitimini verebilecek kadar para kazansam bana yeter gerisini onlar düşünsün.

İşe girip çalışma değil kardeş. Demek istediğim örneğin 8.Sınıfa kadar okumak ondan sonra ilgi alanlarınıza göre meslek dalları seçmek. Örnel olarak berberlik kursları olsun aynı anda okumak yani o mesleği okumuş oluyorsun. Şöyle bi düşün Mahalle berberinde yerleri silip çıraklık yapmak mı mantıklı o mesleği usta olabilmek için öğrenmek mi sadece berberlik üzerine yoğunlaşmamı. El sanatları olsun vs. çok meslek dalları olabilir. Meslek liseleri bu açıdan güzel biraz. Aslında Türkiyedeki öğrencilerin %75'i meslek lisesi okumalı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Elmanders

quote:

Orijinalden alıntı: Scarlet.

15 yaşında bir iş yerine girip ölene çalışmanın ne anlamı var ki?

İşe girip çalışma değil kardeş. Demek istediğim örneğin 8.Sınıfa kadar okumak ondan sonra ilgi alanlarınıza göre meslek dalları seçmek. Örnel olarak berberlik kursları olsun aynı anda okumak yani o mesleği okumuş oluyorsun. Şöyle bi düşün Mahalle berberinde yerleri silip çıraklık yapmak mı mantıklı o mesleği usta olabilmek için öğrenmek mi sadece berberlik üzerine yoğunlaşmamı. El sanatları olsun vs. çok meslek dalları olabilir. Meslek liseleri bu açıdan güzel biraz. Aslında Türkiyedeki öğrencilerin %75'i meslek lisesi okumalı.

Güzel düşünüyorsun ama biraz da yaşamak lazım be hocam.
    Üniversite okuyorum şuan boş insanım kurs buluyorum yazılıyorum , gitar aldım çalmaya uğraşıyorum , arkadaşlık ilişkileri insanlarla iletişim bunlar benim için önemli 30 yaşımdan sonra parayı bulmuşum ne işe yarar.

Demek istediğin farklı şeyler farkındayım ama okulu 16 sene boş boş git gel olarak görmeyin katkıları çok fazla.

• İlk defa konuya bu ülkeye doktorda lazım amele de lazım diyen arkadaşlar gelmemiş. 16 sene okursun ee ne kattı dersin geriye kalan sadece güzel anıların arkadaşlıkların olur. Ee bunlarda güzel şeyler tabi ki... Ben herkes kadar dayanamadım okul hayatına 10 sene okuyup bıraktım. Dediğim gibi geriye kalan arkadaşlarımla güzel anılarım oldu. Şimdi baklava ustası olmak için uğraşıyorum. Kursa başlayacağım haftaya, okumam için benimle konuşan abimle şimdi ben işi öğrendikten sonra dükkan açma planları yapıyoruz. Tamam arkadaşlar ister okuyun ister okumayın. Ama okumayınca da gidip orada burada yıpratmayın kendinizi bir zanaat öğrenin. Bu arada biliyorum hepiniz zorunda olduğunuz için okuduğunuzu düşünen insanlarsınız.
  • gezegenimizde geçerli olan tek şey para gardaş parayı ne şekilde buluyosan bul önemli değil yeterki bul okumuşsun yada okumamışsın önemi yok.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.