Şimdi Ara

16 yaşımdayım boyum 183 kilom 65

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • inceciğim boyum var ama sanki 160 boyda gibiyim fiziğim sıfır zayıf olmama rağmen biraz göbeğim var anlamadım gitti :( normalde 75 kiloda felan olmam gerekiyor heryerim incecik kollarım geçen sene daha zayıftım her sene kilommu artacak nolucak bilmiyom ama 20 aşına kadar fiziğim gelişirmi inanın okadar ksuurum varki anlatsam ohooo

• göbek varsa mekik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Omisis046

göbek varsa mekik

ama benle ayn boyda olan adam daha kilolu oluor ama gbeği olmuyor bune!!!
  • Okumayın iskelet

• 3000-4000 civarı kalori al,karbonhidratı yüksek tut. yağsız,şekersiz ve unsuz olsun herşey mümkünse. basic hareketleri haftada 3-4 gün 1'er gün aralıklarla yap. setlerin 7-8 , tekrarların ise 5-6 civarı olsun kaldırabildiğin en yüksek ağırlığı alıyorsun burda.

Hayırlı olsun 1 sene içerisinde herkesin imrenerek baktığı bir insan olacaksın. not: bu verdiğim bilgiler senelerin verdiği birikimden oluşmuştur, bu bilgilere sahip olmak yüksek araştırma becerisine artı yüksek seviyede bilgi kaynaklarına sahip olmayı gerektirir. Tekrar hayırlı olsun.
  • Aletini merak ettim

• Yıl olmuş 2014 göbek için mekik önerenler var bi bitmediniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi E.R.W. -- 14 Kasım 2014; 18:00:19 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    15 yaşındayım boyum 165
    geçen ay açıldı
    17 yaş 174 boy uzarmı
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bende 98liyim.
    Boyum 1.80 kilom da 68.
    Bende sıska gibiyim.Kuvvetli biriyim de vücudum ince görünüyor.
    Kalçalarım normal erkek kalçasına göre daha geniş.Futbol oynuyordum ama bıraktım.2 aydır 1 kere halı saha maçı yaparım o kadar.
    Genel olarak giydiklerim yakışıyor.

Not:6 pack var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeartOfBonnie -- 14 Kasım 2014; 18:05:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: etikaram

inceciğim boyum var ama sanki 160 boyda gibiyim fiziğim sıfır zayıf olmama rağmen biraz göbeğim var anlamadım gitti :( normalde 75 kiloda felan olmam gerekiyor heryerim incecik kollarım geçen sene daha zayıftım her sene kilommu artacak nolucak bilmiyom ama 20 aşına kadar fiziğim gelişirmi inanın okadar ksuurum varki anlatsam ohooo

2000 liyim 183,7 falan boyum kilo 103 tü 84 e düştüm 78 olucam bırakıcam Ardından Body veya 76 olurum inan bana kilolu olmak daha kötü bi mağazaya gittiğinde BEYFENDİ SİZE UYGUN SLİM FİT JEANİMİZ YOK DEDİKLERİNDE DELİRİYORDUM

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.