Şimdi Ara

16 yaşındayım 120 kiloyum.... (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
5
Favori
8.999
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sinekadam

lise 2 1.dönem = 15 yaş

15 yaşındasın

belki 1 sene kaldı arkadaşı niye rencide ediyon
  • Biraz fazlalığın var koş,yediğine dikkat et derdim ama 120 kg ile koş diyenlere bakma kendini yorarsan kalp krizi bile geçirebilirsin.
    Acilen diyetisyene gitmen lazım benden sana tavsiye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hayalbaz93

spor salonlarında kilo verilmiyor.gittim bir sefer.dedim dedim.bosa konustum.kas amaclı ora.10dk kosuyon bı o var.onun ıcın 60 tl mı verecem.yanı spor salonu kılo amaclı deıglde kas amaclı adamların yerı.

yuru dıyorsunda neryee gıdeyım her gun.arkadas cevresı yok kı gıdp gezek.tek basıma her gun cıkamam kı.

Hocana söyleyeceksin asıl amacının yağ yakmak olduğunu, o sana uygun bir kardiyo ve ağırlık programı verir. Ağırlık çalışmayı sadece kas yapmak olarak algılama, o kasları çalıştırdığında 48 saate kadar vücuda kalori yaktırır. Yürüyüş yapmak da bacak kaslarının hafif ama sürekli çalıştırılmasıdır zaten. Spor salonu şart değil, vücut ağırlığınla çalıştırabileceğin kas gruplarını öğrenip haftada birkaç kez o hareketleri çalış, dışarı çıkıp düzenli yürüyüş/koşu yap yeter.

• quote:

Orijinalden alıntı: Executor06

quote:

spor salonlarında kilo verilmiyor.gittim bir sefer.dedim dedim.bosa konustum.kas amaclı ora.10dk kosuyon bı o var.onun ıcın 60 tl mı verecem.yanı spor salonu kılo amaclı deıglde kas amaclı adamların yerı.

yuru dıyorsunda neryee gıdeyım her gun.arkadas cevresı yok kı gıdp gezek.tek basıma her gun cıkamam kı.

Hocana söyleyeceksin asıl amacının yağ yakmak olduğunu, o sana uygun bir kardiyo ve ağırlık programı verir. Ağırlık çalışmayı sadece kas yapmak olarak algılama, o kasları çalıştırdığında 48 saate kadar vücuda kalori yaktırır. Yürüyüş yapmak da bacak kaslarının hafif ama sürekli çalıştırılmasıdır zaten. Spor salonu şart değil, vücut ağırlığınla çalıştırabileceğin kas gruplarını öğrenip haftada birkaç kez o hareketleri çalış, dışarı çıkıp düzenli yürüyüş/koşu yap yeter.

ağırlık kaldırınca neden yag yakıyor?kas yapmaz mı?hatta sısmanlar once zayıflar sonra kas yapmaya calısmaz mı?

• quote:

quote:

quote:

ağırlık kaldırınca neden yag yakıyor?kas yapmaz mı?hatta sısmanlar once zayıflar sonra kas yapmaya calısmaz mı?

Kas yapmak çalışmak kadar beslenmeyle alakalıdır, günlük kalori ihtiyacının 250-300 fazlasını alıp gereken yoğunlukta ağırlık çalışırsan vücut kas geliştirmeye başlar. (bunun için gerekli proteini tüketirsen tabi)
    Yağ yakmak ise tam tersi günlük ihtiyacının 200-300 kalori aşağısında almanla olur. Kas çalışsan da sadece enerji harcamış olursun çünkü vücuda kas yapımına harcayacak kadar bol gıda vermediğinden kas geliştirmeye çalışmayacaktır. Ama kasları çok yorarsan ya da günlük 200-300 kalori açık vermen yetecekken öğün atlayıp, aç kalıp günlük ihtiyacının 700-800 kalori aşağısına birden inersen bu açığı kapatmak için vücut kasları yakmaya başlar.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Kas yapmak çalışmak kadar beslenmeyle alakalıdır, günlük kalori ihtiyacının 250-300 fazlasını alıp gereken yoğunlukta ağırlık çalışırsan vücut kas geliştirmeye başlar. (bunun için gerekli proteini tüketirsen tabi)
    Yağ yakmak ise tam tersi günlük ihtiyacının 200-300 kalori aşağısında almanla olur. Kas çalışsan da sadece enerji harcamış olursun çünkü vücuda kas yapımına harcayacak kadar bol gıda vermediğinden kas geliştirmeye çalışmayacaktır. Ama kasları çok yorarsan ya da günlük 200-300 kalori açık vermen yetecekken öğün atlayıp, aç kalıp günlük ihtiyacının 700-800 kalori aşağısına birden inersen bu açığı kapatmak için vücut kasları yakmaya başlar.

gercekci olmak gerekirse salonu bir kenara koyalım.bogazdan keserek haftada 1 yürüyüs yaparak kilo versem sorun olur mu

• quote:

gercekci olmak gerekirse salonu bir kenara koyalım.bogazdan keserek haftada 1 yürüyüs yaparak kilo versem sorun olur mu

