Şimdi Ara

16 yaşındayım 120 kiloyum.... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
96
Cevap
5
Favori
9.009
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: enivicivotmi

quote:

Orijinalden alıntı: fara24

quote:

Orijinalden alıntı: Kubilay

Kan aldırmaktan korktuğun için gitmiyorsan hiç girme bu işlere zira kararlılık,irade işidir bu işler.

acemi hemşireler ben ufakken(ama çok iyi hatırlıyorum) elimi zaptedememişti ve iğne ben kolumun içindeyken kırılmıştı bereket üsten kırılmıştı yoksa damarlarımda bir iğne taşıyo olursdum şimdi

Acemilikle ne alakası var bunun aklı olan her birey kolunda iğne varken kıpırdatmayacağını bilir, hemşire bide kolunu tutmakla uğraşsın.

Benimde kolumda abartısız 4-5 dakka dolandırdılar iğneyi damar bulmak için.Bir taraftan iğneyi soktu,diğer taraftan ucu çıkacak neredeyse iğnenin.Ayağımın dibindeydi tekme atacaktım az kalsın

• quote:

quote:

quote:

Kan aldırmaktan korktuğun için gitmiyorsan hiç girme bu işlere zira kararlılık,irade işidir bu işler.

acemi hemşireler ben ufakken(ama çok iyi hatırlıyorum) elimi zaptedememişti ve iğne ben kolumun içindeyken kırılmıştı bereket üsten kırılmıştı yoksa damarlarımda bir iğne taşıyo olursdum şimdi

Acemilikle ne alakası var bunun aklı olan her birey kolunda iğne varken kıpırdatmayacağını bilir, hemşire bide kolunu tutmakla uğraşsın.

9 yaşındaydım diyorum sen neyin kafasını yaşıyon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fara24 -- 26 Ekim 2012; 11:28:02 >

• Biraz daha kilo al enine yürürsün
  • quote:

Orijinalden alıntı: KralCıplak

Ulan varya senin gibilere hiç bir zaman acımadım.Bir insan nasıl kendi sağlığını düşünmez bu nedir ya.16 yaşında 120 kilo.Ne halin varsa gör.

Bende. +1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

9 yaşındaydım diyorum sen neyin kafasını yaşıyon

Yavaş yav ne atar yaptın yaşına veriyorum ergenlikte olur.

16 yaşındayım 120 kiloyum....

• Eğer gerçekten kilo vermek istiyorsan diyetisyene git. Hemşirelerle olan kötü anılarını boşver. Diyetisyene gitmeden bu iş olmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: Saeros42

Oturan boğa

al bide burdan yak adam gibi bişi soruyoz senin gibiler bloklaya bloklaya farenin rengi gitti

• quote:

Ulan varya senin gibilere hiç bir zaman acımadım.Bir insan nasıl kendi sağlığını düşünmez bu nedir ya.16 yaşında 120 kilo.Ne halin varsa gör.

Ya ailedense?
  • quote:

benim sağlım beni ilgilendirir senin gibileri değil ben sizden danışma amaçlı bir soru sordum bana liseli diyebilirsiniz ama arkadaşa anaokulundan yeni çıkmış galiba
  • bende 16 yaşımda 120 kiloydum boyum 1.80 di. şimdi 20 yaşına geldim kilom 88 boy 1.90 ama ne çile çektim vermek için ama herşeye değdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsyseven

Eğer gerçekten kilo vermek istiyorsan diyetisyene git. Hemşirelerle olan kötü anılarını boşver. Diyetisyene gitmeden bu iş olmaz

yemin ediyorum şu mesajda adam gibi bir tek sen verdim helal olsun sana

edit:
    quote:

Orijinalden alıntı: sametK

bende 16 yaşımda 120 kiloydum boyum 1.80 di. şimdi 20 yaşına geldim kilom 88 boy 1.90 ama ne çile çektim vermek için ama herşeye değdi

birde sen bide hocam tam ne yaptın sen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fara24 -- 26 Ekim 2012; 11:51:07 >

• pfff. s.s.s.s.s benimde boy 1.50 kilo 155 lise 1 e geçtim napcam ben ya .s.s.s. pfffffffffffffffff
  • Boyun kaç?

• sadece meyve sebze ama karın doyurmak için değil metabolizmanın yavaşlamaması için acıktıkca sigara içtim. ama arada bir kaçamak yap yoksa kafayı yersin
  • ben de 120 kiloyun 18 yasindayim boyum 1.84 oldugu icin pek sıkıntı olmuyor.

• O0LEY BE YANLIZ DEĞİLİM
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nadir.Can

ben de 120 kiloyun 18 yasindayim boyum 1.84 oldugu icin pek sıkıntı olmuyor.

nereye sıkıntı olmuyor yav

• 20 kg bana verebilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: zıplayanpırasa

quote:

nereye sıkıntı olmuyor yav

dışardan bakınca o kadar gostermiyosun diyolar bi kac dezavantaji var mesela cok hızlı terliyorum.

• quote:

sanki 2.20 adama bak.184 e 120 kilo bildiğin küresin sen

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.