Şimdi Ara

16 ve 32 mbps Max Download Hızı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.Şuan ttnet 8 mbps limitsiz tarifesindeyim.Full hızda 1000-1100 kb/s arasında download yapabiliyorum.
    16 mbps veya 32mbps de en fazla ne kadar hıza çıkılabiliyor?Çarpılarak mı gidiyor.Yani 8 1mbit yüklüyosa 16 2 mi yükler yoksa öyle değil mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: destroyer333

Merhaba arkadaşlar.Şuan ttnet 8 mbps limitsiz tarifesindeyim.Full hızda 1000-1100 kb/s arasında download yapabiliyorum.
    16 mbps veya 32mbps de en fazla ne kadar hıza çıkılabiliyor?Çarpılarak mı gidiyor.Yani 8 1mbit yüklüyosa 16 2 mi yükler yoksa öyle değil mi?

Normal birim çevirimi 8 de 1 idir byte-bit arası.Ama dsl teknolojisinde kayıplar söz konusu olabiliyor o yüzden modeme gelen hıza oranla kayıp yaşanabilir, senin 1 mb ile dosya indirmen için sana muhtemelen daha fazla tanımlanmıştır hız yani 8 mbitin üstündedir.

Ama evet kağıt üstündeki hesap öyle gider 8 de 1 idir.16 ya 2 , 32 ye 4 gibi düşünebilirsin ama teorikte tabi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeSiN -- 26 Nisan 2012; 17:22:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeSiN

quote:

Orijinalden alıntı: destroyer333

Merhaba arkadaşlar.Şuan ttnet 8 mbps limitsiz tarifesindeyim.Full hızda 1000-1100 kb/s arasında download yapabiliyorum.

Normal birim çevirimi 8 de 1 idir byte-bit arası.Ama dsl teknolojisinde kayıplar söz konusu olabiliyor o yüzden modeme gelen hıza oranla kayıp yaşanabilir, senin 1 mb ile dosya indirmen için sana muhtemelen daha fazla tanımlanmıştır hız yani 8 mbitin üstündedir.

Ama evet kağıt üstündeki hesap öyle gider 8 de 1 idir.16 ya 2 , 32 ye 4 gibi düşünebilirsin ama teorikte tabi.

Açıklayıcı cevabınız için teşekkürler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    8 Mbit 500 KB/Sn yi geçmiyor.
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.