Sağlıklı olan spor yaparak kilo vermek olur ama abur cubur dediğimiz bol şekerli, tuzlu, yağlı şeyleri hayatından çıkararak sağlıklı şekilde beslenerek kilo versen sorun olmaz tabi ki. Sen yine de 2 güne bir (haftada 3 kez) 40-50 dk tempolu yürüyüş yap, inan işini daha da kolaylaştırır. Haftada 3-4 gün spor yapmak ideal, bu 3-4 günü kullanırsan hedefine daha çabuk ulaşırsın. Şahsen her gün koşu yapıp ağırlık çalışmak vücudu yıpratacak olmasa öyle yapardım. Elindeki haftalık 3-4 gün olan bu jokerleri kullan derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Executor06 -- 28 Ekim 2012; 0:18:56 >

• quote:

quote:

Sağlıklı olan spor yaparak kilo vermek olur ama abur cubur dediğimiz bol şekerli, tuzlu, yağlı şeyleri hayatından çıkararak sağlıklı şekilde beslenerek kilo versen sorun olmaz tabi ki. Sen yine de 2 güne bir (haftada 3 kez) 40-50 dk tempolu yürüyüş yap, inan işini daha da kolaylaştırır. Haftada 3-4 gün spor yapmak ideal, bu 3-4 günü kullanırsan hedefine daha çabuk ulaşırsın. Şahsen her gün koşu yapıp ağırlık çalışmak vücudu yıpratacak olmasa öyle yapardım. Elindeki haftalık 3-4 gün olan bu jokerleri kullan derim

anladım.ben kendimi tanıyorum ondan o 3-4 olayı bende yalan olur.1 veya 2 anca olur.öyle acelem yok.yani yaza kadar ne kadar versem kardır.simdi bisi sorcam.ben bogazı kessem ve haftada 20dk yürüyüs yapsam ideal olarak kac kilo veririm?ve bu saglıklı olur mu?sımdı dıyorsun ya kas falanda gıder dıye.acıkcası pek umrumda degıl o olay.yanı tabıı yag gıtsın ısterım ama tartıda ıstedıgfım kıloyu gorceksem ve gıysıler daha ıyı olacaksa o kadar sorun olmaz sanırım.

• quote:

quote:

quote:

anladım.ben kendimi tanıyorum ondan o 3-4 olayı bende yalan olur.1 veya 2 anca olur.öyle acelem yok.yani yaza kadar ne kadar versem kardır.simdi bisi sorcam.ben bogazı kessem ve haftada 20dk yürüyüs yapsam ideal olarak kac kilo veririm?ve bu saglıklı olur mu?sımdı dıyorsun ya kas falanda gıder dıye.acıkcası pek umrumda degıl o olay.yanı tabıı yag gıtsın ısterım ama tartıda ıstedıgfım kıloyu gorceksem ve gıysıler daha ıyı olacaksa o kadar sorun olmaz sanırım.

Kas vermen hacmini pek küçültmez çünkü kaslar yağların 2 katı yoğunluktadır. Yani 1 kg kas 1 kg yağın yarısı kadar yer anca kaplar ve fazla yağlar gibi gereksiz değiller Kaç kilo vereceğini bilemem bu, günlük aktivitene, yediğin besinlerin kalori miktarına göre değiştir. Ama haftada 1-2 kilodan fazla verirsen hızlı gidiyorsun bilesin. (ilk 1-2 hafta hızlı kilo verirsin sonra rayına girer)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Executor06 -- 28 Ekim 2012; 0:29:47 >

• 16 yaş, tüm gün pc başındayım 60 kiloyum
  • tam 1 yıl önce 112 kilo 1,79 boyum vardı ve ağır asosyaldım.hayatim yemek ve ev oyunlarından ibaretti.Aşık olduğum kız bana seni kardeşim olarak görüyorum demişti yani kısacası sen ayısın benim yanıma yakısmazsın demeye getirdi.Bu bende öyle bir hırs yaptırdı ki usengec kıcını bakkala gitmek için bile kaldırmayan ben,yumruğumu masaya vurdum ve zayıflamaya karar verdim.Tam 1 yıl sonra 40 kilo verdim 72 kiloya düştüm.18 yaşındayım suan 1,79 olan boyum da kilo gidince 6 cm uzadı Allahıma bin şükür suan gayet memnunum asosyal hayatım yok artık cope attım herşeyi...Daha sonra o beni reddeden kız geldi teklif etti bana,bir süre birlikte olduk sonra ayrıldım.

Nasıl mı zayıfladım?

Diyetisyene gidiyorsun önce.Daha sonra sabah aç karnına her gün evde leslie sansone 3 miles walk ı yapıyorsun.Google'ye yaz indir.Akşam da aynı şekilde bunu yapıyorsun.Ben insanların içine çıkmaktan korktuğum için o zamanlar,gece dışarda 1,30 saatte yururdum.Hep yeşillik ye ekmek yeme.Gerçi dıyetısyen söyler yemen gerekenleri.

