Şimdi Ara

16 yaşında minoxil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu yaz saçlarımın seyrekleştiğini hissettim ve doktora gittim.(Aslında gözle görülür dökülme yok sadece banyo yaparken elime toplamda 15 20 kıl yapışıyor)Bana Alpecin ve Minoxil sprey verdi ve saçlarımın dökülmeyeceğini,stres yapmamam ve kafaya takmamam gerektiğini söyledi.Minoxilin kullanım kılavuzunda 18 yaş üstü için olduğunu ve çıkardığı saçların kullanımın bırakılması halinde döküleceği yazıyor.(Doktorum bana ilk 6 ayda etkisini göstermeye başlayıp 12. Ayda tam etkisini göstereceğini söyledi.)Bu ilaç normal saçlarıma da etki eder mi?Olumlu mu olur olumsuz mu?Sizlere sormak istedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yardım edecek yok mu

• Killer-Half Life kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle kullanma derim

İlk aylarda zaten zayıflamış dökülme egilim li saçları döküyor ki bu baya canını sıkar sonra çıksada bünye 1 sene sonra felan alışıyor ilaca ve döngüye girip çıkanlar yine dökülüyor sonu yok devamlı kullanmalısın birde hiç bulaşma

• Bende 17 yasındayım aynı nedenden bende gitmistim minoxidil verdi 2 hafta kullandım inanılmaz bi baş agrısı oldu bende (bazıları yan etki görmüyordur belki ama benim başım ağırdı) sonra bıraktım 2 haftalık deneyimle birsey olmaz herhalde olmadıda ama sana söyliyim minoxidil 1 kutu 50 tl 6 ay demiş 50x6 =300 tam tedavi 50x12=600 ve sende genetik ise eğer o saçlar dökülücek ha genetik değilse başka tedavi yöntemleride vardır (ben arastırdım kafama cok taktım bu konuyu halende takıyorum arastırmalarım bana bunun tedavisi suanda yok sadece geciktirir o ilaclarında yani geciktiricek ilaçlarından cok fazla yan etkisi var senin hormonlarını dizginliyor yani nasıl desem cinsel isteksizlik yapıyor demem gerekir herhalde )

• ben kullanmam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    20 Yaşında Seyrek Saç
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.