Şimdi Ara

16 volt fan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Benim pcye 12 volt fan takılı bu fana 16 volt versem fan daha hızlı döner mi? Birde fan en fazla kaç voltta çalır?

• Dönmesine döner ama fan için pek sağlıklı değil.Ayrıca çok gürültü yapar ve hava akımında pek büyük bir fark da olmaz.Tavsiye etmem.onun yerine daha büyük bir fan al daha iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ABSOLUT -- 25 Şubat 2007; 12:55:42 >
  • ben 18 volt verende gördüm gayet sağlıklı çalışıyordu bu volt olayı fanları fazla kasmaz seri şekilde çalışır bienim elektrikci arkadaşım öle yapıyordu
  • ses sorun değil yapıcam ama fana nasıl 18 volt vercem
  • sen 16volt vermeyi nasıl düşünyordun acep??
  • Nasıl yapıcam ben bu isi adaptörle olur mu? Adaptör ile prizden gelen elektriği 18 volta dusurebilir miyim? 18 volt adaptör var mıdır? Yoksa kendim yapabilir miyim? Birde en fazla kaç volt versem fan çalışır? 20 voltta yanar mı? Bu kadar
  • Adaptör buldum hp yazıcı adaptörü ama üstünde

+32V 250 mA
    +15V 430 mA yazıyo
    üstündede bu resim var

16 volt fan

bunu fana takabilir miyim?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    3PİN İLE 4 PİN KASA FANI
    8 yıl önce açıldı
    8+8 CPU pin
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • elinden geliyorsa tabi takarsın hemde faydalı olur 15 voltla başla bakalım faydasını gene görürsün 20 votla yanıcağını sanmam ama bence yapma elinde 15volt varken değerlendir birşey sorucam adaptör anahtarı nasıl?
  • adaptör bu
    anahtar falan yok uüstünde

http://www.geocities.com/site1322/IMG_0487.jpg

fanı sokuyorum takıcam ama kafama bisey takıldı ustunde 32v 250 ma birde 15 v 530 ma yazıyo fana uyarmı acaba bi sorun cıkar mı ki?
  • en sonunda yaptım acayip dünüyo ama biraz plastik kokusu geliyo 2 3 saat durmadan çalıştırcam bakalım bisey olcakmı
  • şuan kaç voltdaki?
  • arkadaş yeni fan almaya gitti sanırım.
  • galiba
  • Büyük fan olsun ama yavaş dönsün

Ayrıca pille filan da döndürebilirsn..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SkiNNy -- 25 Şubat 2007; 23:42:34 >
  • voltu fazla vermek fanlari yakmaz fanlari yakacak sey amperin artmasidir!
  • quote:

Orjinalden alıntı: mertyeldan

voltu fazla vermek fanlari yakmaz fanlari yakacak sey amperin artmasidir!

Voltajı arttırdığında ne oluyor sanıyorsun? V=I.R formülünü unutma.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.