Kolay gelsin dostum.Destekcınım her zaman.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: HacıTheBlack

tam 1 yıl önce 112 kilo 1,79 boyum vardı ve ağır asosyaldım.hayatim yemek ve ev oyunlarından ibaretti.Aşık olduğum kız bana seni kardeşim olarak görüyorum demişti yani kısacası sen ayısın benim yanıma yakısmazsın demeye getirdi.Bu bende öyle bir hırs yaptırdı ki usengec kıcını bakkala gitmek için bile kaldırmayan ben,yumruğumu masaya vurdum ve zayıflamaya karar verdim.Tam 1 yıl sonra 40 kilo verdim 72 kiloya düştüm.18 yaşındayım suan 1,79 olan boyum da kilo gidince 6 cm uzadı Allahıma bin şükür suan gayet memnunum asosyal hayatım yok artık cope attım herşeyi...Daha sonra o beni reddeden kız geldi teklif etti bana,bir süre birlikte olduk sonra ayrıldım.

Nasıl mı zayıfladım?

Diyetisyene gidiyorsun önce.Daha sonra sabah aç karnına her gün evde leslie sansone 3 miles walk ı yapıyorsun.Google'ye yaz indir.Akşam da aynı şekilde bunu yapıyorsun.Ben insanların içine çıkmaktan korktuğum için o zamanlar,gece dışarda 1,30 saatte yururdum.Hep yeşillik ye ekmek yeme.Gerçi dıyetısyen söyler yemen gerekenleri.

Kolay gelsin dostum.Destekcınım her zaman.

Kız öyle dedi diye kilo ile nasıl alaka cıkardın onu anlamadım.Simdi baska kız öyle dese ne yapacan?

• Mobılden girdiğim için herşeyi detaylı yazamadım.Arkadaşları onun ağzını ararken ben ona bakar mıyım demiş bana kardeşim olarak görüyorum seni dedıgınden sonra bunu arkadaşı gelip bana söyledi.
    O benim için farklıydı benim ilk askımdı tecrübesiz ve sevgısızdım ondan başka kimse olamaz kimse bakmaz diyordum.anladın mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tinuviél Luthién -- 28 Ekim 2012; 1:28:13 >
  • Ankara'da yaşıyorsan Sağlık Bakanlığı'nın etrafında 10 tur at ve başta Sağlık Bakanı olmak üzere herkesin dikkatini çek,sonra Sağlık Bakanlığı'nın reklam filmlerinde oyna meşhur ol ve manken kızlarla bol bol seks yaparak zayıflıyabilirsin.
  • Diyetisyene git, spor parkında koşu yap ve yüzmeye git.
    Spor salonuna gitme çünkü orda aletlere girmen gerekicek boyun kısa kalıcak, gereksiz yere para vericeksin. Yüzme çok sağlamdır!

Not: Gerçekten azimliysen gerçekten kurtulucam dersen 1yıl, 15 ay içinde üçgen vücuda sahip olursun
  • kardeşim ben de 23 yaşındayım 116 kiloyum. ben de ayıyım yani durumunu anlıyorum. bir şeyler yapmak lazım düşündükçe insanın morali bozuluyo ama acıkınca da kim takar kiloyu diyorum gözüm bir şey görmüyo.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fara24

quote:

Orijinalden alıntı: Kubilay

Kan aldırmaktan korktuğun için gitmiyorsan hiç girme bu işlere zira kararlılık,irade işidir bu işler.

acemi hemşireler ben ufakken(ama çok iyi hatırlıyorum) elimi zaptedememişti ve iğne ben kolumun içindeyken kırılmıştı bereket üsten kırılmıştı yoksa damarlarımda bir iğne taşıyo olursdum şimdi

İğne kırılmaz dostum , en fazla yamulmustur. Ben ne çocuklardan kan aldım , damar yolu actım. Bide korkma bu kadar iğneden ben arkadaşlar damar yolunu geliştirsin diye actiriyodum ustumde.

• quote:

Orijinalden alıntı: HacıTheBlack

Mobılden girdiğim için herşeyi detaylı yazamadım.Arkadaşları onun ağzını ararken ben ona bakar mıyım demiş bana kardeşim olarak görüyorum seni dedıgınden sonra bunu arkadaşı gelip bana söyledi.
    O benim için farklıydı benim ilk askımdı tecrübesiz ve sevgısızdım ondan başka kimse olamaz kimse bakmaz diyordum.anladın mı ?

Hatlar karışmış

• Boğazını tut, yürüyüş yap. Açlıktan ağlar hale gelsen de hakim ol kendine madem kilo vermek istiyorsun.
  • 120kilo olana kadar aklın nerdeydi? 115kiloyken sağlığını etkilemiyomuydu? Tembel asosyal veledin tekisin sivilcende vardır senin. Yazları vıcık vıcık ter oluyosun o bacakaranın çektiği çileyi düşünemiyorum. Popon sandalyelere sığıyomu merak ettim açıkçası. Arkadaşların dalga geçip duruyo hiç utanmıyomusun kendinden? Aynaya nasıl bakabilirki insan 16yaşında 120kiloyken.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cait -- 28 Ekim 2012; 2:32:54 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.